Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Tiesa atsaka Gaisa satiksmei ierosināt tiesvedību pret Ryanair

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
x
x
varbut tiesam jasaruna lai Ryanair lido uz Tukuma lidostu? Lai tacu ta Rigas lidosta aizrijas un nobankrote kopa ar AirBaltic.
x
x
tas ir labi ka ligums noslegts lidz 15 gadam, tas nozime ka vel lidosim pa leto. Taja Rigas lidosta tacu visi traki, ja prasis Ryanair maksat dargak tad uzreiz ari bilete bus dargaka, tadi brinumi ka citreiz Ryanair par 10 eur aizvizina uz Berlini vairs nebus..
monitors
m
Par ko te īpaši satraukties. Lieta Latvijas tiesā nav skatāma, kā izriet no vienošanās. Uz ārvalsts tiesu Gaisa satiksme nav gatava vērsties, jo tur pie viņiem (Īrija, Lielbritānija) katra puse pati maksā savus tiesas izdevumus un tiesāšanās ir, bet ķēķa nav. Līdz 15.gadam vēl tālu, bet pirms tam vēl būs Saeimas vēlēšanas. Tā kā Ryanair lidos.
Andrievs
A
Svētit jau nu nav par ko. Šlesers savu nevarēšanu tikai pratis pārvērst panākumos. Pēc Latvijas iestāšanās ES, Satiksmes ministrijai vairs nebija nekāda pamata aizliegt Ryanair lidot uz Latviju. Līdz tam daudzām ārzemju aviosabiedrībām lidošanas atļauja tika liegta, piemēram turkiem un spāņiem. Pateicoties Ryanair arī AirBaltic bija spiests nolaist savas supercenas līdz vairāk vai mazāk pieņemamam līmenim. Kas to nevēlējās, tiem bija jāaiziet. Normāla konkurence! Bez tam līdz Ryanair ienākšanai Latvijā tika mērķtiecīgi veidots "dzelzs priekškars". Dzelzceļa satiksme iznīcināta, prāmji bankrotēja viens pēc otra. Palika tikai autobusi. 21.gadsimtā diennakti ņurcīties sagrabējušā autobusā, lai aizbrauktu tepat uz Vāciju - pilnīgs idiotisms!
t
t
analfabēts pilnīgs
t
t
Arī lidostas valdes priekšsēdētājs Arnis Luhse atzīst, ka līgums „mums nav tā kā izdevīgi, bet no otras puses līgums ir parakstīts līdz 15 gadam. Kā ir parakstīts, tā ir parakstīts, bet nu katra ziņā zaudējumus mums viņi nenes.” Luhse vispār tā, maigi sakot, demagoģiju laiž nebūtu tā kā par valsts ienākumiem jādomā?
juris
j
Vēl viens spečoks parādījies. Vai šitas frukts ir parēķinājis cik katrs latvietis ir samaksājies, lai kautkāds publiskais mīzējs - anglis varēt uz Rīgu atbraukt pamīzt centrā pie pieminekļa?
juris
j
Izskatās, ka atkal kādi spečoki sagribējuši naudu par neko nedarīšanu.
piekritu
p
Piekritu, ka ryanair vel butu ordenis japieskir par stradasanu mazturigo labaa. Ryanair Latvijai ir tikai nesis labumu. Taa kaa ,lidosta, turi muti!
dievs sveti Ryanair.
d
Ja mes parkrausim osta mazak ogles, ja par musu dzelzcelu ripos mazak vagonu, nav labi bet liela beda ari nebus. Ja Ryanair parvadas mazak pasazieru tad mes busim dimba. Ryanair ir musu sarkana linija kas musu bezdarbniekus aizved uz arzemem pelnit naudu un macities ko velak nopelnito naudu un uzkratas zinasanas varetu ieguldit Latvijas strauja attistiba.
dievs sveti Sleseru.
d
es vienmer esmu kritizejis Sleseru par vina soferu deliem un tt......... bet tas nenozime ka mes drikstam aizmirst ari vina labos darbus vai nu valsts laba vai savas kabas del, Dievs sveti Ryanair viniem ir tiesibas prasit atlaides! Ryanair vispar vajadzetu apbalvot ar Triszvaigznu ordeni un atlaut nolaisties vinu lidmasinam valsts lidostas par VELTI!!!!! Vai kads ir parekinajis cik miljons turistu un simtiem tukstosu Latvijas darbaludis kas pateicoties Ryanair adekvatajam letajam cenam par lidmasinas bileti ir iespeja atlidot uz miloto Latviju un izteret milzum naudas milotas Latvijas ekonomikas pabalstisana atstajot naudu veikalos?
luk taa
l
ryanair tautai ir loti labs!
vilnis
v
da pofig, ja ir līgums pēc tā ir jādzīvo. un ja LGS tikai tagad ir pamodies, tad tur kādam (valdes loceklis, kurs par to ir atbildīgs) ir par to jāmaksā - naudā vai vismaz ar savu amatu.
Lasiitaajs
L
Ko nu kunksti par raieneri airbaltics ir labaaks.
Lasiitaajs
L
Luuk jums lielie labumi ko Shleseris (vai kaa vinu patiesiibaa sauc) jums ir atvilcis...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas