Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

TB/LNNK aicina Latviju ieturēt stingru nostāju pret Krieviju

TB/LNNK aicinājusi augstākās valsts amatpersonas ieturēt stingru nostāju oret Krieviju. Partijas priekšsēdētājs Roberts Zīle aicinājis Valsts prezidentu Valdi Zatleru, premjeru Ivaru Godmani un ārlietu ministru Māri Riekstiņu pirmdien Eiropas Padomes ārkārtas sēdē pastāvēt uz to, ka Eiropai ir jāieņem stingra pozīcija pret Krieviju tik ilgi, kamēr Krievija neizbeigs graut Gruzijas teritoriālo integritāti.

R.Zīle arī uzskata, ka Latvijai būtu ļoti piesardzīgi jāizturas pret it kā izdevīgiem ekonomiska rakstura piedāvājumiem no Krievijas puses gan tāpēc, lai nepalielinātu ekonomisko atkarību no visai neprognozējamās kaimiņvalsts, gan arī tāpēc, lai novērstu Krievijas mēģinājumus ar dažādu labumu palīdzību sašķelt Eiropas Savienības valstis.

Tēvzemieši izplatījuši paziņojumu, atsaucoties uz I.Godmaņa teikto LNT, ka Latvijai nevajadzētu atbalstīt Lielbritānijas stingro nostāju Krievijas-Gruzijas jautājumā, bet pietikšot ar kopēju Eiropas Savienības nostāju pat tad, ja tā būs visai nekonkrēta.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas