Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Telšu pilsētiņas iemītnieki publicē konta numuru, lai vāktu naudu savām akcijām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Gatis
G
Pirms Diena publicē šādus rakstus, visu zinošajiem žurnālistiem tomēr vajadzētu pārliecināties par "valdes locekļa" pagrīdes gaitām, jo publicējot šos murgus, iespējams daudzi cilvēki notic un kārtējā naudiņa kabatā no lētticīgajiem muļķīšiem, kādu Rīgā noteikti jau ir ļoooti daudz no šī cilvēka izdarībām...
Gatis
G
Tīra patiesība, krāpšanas un parādi raksturo vislabāk šo cilvēku...
Aigars
A
Oooo... vecais labais afērists Jevgēnijs, kas pus pasaulei ir naudu parādā, mēģina apkāst cilvēkus aizbildinoties ar vēlmi palīdzēt Telšu pilsētiņas iemītniekiem. Neticiet un neziedojiet viņam!
Aģents
A
Ja Jūs tik gudrs, tad varētu pateikt, kam un cik būtu jādod kukulis, lai sakoptu pilsētas centru līdz pavasarim un Jūsu abus draugus pārvietotu uz kādu citu vietu. Kokus un zālīti žēl.
Jevgenijs Kare'lins
J
Interesanti, vai cilvēks pazist kaut vienu, kurš dabutu lidzfinansejumu nedodot kukuli!?
lauķe
l
Es arī labprāt noziedotu tādai organizācijai, kas aizvāktu no manas dzimtenes galvaspilsētas šo pretīgo bomžatņiku!
riņķī apkārt
r
lai notiktu cīņa, nauda ir vajadzīga. Finansējums esot vajadzīgs steidzami.....Pareizi dariet malači cilvēki lamajiet tos kas grīb cinities!! Nauda tieša ir vajadzīga un ja Jūs neuztrauc Latvijas nakotne.. +++uztrauc Latvijas nākotne. Sevišķi tas, vai Dombrovskis noturēsies līdz vēlēšanām un kādi būs vēlēšanu rezultāti. Vēl mani uztrauc - vai vienīgo izeju no krīzes, kuru arī ir sākusi iet Dombrovska valdība, nesašūpos un nepārtrauks kādi jaunizpti revolucionāri, sarīkojot kārtējo provokāciju, bet ja par korupciju. Cik saprotu, Jūs KNAB jau iesniegumu iesniedzāt par faktiem saistībā ar jūsu pieteiktajiem projektiem un korupciju? Kādi rezultāti? Jūs tiešām nesaprotat tik vienkāršu lietu, ka, lai Jūsu kontā tiktu skaitīta nauda - ziedojumi, ir vispirms jānoformulē kaut kādi tālākie rīcības "soļi" - ko jūs taisāties ar to naudu darīt, kā cīnīsities ar korupciju? Nebrīnos, ka jūsu biznesa projekti neieguva kāroto līdzfinansējumu
veselais
v
Man riebjas spēka pilni vīrieši, kuriem pakaļas aiz neko darīt pie beņķa piesalst. Pārējiem, izņemot ķīniešus, es visiem palīdzu. Ķīnieti vienkārši nevienu nepazīstu. Man noteikti pietiks ja tos caurkritušos aktierus no centra beidzot aizvāks.
slimiem
s
veselais » slimiem 19:52 20:05 ---------------- tev noteikti nepatīk arī invalīdi, pensionāri, ķīnieši, nēģeri, homoseksuāļi, klaiņojoši dzīvnieki un mazi bērni .. aizvākt visus!? nošaut? vai izvest aiz pilsētas robežas un atstāt?
Rīgas domei
R
Ja Rīgā būtu kārtīgi saimnieki, tad tas odžu midzenis jau sen būtu aizvākts. Prasības izteiktas, atbilde saņemta, prezidents, premjers, veselības ministre ieradušies uz pārrunām, ārsti braukuši divreiz dienā /jā, cik tas valstij izmaksāja?/ pārbaudīt, vai kādam kas nekait... Ko vēl viņiem vajag? Jā, Disnejlenda gan vēl nav uzcelta - nu, piedodiet! Domāju, ka pašvaldības policijai naktī vajadzētu pārbaudīt, kurās teltīs kāds guļ. Teltis, kurās neviena nav, vajag novākt kā bezsaimnieka mantu. Bet Rīgas "tēvi" Ušakovs un Šlesers acīmredzami šo bardaku pārtraukt netaisās. Nu, ko - performance būs savdabīgs izgreznojums 9.maija orģijām.
veselais
v
Traucē, jo riebjas to bezjēdzīgo mēslu kasti katru rītu un vakaru redzēt. Pilna bezjēga. Viņu taču tur regulāri nav. Tukšas, netīras teltis.,... Ir tikai stērbeles, veca paplukusi eglīte, netīrs bezjēgā Latvijas karogs, ar panckām apjozti koki, ... un tas viss būtu jāpieņem kā cīņas veids? Nu aizvācietis taču.
slimiem
s
interesanti, ka komentē vislaik vienas un tās pašas agresīvi aprobežotās personas jums zem logiem bomži sēž? nevar būt, ka starp latviešiem tik daudz stulbu un aprobežotu cilvēku, kuri vienkārši ņirgājas par citiem? ja pusaudži, es vēl saprastu, bet, ja pieauguši cilvēki, tad nu gan nav saprotams! kāda aprobežotība un stulbums! bomzis ne bomzis, cilvēks, un katram savs dzīves stāsts, neviens no labas dzīves nekļūst ne par alkoholiķi, ne par bezpajumtnieku jums šie cilvēki traucē personiski? pie jūsu majas churā.. ? MK smird ne no bomžu churām, bet no Mk sēdošajiem kungiem ..nezinu, kuri te tos savus komentārus pļūtina, bet šausmas pārņem, kādi agresīvi briesmoņi pa rīgas ielām valkājas! ne no viena bomža tā nav jāpabaidās kā no latviešu agresīvajiem komentētājiem!
e-ezis
e
Vienīgais mierinājums, ka gandrīz nevienu vairāk neinteresē, Bet smirdēs tas bomžārijs vēl ilgi.
dolārs
d
Kā teica iekšlietu ministre, lai viņi tur pūst desmitiem gadu.
dudu
d
Āksti, johaidī. Jūs tur ilgi sēdēsiet?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

NO BIEDRĪBAS PAZIŅOJUMA

Projekta ietvaros mēs esam gatavi atklāt publiski visus dokumentus, kas saistīti ar korupciju visdažādākajos līmeņos un nodotu tos tālāk tiesās, prokuratūrā, un ja pat tas nepalīdzēs (kas visdrīzāk tā arī būs), nodot to  arī Eiropas tiesās. Finansējums ir vajadzīgs steidzīgi un mēs rakstam Jums cerībā uz Jūsu iespēju palīdzēt atbalstīt mūsu organizāciju.

Jevgēnijs Kareļins.
„Telšu pilsētas biedrības“ valdes loceklis
Krišjāņa Valdemāra iela 95-2, LV-1093, Rīga
Reģ Nr: 40008153774
Banka: A/S “Swedbank”
Konta Nr.: LV97HABA0551027747934
Swift: HABALV22

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas