Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Tiesa starp Dimiteru un Saksu sāks dalīt lugas «Vadonis» libretu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Atceries !
A
Par Karli Ulmani var uzzinat jebkurš, ja vien ir interese. Nebija nemaz jāstreb no vienas bļodiņas. Dimiters nav godavīrs.
Kautkā tā
K
Izaicinājums, protams, nozīmē spēlēties ar uguni.
Trīne
T
libero 18.02.2010 18:27 Kuru interesē kaut kāds librets... ------------------------------------------------- ----- Tevi! Citādi taču nelasītu un nerakstītu.
jānis āmanis
j
he sūds tā izrāde, nafg te tie 'džeki kaut ko mēģina izdibināt,iztiesāt, stulbeņ bars
Daļa
D
Librets ir švaks,sāks dalīt,salūzīs pavisam. Dimitera dziesmu tekstus grūti novērtēt,jo izrādē aiz skaļuma daudz kas nav uztverams.Kapēc tieši ap Dimitera darbošanos jebkurā jomā izceļas tracis? Ar īpašumiem,ap mātes piemiņu,pieminekļa afēru kādreizējā Ļeņina stāvvietā,arī ap baznīcai piederīgo kalpību.Vajadzētu to visatļautību,kas velkas kā šlepe no pusaugas gadioem,reiz pārvarēt.Talntīgs cilvēks,bet ap sevi aizvien rada kaut kādu zaņķi. Laiks sakārtot sevi,ne viswu, kas blakus.
puika
p
Ja Saksam pieliek bārdu viņš izskatās kā Dimitera kopija. Par ko šie dvīņi tur plēšas... ? :)
Beky
B
Nu,nu... Ja kāds uz to pelna naudu,kāpēc, lai darba autori to godīgi nesaņemtu? Redz, ir cilvēki, kuriem māksla ir darbs. Un par darbu jebkurš vēlas samaksu. Esmu par Saksu, Dimiters ar savām "mūzām" ir par tālu aizgājis un, protams,ka Nac teātra stūrmaņi to visu grib nobāzt kkur tālāk.
(c)
(
Ar likuma izlasīšanu vien nepietiek.
STIKLS
S
Visiem rakstu muļļātājiem! Izlasiet Autortiesību likumu un tad grabiet. Tas pats attiecas uz t.s. "GURU": Citāts no likuma 6.panta "Neaizsargājamie darbi" 5) daļas "idejas, metodes, procesus un matemātiskas formulas". LAi veicās "ideju" aizsargiem!
ivo
i
abi idioti
(c)
(
Krūmiņš - autortiesību guru? Tad jau es esmu autortiesību dievs!
true lies
t
sasmējos ne pa jokam: krūmiņs - autotiesību guru. pēc kuras pazīmes, interesanti? ja tam saksam tiešām taisnība, krūmiņš jau tāds kā susaņins vien sanāks...
čika
č
galvenais tankā - nevajag muldēt!
Ņēma un uzmeta
Ņ
Toreiz, kad tas skandāls bija pašā karstumā, man likās, ka Dimiters ir bijis pilnīgi bezpalīdzīgs - it kā jau sarunājis ar Liepiņu, ka jāraksta par Ulmani, bet nav bijis nekādu ideju, no kuras puses ķerties klāt. Tad arī sarunājis sev par ideju ģeneratoru un materiālu izpētītāju Saksu. Tad, kad fundaments jau ielikts, Sakss tiek nogrūsts malā, un atjāj Dimiters baltā zirgā. Liepiņš un Rubenis šādu gājienu akceptē un Saksu pārmet pār bortu. Laikam jau lielajiem "šiskām" negribējās, lai viņu uzvārdi uz afišām un programmiņās ir blakus Saksa uzvārdam. Zemiski...
Solveiga
S
Nepazīstu Saksu, bet man ir simpātiski viņa raksti satori.lv, bet šajā skandālā izskatās, ka Saksam taisnība! Viņš jau arī nepretendē, ka kaut viens vārds libretā ir viņa! Bet viņš ir strādājis un Dimiters uzvedies ļoti nesmuki, un Liepiņš ar Rubeni arī! Visu parāda e-sarakste! (Zigmra vietā es Dimiteram sadotu pa žokļiem!)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas