Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

TB/LNNK pret etniskā sastāva izslēgšanu no tautas skaitīšanas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pranis
P
a vot leišmalee katrs trešais ir leitis un visi maak leitiski , pie tam lielai daļai lešos reģistreeti transporta liidzekļi un iepirkties ar brauc uz leišu bodeem...
hehe
h
bērziņa ģīmis atgādina ' ķirzakas smaidu' ...
zanders
z
>atbilstoši Eiropas Parlamenta un Padomes regulas prasībām. Nuka, nuka. Par kurām tieši prasībām un regulām mēs runājam? Līdz šim biju sapratis, ka nedz Eiropas Padomes, nedz Eiropas Parlamenta lēmumiem nav obligāts raksturs, bet tikai rekomendējošs.
Valders
V
Tak neliec uzreiz sev 5 balles. Ieturi pauzi ;)
kokers
k
man škiet, ka nacisms tomēr šobrīd nav modē, TB čīgā vecu plati
Laimonis
L
Jautājumi par etnisko piederību un dzimto valodu tautas skaitīšanā ir obligāti. Latviešiem ir jāzina patiesība. Kārtīgs latvietis, ja dara, tad dara pamatīgi. Vienreiz vajag saprast - vispirms mēs esam Latvijā un tikai tad Eiropā.
Agris
A
Kārtējie Maskavas pakalpiņu izdomājumi.Žīgurei var iznākt saskaitīt tikai kolonistus,jo latvieši, ļoti ticams, tur piedalīties nevēlēsies.
arnolds
a
Tā ir Cūcība!!! Vai nu arī pilnīgi apzināta rīcība no to puses, kas grib likvidēt latviešus kā tautu. No sākuma - sapludināt visus vienā "Latvijas valsts piederīgo" katlā. (lai nebūtu piemēram, skaidrs, kas tieši ārzemēs kārtējo reizi apzadzies - kārtējais LV piederīgais). Un pēc tam izveidot jaunu Latvijcu sub-etnisko grupu, kas būtu kaut kas starp lietuviešiem un krieviem. Un tad visu to pievienot, kur vajag.
Ritvars
R
Salīdzini tautskaites matēriālus un parastos gada datus. Redzēsi, ka pulka svarīgas tautību informācijas iegūst tikai tautskaitē.
čukča
č
KāRTēJO REIZI LATVIETI GRIB DEMOKRATIZēT,LIBERALIZēT,PāRPEZDURASTOT,IEBāST TAM DESU PILNU AR VISāDIEM MēSLIEM UN IESKAIDROT,KA TA IR GAļA,JūS ESAT EIROPEIEšI,BET NEVIS LATVIEšī JUMS BļEDJ NEPIELEC IDIOTU BARS,KUR JūS ESAT IEBAZUšīES AR SAVU EIROLIBERALPIZDURASTISKO VARAVīKSNES IDIOLOģIJU,JūS TACU MAUKAS SLUDINAT TAUTAI IZNīCīBU,BūTU LATVJU STREļķI,TIE JūS NOLIKTU PIE SIENAS UN BEZ žēLASTīBAS IZšķAIDīTU SMADZENES PAR NODEVīBU,PAR TAUTAS GRAUšANU,NACIONāLāS PAšAPZIņAS NOMēSLOšANU,PAKāRTU JūS AIZ PAUTIEM PIE KAUN STABA,LAI KOVāRņI ACIS IZKNāBATU UN PAR PIEMēRU NāKOšAJāM PAAUDZEM BūTU BIEDS SLUDINāT EIROPEZDURASTISKO MAUCīBAS IDIOLOģīJU,JOBANAJA DIENA,LAI TU IZNīKTU 66666666666666666666666666 PUTEKļOS .
Reinis
R
Neizprotu, kāpēc man ir uzdots šāds jautājums. Dabiski, ka CSP mājaslapā nav pieejami visi dati visos griezumos (gluži tāpat kā vairumā valstu, starp citu - mūsu publiski pieejamā statistika vēl ir pat diezgan detalizēta, salīdzinot kaut vai ar to pašu Igauniju un Lietuvu). Bet dati par nacionālo sastāvu tur ir. Pie tam, arī reģionālajā griezumā, etniski jaukto laulību īpatsvars pa tautībām, dzimstība un mirstība nacionālajā griezumā u.c.
kalve
k
protams ka neversim nemaz durvis vaļā šitik lielam stulbumam. Tā ir kartējā kaut kādu klaunu pielīšana krieviem. Lai pasaka uzvardu, kas šito nekaunibu izdomāja.
paskat feisus
p
un novērtē stāvokli !
ir jau, ir
i
"Latvis 14:12 Parieizi! Tā tik vēl trūka, lai latvji nedrīkstētu zināt savu stāvokli!" ĀLAVAS - MARGINĀLAS ĀLAVAS - pārējie taisās vaļā no visa šitā un mūk prom.
@
@
Johaidī, kas tad tas par MURGU? Es nepiedalīšos - mani ģimenes locekļi arī nepiedalīsies - ja šādi lietas tiks nostādītas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas