Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

TAVA: nekur pasaulē par bagāžu lidostas autobusā nav jāmaksā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
idiotiem rigas satiksmē
i
tiesā var pierādīt ka touristam nav jaievēro likumi ja nav nekāda loģika. tiesā var pierādīt ka touristam nav jamāk latviešu valodu un nav jastaigā par auto busu un japartulko 200 rindiņas rakstītas ar maziem burtiem lai saprastu kartību auto busā. kuru daļu no tā Rigas Satiksmes nesaprot???
idiotiem rigas satiksmē
i
ja es butu turists un man uzkluptu ar sodu, es nemaksātu un ietu uz tiesu pierādot ka stulboņi vad rigas satiksmes departmentu un lai avizes to pasludinātu visai tautai. varbut tad tauta saprastu ka par idiotiem nedrikst balsot, jo idioti kas ir ievelēti RD ar liek idiotus, (viņu draugus) svarīgos posteņos...
idiotiem rigas satiksmē
i
latvijā ir politiskie ieliktēņi kas vad RD biznesses un nesaprot ko un kā jadar. šeit vaiag konkursu un pieņemt professionalus nevis savus draugus. arprats cik stulbi ir politiķi latvijā, nesaprotams ka kads vispar par tadiem idiotiem varētu balsot.
Santa
S
Malaizijā visur - lidostā, vilcienos, autobusies, metro, muzejos visa informācija ir 4 !!! valodās un nevienam gabals no tā nav nokritis. Meitene aiz letes Starbuckā smaidot noskaidrojusi, no kurienes es esmu un pajautājusi - kā manā (LATVIEŠU !) valodā ir "jauku dienu" nākamajā dienā pēc tam, kad paņemu savu lielo kappučino - skaidri nočivina - "jauku dienu" !!! Es pat ne samulsu, es aš apraudājos - KĀ ? cilvēks muljonu ilsētā spēj atcerēties nemaz ne tik vieglā valodā frāzi ? Tā ir jādzīvo un jākomunicē ar pasauli......Dod un tev taps dots.. Dot citiem pozitīvas emocijas mums IR jāiemācās. citādi mēs sevi iznīcināsim...
metāls
m
Berlīnē visa sabiedriskā transporta informācija ir pieejama vairākās valodās!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pat Parīzē biļetes var nopirkt arī izmantojot angļu valodu. Kaut kas tik provinciāls vēl nebija dzirdēts.
Katrina
K
Pirmkārt, absolūti absurds ir valodas likums- lai gan neesmu bijusi visās pasaules valstīs, tomēr dažā labā Eiropas ūķī, kā piemēram Vācija, uzraksti ir pat turku un krievu valodā ar atgādinājumiem par biļetes pirkšanu. Nemaz nerunājot par to, ka biļešu automātos ir vismaz trīs valodas. Kā, lai PIE VELNA tas ārzemnieks zina, ka viņam ir jāmaksā par bagāžu??????? un kādā veidā informācijas izlikšana angļu valodā apdraudēs valsts valodu? Te dažām labam biki fobijas aizgājušas. Slimiķi pilnīgākie. Otrkārt, nu tiešām, kur tad vēl par bagāžu jāmaksā!!! Piekrītu pārējiem, tas ir pilnīgs absurds. Ziniet, par gribas tagad pa zaķi pabraukāt un pad****ināt dažu labu kontrolieri, Es māku tikpat skaļi bļaut kā viņi un man arī galu galā gadās slikts garīgais, ko vajag uz apkārtējiem izgāzt. Būs jāizmanto 22. autiņš šitādām terapijām :)
pasažieris
p
Kuršīti srullē :) Trūkst vārdu, kā tādi id.... vispār var strādāt valst pārvaldē... . RS apsekos pieturvietas. Droši vien meklēs kartē, kur tādas ir... . Ja kautko gribētu izdarīt, tad sen jau būtu izdarījuši. Bardaks.
nīgrais
n
Nu to, ka dodoties uz Āziju, jārēķinās ar vietējām īpatnībām, kādu Eiropā nav, tiem itāļiem vajadzēja saprast. Savukārt lidostai "Rīga" gan derētu izvietot informāciju, ka šai lidostai nav nekāda "lidostas autobusa", kas domāts aviopasažieriem, bet tiek izmantots parastais pilsētas sabiedriskais transports, kur ceļotājiem nekādas atlaides nav paredzētas - pieliktu plāksni ar šādu info pie pieturas un neskaidrību nebūtu.
73
7
Manne - Varbūt tāpēc, ka Zviedrija ir viena no bagātākajām pasaules valstīm un tai viens tūrists vairāk vai mazāk neko nenozīmē. Turpretī Latvija ir noziedzībā un nabadzībā iegrimusi piekrievijas teritorija ar neattīstītu servisu, atpalikusi pilnīgi visos rādītājos un kam jāprasa aizdevums SVF, lai paglābtos no izputēšanas. Ja minētās bedres pilsoņi nav spējīgi apjēgt, ka tiem savā bankrotējušajā valstī jālolo katrs ārzemju tūrista atstātais lats, tad ir vienkārši pelnījuši būt nabadzīgi un ņemt daudzprocentu aizdevumus vienu pēc otra, ko pēc tam var cītīgi apmaksāt. No malas jau neviens nenāks un to bedri netīrīs. Ja pat durvju priekšu (pirmo autobusu no lidostas) paši nevar satīrīt, tad tur nav vispār ko apspriest.
Manne
M
Nu, ar mani Zviedrijā ne visi spēja sarunāties angliski. Tikai nez kāpēc neviens nejutās vainīgs.
ceļotājs
c
Nekāds kontrolieris neesi, esi štata provokators-bļaustīklis, kādi ir sastopami visās tēmās un cenšas katru diskusiju pārvērst par bezjēdzīgu izbļaustīšanos.
Zjips
Z
Protams, ka vieglāk aizbildināties ar likumiem un to, ka visiem, kas iebrauc Latvijā jāzina valsts valoda. Nu un tad, ja ārzemēs visur nav info vairākās svešavalodās? Vai mums jāseko tādiem dumjiem piemēriem?
Rīgas satiksmes kontrolieris
R
Ha, ha ha! Mēs kontrolieru brigāde tagad varam darīt ka gribam. Par tiem E-taloniem. Pateiksim, ka pasažieris nav nokompostrējis un viss, lai mums maksā ragā. Mums ir arī jāpelna. Pie tam pasažieri smird. Pretīgi man reizēm kāpt iekšā. :)
Anna
A
"RS - muļķu zemes centrs." Haha. Vispaar ceru, ka visas iesaistiitaas atbildiigaas personas ir atlaistas no darba.
nnn
n
INCE Ar mani Danijā angliski runāja visi, ko uzrunāju. Ieskaitot mazas piepilsētas autobusa šoferi. Varbūt tev uz pieres kaut kas tāds, ka ar tevi nerunā?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Lasītājas Aijas raksts "Man kauns par mums, nespēju vairs klusēt!"

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas