Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Tiesa atļauj rīkot vairākus 16.marta pasākumus Rīgas centrā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zaļkalne
Z
Leģionāri esot cīnijušies pret KRIEVU ARMIJU ??? Nav brīnums,ka RĪGAS DOME aizliedz šo pasākumu....!!!! KRIEVS = ATKĀPIES NO LATVIJAS !!!! GO HOME RUSSIAN !!!!
farss
f
lai pasaule redz kā krievi bļaustās svešās valstīs, paši nesaprazdami,ka īsti notiek. vai komunisms bija labāka valsts pārvaldes forma?
boņuks
b
Atgādināsim mūsu neprincipiālajiem valdniekiem un viņu protežētajām okupantu paliekām, ka: Molotova - Ribentropa pakta realizācijas procesā, sadarbojoties Krievijas /PSRS/ un Vācijas bruņotajiem spēkiem, tika vardarbīgi likvidēta Polijas un Baltijas valstu neatkarība, pārvēršot tās par okupētām un anektētām teritorijām. Vienlaicīgi - okupācijas periodā tika izvērstas masveida represijas un slepkavības, kuras Latvijā ir procentuāli pielīdzināmas ebreju holokaustam un uzskatāmas par tās pilsoņu /galvenokārt - latviešu/ genocīdu, kas sodāms kā noziegums pret cilvēcību. Un šo noziegumu noliegšana un aizvietošana ar atbrīvošanas jēdzienu, ir zemiska obstrukcija un apzināti meli, kas nedod okupantiem un viņu pēcnācējiem tiesības Polijā un Baltijā svinēt staļiniskās Krievijas (PSRS) uzvaru pār (savu neveiksmīgi izvēlēto sabiedroto kara sākumā, bet kļuvušu par ienaidnieku kara beigās) hitlerisko Vāciju.
Bībelnieks
B
Lai pieminētu un neaizmirstu Latvijas varoņus kas metās pret sarkano segu. Pat pārliecinātais komunists bij LU vēstures profesors Antonijs Zunda ar uzslavu piemin leģionārus. Tā Zunda: Leģiona darbībā nekonstatē kara noziegumus Latvijas valstij un latviešu tautai naidīgi un nedraudzīgi spēki allaž ir centušies izmantot leģionu kā pierādījumu latviešu brīvprātīgai sadarbībai ar nacistiskās Vācijas okupācijas režīmu. To savulaik cītīgi darīja padomju propaganda, tagad līdzīgu ceļu iet arī Krievijas attiecīgās institūcijas. Tā pavisam nesen, 2004.gada 13.februārī, Krievijas Federācijas Ārlietu ministrijas informācijas un preses nodaļa sagatavoja un izplatīja memorandu "Par Latviešu SS leģiona līdzdalību kara noziegumos 1941.-1945. gadā un mēģinājumiem Latvijā revidēt Nirnbergas tribunāla spriedumu". Šajā dokumentā vērojama atgriešanās pie padomju laika vēstures koncepcijas. Memorandā Latviešu leģiona izveide pasniegta kā nacionālā šovinisma un kolaboracionisma izpausme. Tāpat kā savulaik padomju propaganda, arī mūsdienās sagatavotais memorands apvaino leģionu un tā karavīrus līdzdalībā kara noziegumos. Tas ir nepamatots un absurds apgalvojums.
Eva Braun
E
Latvieti ,neielaidies neauglīgos dialogos ar okupantiem ,iztaisno muguru un posies 16.martam ,lai godinātu mūsu sirmos vīrus un kritušo varoņu piemiņu !
cd
c
Katru gadu okupantu varza apsplauda latviesu karaviru pieminu.
un
u
Troļļi. Nožēlojamie troļļi, kas grib iznīcināt Latviju, viens otru pa galviņai trulai glauda, pa galviņai, kura tik neķītri lamāties prot. Un cita nekā. Pirms jautājiet, padomājiet, ka jāiemācās vispirms pieklājīgi uzdot jautājumu. Mani audzinātāji bij labāki, kā jums. Līdzjūtība jums. Jums nāksies piekrist, ka leģionāriem ir tiesības pieminēt savus kritušos biedrus, pat ja nevienam no jums nav mācīts kritušos karavīrus vispār pieminēt. 9. maijā Ušakovs uzrunā vispār nerunāja par kritušiem karavīriem. Es labi atceros to strīpaino "antifašistu" demonstrāciju pirms vairākiem gadiem 16. martā, kad viņi bija uzvilkuši pie labākiem modeļjeriem šūtos strīpainos uzvalkus. Cinisms un necieņa pret geto mocekļiem, vispirms pret viņiem. Tukša un melīga izrādīšanās tā bija. Tāpat kā steidzīgā Berlīnes ieņemšana, ziedojot miljonu savu karavīru dzīvības. Viņus gaidīja Krievijas sādžās un arī Latvijā dzīvus, bet viņi nepārnāca. Ja jūs necienat kritušo karavīru dzīvības, kā vērtējat paši sevi? Jā, sevi, ne citus..
123
1
Necepies veltīgi, tā "un" ir marazmātiska vecene, kura sen vairs neapjēdz ne ko viņai jautā, ne arī ko viņa raksta. Vienu laiku bija pazudusi, tagad atkal sāk spamot. Vienkārši ignorē to muldoņu un viss .....
>un
&
Tava vieta ir miskastē - jo tu nespēj pat ar ceturto piegājienu atbildēt uz jautājumu par murgiem savā komentārā!
un
u
Trolli, tev tuksnesī vieta, nevis lamāties forumā. Paklanies kritušiem karavīriem, ja proti. Kritušiem abās pusēs. Ja zini, kas ir gods. Ja nezini, vari turpināt savu nožēlojamo troļļa dzīvīti.
>un
&
Tizleni ar nodzertajām smadzenēm, es tev neprasīju ko, kurš un kam teica! Es tev uzdevu konkrētu jautājumu par tavu komentāru! Ej izguli dzērumu un nākošreiz, pirms sēdies rakstīt komentārus, sasprindzini savu smadzeņu atliekas!
un
u
Beigsim šo sarunu, tev nesaprast, kas ir cieņa pret kritušu karavīru.
un
u
Dulburs, kas neprot cienīt kritušos karavīrus, esi tu. Pat Žukovs ieteica Staļinam neveikt šo operāciju ar ātrāku Berlīnes ieņemšanu, jo kritīs daudz karavīru. Uz ko Staļins atbildēja: "Etogo govna u nas hvatit". Staļina pēdās iet Ušakovs, kurš pērn 9. maijā nepieminēja Sarkanā armijā kritušos latviešus. Pieminiet kareivjus, pieminiet kareivjus kritušos abās pusēs! Tādiem dulburiem kā tu, nesaprast, kas ir cieņa pret kritušu karavīru, arī ienaidnieka karavīru. Karš sen jau beidzies.
>un
&
Dulburi, tu jautājumu nesaprati? Vai arī atzīsti, ka 21.11 kārtējo reizi samurgojies?
un
u
Kad sava zeme jau visa bija atkarota.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas