Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

TB/LNNK neatzīst pārkāpumu par nelikumīgu reklāmas izvietošanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dzesii
d
un veel es domaju, ka Dienai ir veerts papeetiit kaada velna peec tas nelikumiigi izvietotais plakaats tur veelaizvien staav? vai tad Riigaa var karinaat jebko un neviens nost nenjem? tikai maksaa sodus? un cik tas adm. sods vinjiem uzlikts? drosi vien smiekliigi mazs. Un kas buutu ja Zhdanoka butu savu plakaatu nelikumiigi tai maajai uzlikusi, ar savu gjiimi pa visu maaju- vai tad taa reklaama velaizvien tur atrastos (TB plakaats jau tur ir kadas 3 nedeljas)?
dzesii
d
buuvvalde jau labprat saskanjotu de jebko prieksh Birka, ja tik nelaimiigi nebuutu iegadiijies, ka pirms gada citi gribeeja izvietot tur reklaamu un buuvalde izdomaaja drastiskus noteikumus lai taa tur netiktu izvietota! taadelj uzskatu ka buuvalde dara savu darbu labi. protams, ka Birks un visi TB aardaas un nevar samierinaaties taadeelj raksta-" viss ir likumiigi" lai fgan skaidrs ka likums paarkaapts un tagad vini cer, ka neskatoties uz shmuci reklaama savu darbu pildiis- nostaavees tur visu plaanoto laiku lidz junijam.. tas gan ir pavisam beediigi.. ceru ka TB vairs domee netiks, ja reiz pashi nespeej pildiit noteikumus ko izveidojushi citiem!
GG
G
Šis teksts vienkārši iespārda: Līdz ar to viņš negrasās vērsties pie partijas, aicinot risināt situāciju, kad pilsētā atrodas mēra partijas nelikumīgi izvietots plakāts, jo viņa ieskatā tā nemaz nav. (???) WTF? Ilgi domāju, kamēr "izkodu" jēgu. Pirmā reakcija bij - vai tad tiešām ir tik slikti, ka tautai jau cenšas iestāstīt: lai gan plakātu visi ir redzējuši, Birka ieskatā TĀ (plakāta) nemaz nav!!!!! Tā teikt - mans gar zemi!!! :D :D :D
Neo
N
Birks pats lai aiziet uz Būvniecības departamentu un noskaidro, citādāk šis ievilksies un man par to nav katru dienu jālasa. Tik vienkārši :)
Mikimauss
M
Tās aizplēstās ļerpatas kādam pagriežas mēle saukt par reklāmu???? Vāks, nevis reklāma...
Viesturs
V
Šodien braucot ar tramvaju, skatos, kā pland vējā tās dzeltenās skrandas apakšējā kreisajā stūrī. Vai to vispār var saukt par reklāmu? Tas jau drīzāk ir kauns.
Berta
B
Bet es iebilstu principā - nav tur jāstāv tik bezgaumīgi lielam plakātam un viss! Un faktiski viņi nebija ievērojuši pilsētas galv. mākslinieka norādījumus; tā ka pareizi vien ir, kā saka "Diena" - atļauja vēl nav saņemta.
to Guntis Stirna
t
Bet Jūs tak pats ilfgu laiku bijāt Rīgas galvenais mākslinieks, un saskaņojāt mega giga plakātus ka šņakst vien. Nemaz nerunāšu par visiem valūtas maiņas kantoru uzraklstiem, spēļu zālēm, utt, utjpr.
Sens-tik-sens
S
Nesaprotu, par ko te būtu jāvaino TB, ja kaut kādi kārtejie Domes ierēdnīši kaut ko ar birokrātijas procedūrām salaiduši grīstē vai nav izdarījuši līdz galam? Viņi ir tādi paši kā jebkurš cits reklāmdevējs, lai atbild tiek, kuriem jāatbild. Žurnālisti kārtējo reizi neko labāku nav atraduši, par ko rakstīt....skumji.
Vērsis
V
Lai tik pamēģna vienkāršais cilvēks kaut ko neizdarīt Rīgas domei pa prātam. Bet šitie var. Te viss ir likumīgi.
Guntis Stirna
G
Utopista Tomazo Kampanellas grāmatā "Saules pisēta" pirmo reizi izklāstīta ideja par audzinošiem uzrakstiem uz ēku sienām. Šo ideju pārņēma Ļeņins savā monumentālās propagandas plānā. Iecere bija radīt iluzoras vides pārmaiņas, reālu dzīves uzlabojumu vietā. Tad arī radās tāds amats kā pilsētas galvenais makslinieks, kuram analogu nav rietumvalstu pilsētās. No tā arī Rīgā tradīcija veidot svetku noformējumu vides labiekārtošanas un diziana vietā. Padomju laikam ejot uz beigām propagandas plakāti kļuva aizvien lielāki (līdzīgi kā tagad reklāmas pauzes kļūst aizvien skaļākas), bet tas nepalīdzēja. Saturu ar izmēru tāpat kā vides kvalitati ar dekorēšanu nevar aizstāt.
zvirbulēns
z
Kur ir teikts, ka, lai uz ēkas fasādes novietotu reklāmas plakātu, ēka ir jāietiņ sietā, kur? Rīgā ir simtiem namu, kuru fasādes rotā reklāmas plakāti, bet ēkas nav ietītas sietā. Laikam būvvalde spiež ārā kukuļus, ja ko tik muļķīgu var izdomāt :)))
vai vai
v
Tēvzemei un Brīvībai laiki ir beigušies. Lai iet tie Saeimas krēslu deldētāji beidzot strādāt.
@
@
Ir gan pārkāpums, un ir skaidrs, kam tas ir izdevīgi. Labuma guvējam! Es ceru, ka teletūbiji savā aizkulišu manierē neko nav sarunājuši - jo zapčelisti un citi aplīmē visas pieturvietu nojumes ar savām bagātīgās līmes un sovjetu spama devas lapelēm. Un atkal neviena labuma guvēja! Varbūt labuma guvējs no teletūbiju reklāmas esi tu, lasītāj? :)
tinto
t
Neesmu pozitīvi noskaņots ne par TB, ne par šo reklāmu, bet man vēl vairāk riebjas totāli birokrāti. Šis teksts vien ir ko vērts: "...viņiem ir uzdots, ka ir jāveic ēkas ietīšana tīklā, un tad tā reklāma tur varēs stāvēt,skaidro Rīgas pilsētas būvvaldes Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Kristīne Pētersone" Vienvārdsakot, MARASMS.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas