Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Tiesa beidzot apcietinājusi vienu no slavenākajām kabatzaglēm Latvijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tenis
T
Ja 32 g.v. čigāniete ir visveiklākā , visprofesionālkā kabatzagle Latvijā un ir notiesāta, kāpēc nedrīkst zināt , kā šo ievērojamo "mākslinieci"sauc un kā viņa izskatās??? Žēl,ka bērns mantos mātes gēnas...
zaglers
z
Teorētiski viņa varētu būt arī no Romas ! Šajā Itālijas pilsētā zog nenormāli,un zog romu tautības cilvēki ! Un romu tautības cilvēki ir ČIGĀNI !!! Un nav ne roms ne romiete,bet romu tautības sieviete vai vīrietis ! Bet man po,priekš manis viņi ir latvijas indiāņi !!!
Achernars Wendener
A
"tiek uzskatīta par vienu no slavenākajām kabatzaglēm Latvijā." Bet kāpēc tauta nezina šī slavenās romu kundzes vārdu un uzvārdu? Kur publicēts viņas attēls?
ululiņš
u
Čigāni - ... nodarbojas.... tirgojas ar zirgiem, bet pie gadījuma arī zog un krāpj: . Latviešu Konversācijas vārdnīca, III, 4156. lpp.
Alma
A
neapkaunojiet, visslavenākais ir skaistais gudrais Andris, tad Ivars.............a tā........viņu neviens pat nepazīst, pat neievēlēs, ja maksās piecīti.
Teodora
T
Nu, jā! Ja skatītos pēc pastāvīgi iedegušo līdzplsoņu idejām un iniciatīvām, tad uz to pusi jau velk. Tikai kaut kā , piemēram, vācieši par doičēm saukties neuzprasās :-) Bet, ja nopietni, tad ieraugot pastāvīgi iedegušos līdzpilsoņus- ir drošāk tomēr turēt somiņu ciešāk un steigties ātrāk no tās vietas prom.
wazsabi
w
Ir nekorekti stiķēt klāt tautības šim diskursam. Esmu par to, ka individuāla atbildība: krimināla vai civiltiesiskā, ir konkrētai personai un tam nav itin nekāda sakara ar personas tautību. Punkts.
zids
z
Zagei atri grutniecibas testu, citadi bus sudziba Brisele!
Guntis
G
Nekas, nekas, drīz arī gruzīnus sauksim par kartveļiem, albāņus par skipiem, vāciešus par deičiem, igauņus par estiem bet krievus par rusiem. Citādi viņi apvainosies, jo esošie vārdi noteikti ir nievājoši vai pazemojoši. Bēdīgi, ka valodu jāgroza pēc kāda pavēles. :(
to Teodora
t
zīdus sauc par židiem arī citur EU, jo j pēc attiecīgiem patskaņiem izrunā kā ž, incanti, kāpēc žurnālisti rakstnieku Židu vēl nav pārdēvējuši :)
Teodora
T
Tagad tā nedrīkst, tgad ir citi likumi un noteikumi, jo mēs esam EU. :-DDD Citur EU valstīs tas ir līdzīgi. :-DDDD
valodnieks
v
Ka var izkroplot latviesu valodu? Kapec cigans tiek saukts svesvarda, kapec zids Latvija biezi tiek saukts svesvarda par kaut kadu ebreju, vienkarsi pretigi klust lasit laiksrakstus, ja zurnalisti ir tik neizglitoti. Latviesu valoda ir vards cigans, zids, tas ir literars vards un vesturiski izveidojies latviesu valoda un par to nav jakaunas, un latviesu valoda, Latvija ir pareizi sis tautibas parstavjus saukt par ciganiem un zidiem, kaut gan vini vizuali un citadi ir tik loti lidzigi, tomer, ari loti atskirigi un tapec ari ir so tautibu iedalijums tos nosacucot atseviskos vardos, cigani un zidi.
žēl, ka no Romas
ž
Tik tālu atbraukusī romiete zog Rīgā,kaut kas traks!Tad jau sēdēs Rīgas cietumā,bet Romā palikušie radiņi sūtīs pīradziņus,nē-spagetti. Lai dzīvo romieši!
burciņa
b
tie ir no tās pašas sērijas,no kuras nāk krievvalodīgie.
e.
e
Kāds beidzot varētu apskaidrot, kas tā par tautību - romieši? Vai tie ir tie, kas no Romas nākuši?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas