Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Tautas skaitīšanā iegūtas ziņas par 1,9 miljoniem iedzīvotāju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
SKL
S
Nesaprotu kāpēc uz ārzemēm aizbēgušie sēņu lasītāji vēl cenšas ieriebt palikušajiem un tautas skaitīšanā pieskaitās kā Latvijā dzīvojoši???
Latviešvalodīgais
L
Jūsu ģimene esat vareni latvieši! Paši salaiduši savu valsti dēlī ar melošanu un zagšanu un tad aizlaidušies uz sakārtotu vidi. Vienīgā cerība šai valstij ir kad pēdējais tāds padomju produkts būs aizlaidies, beigs te atkārtoti ievēlēt savus Lembergus, Šleserus un Šķēles un atlikums varbūt sāks veidot godīgu valsts. Kvantitāte nav galvenais bet gan kvalitāte.
kika
k
..nu un kāda jēga tad bija tā melot ? lai pēc tam rakstītu komentārus ??:) Paši pekstiņus stāsta un tad brīnās.
ne vairak kaa 1, 6 milj.
n
Ir daudz mazak par 1,9 milj. Jaa, daudzas gimenes pieskaitija arzemes dzivojosos.
Bezdievis
B
1'900'000 ir tikai tie, kuri saskaitījušies līdz šim elektroniski vai pie tautas skaitītāja. Bet ir jāskaita arī tie, kuri nav saskaitījušies vai nav snieguši par sevi nekādas ziņas! Pat ja esat emigrants, ir jāatzīmējas kā emigrantam, citādi jūsu personas kods būs pie brīvi interpretējamo sarakstā, kurus statistiķi pierēķinās pēc arhīvu datiem.
reptilis
r
Tikai nevajag muldēt,Lietuvā ir tās pašas problēmas ,kādas Latvijā ar emigrēšanu labākas dzīves meklējumos!!!
saules musis siauliai
s
sveiki braliukai,mes turim dar 3 milijonu o jums bus amen,jeigu dar sumazynsit gyventoju skaciu dar rusu per daug bus katastrofa,latvijai ateina galas,pas mus rusu mazai ir lenku mazeja jie emygravo ,dabar mes gyvenam gerai ir turim sava kultura ir istorija,pas mus yra gerai.bet pas jus per daug rusu siaubas nepanasi i latvija o i rusija.
1905
1
Svilinās!
KasparsM
K
Tie, kas gribēja pieskaitīties internetā, to noteikti jau ir izdarījuši. Varbūt būs palikuši tikai daži, kuri vēl nebūs apmeklēti mājās. Bet valsts centīsies pacelt iedzīvotāju skaitu vismaz līdz 2 milj., jo no tā ir atkarīgas daudzas lietas ES – subsīdijas, deputātus skaits utt.
kkk
k
Nu tad Tavi vecāki , sniedzot ziņas par ārpus Latvijas dzīvojošajiem radiniekiem, ir bijuši negodīgi, jo ir taču punkts, ka cilvēkus, kas vairāk kā gadu dzīvo ārpus Latvijas neuzskaita. Un vispār, par ko lamāties? 50 gadus cilvēki bija turēti aiz PSRS žoga, 10 gadus daži varēja atrast galus ārzemēs. tagad nu desmitgadē brauca kas gribēja.
Komisārs Reksis:)
K
Katram, kurš vēlējās godprātīgi sniegt patiesu informāciju par sevi un savu ģimeni, bija tāda iespēja. Un ir vēl tagad - līdz pat 10.jūnijam... Pat ja 2,5 mēnešu laikā skaitītājs nevarēja satikt tevi mājās (kur tad tu dzīvo?!) vai arī biji slinks piezvanīt uz atstāto telefona Nr. Tā ka nav ko cepties, ka dati nepareizi, nepilnīgi vai tml. Šoreiz kopsumma atkarīga no katra saskaitāmā godaprāta.
Fiksajam
F
Bija jau jāskaitās arī tiem, kas dzīvo ārpus Latvijas mazāk kā gadu, tā kā nav ko cepties par IP adresēm. Un tas nozīmē, ka reāli LV ir vēl mazāk cilvēku.
Fiksais
F
Vai internetā varēja saskaitities ar Latvijas IP adresēm vai ari ārvalstu? Cik procentuāli bija ārvalstu IP adreses? Vai vispār reģistrācijai internetā bija jāpieļauj reģistrācija no ārvalstīm? Vai nav tā ka 20-30% ir reģistrējušies cilvēki no ārvalstīm, kas Latvijā nemaz nedzīvo? Tad kas tā par tautas skaitīšanu - tad jau vajadzēja pieskaitit visus plašajā pasaulē mītošos tautiešus! Vai kārtējā pa tukšo iztērētā nauda?
R(8)
R
Beidziet te liet karstu udeni par tiem 1,9 miljoniem , noteikti ir vel mazak , jo jau ka 15 gadus dzivoju arpus Latvijas , bet kad atnaca tautas skaititaji mani vecaki pateica , ka seit dzivojot pieci cilveki , kautgan mans bralis un masa ari jau vairakus gadus atrodas arpus Latvijas un vecaki dzivo tur vieni pasi , bet pec Latvijas valsts passes veljoprojam skaitamies , ka dzivojam saja maja un domaju ka daudzi cilveki ir darijusi tapat , pieskaitot savus bernus vai radus , kautgan Latvija sie cilveki nedzivo vairakus gadus
a
a
es dzīvoju Latvijā, bet mani neviens nepieskaitīja... laikam tāpēc, ka esmu nepieskaitāms!
borcinsh
b
pieskaitīja.tikai "lojalus-sarkanus"
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas