Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Tiesībsargs amatu pamest negrasās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nja
n
nost ar veco korumpēto mīklu, lai arodbiedrības pārstāvjiem izdodās, galvenais neapstāties, iet līdz galam, ja vajag celt to smirdīgo iestādi līdz pat Strazbūrai! lai redz kādas cilvēktiesības ir tad šai valstī, kur roka roku mazgā!
sise
s
hihi, kādu jūs izjūtat nepatiku pret biroja darbiniekiem, kas atvaļinājuma laikā nazi iegrūduši apsītim mugurā?? :D pārsmieties. īpaši tāpēc, ka viņš pats vakarā pirms sava atvaļinājuma esot atstādinājis no amata 2 darbiniekus. tas laikam nav nazis mugurā, ko? ;))) šī vienkārši ir reakcija uz viņa paša rīcību, kuru, visticamāk, izplānojusi viņa ģeniālā padomniece, kas jau pusgada garumā izvērsusi mobingu pret darbiniekiem...
kamī
k
bingo!!! piekrītu visā pilnībā. Jo viņš pats jau sen medijiem ir sūdzējies, ka ir vecs, noguris un nejūtas piemērots šim amatam. Pats viņš ir cilvēkiem stāstījis, ka Kalvītis savulaik viņu ļoti lūdzies, solījis ministra algu un ko tik vēl ne, lai nāk šajā amatā. Tur jau muļķim skaidrs, ka valdošā kliķe negribēja spēcīgu ombudu, kas tiešām cīnītos par cilvēktiesībām un apkarotu šīs pašas kliķes pārkāpumus un kļūdas.
Astridai
A
UN TIESĪBSARGS nevarēja savas represijas sākt NE- PĒDĒJĀ DIENĀ PIRMS ATVAļINĀJUMA?
Alla
A
Kaapeec APsiitis neatbild uz jautaajumiem>? piemeeram, par tiem pretargumentiem darbinieku veestulee mineetajam? vinsh nevienu pretargumentu, aicinaats, nesaka, tikai to, ka nepiekriitot. vai taa ir normaala atbilde?
V
V
Tiesībsarga birojs savā pastāvēšanas laikā nav paveicis absolūti NEKO , un tā ir vadītāja atbildība! Viņu( Apsīti) jau arī iecēla ja ne gluži kā lielāko kretīnu, tad kā tukšu vietu, kas natraucēs"strādāt", gan, viņam vajadzētu nevis nostātis pozā, bet doties pelnītā atpūtā, pensija jau droši vien būs vismaz 10 reizes lielāka, nekā vidējā, lai strādā kāds enerģiskāks, aktīvāks cilvēks, ne jau obligāti gados jauns!
Astrida
A
"Šī aizmugures drosme latvju meitenēm un zēniem ir prātam neaptverama! Vai tad sliktajam priekšniekam Apsīša kungam darbinieki nevrēja paust lielo neapmierinātību PIRMS viņa atvaļinājuma? Vai drosme parādījās vien tad, kad kungs devās atpūtā? Izjūtu milzīgu pretīguma sajūtu pret visiem aktīvajiem biroja drosminiekiem!" ------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ------ Es Jums pilnībā pievienojos!
a ko ta nu?
a
Pēdējie notikumi apstiprina to, ka Apsītim vajadzēja saņemt dūšu un jau sen vajadzēja būt izlēmīgākam un atlaist no biroja nelojālus darbiniekus. Tā Jūsu jauno juristu ņirgšana par Apsīša nodzīvotiem gadiem vien jau liecina par Jūsu primitīvo uztveres līmeni. Pasaules prakse liecina, ka augstos amatos tiek iecelti pieredzējuši un cienījami cilvēki. Nevis kā pie mums- ap 30 gadiem, kad par visiem jautājumiem "jūra līdz ceļiem".
oi-oi
o
Ak tad tāds mums bija Satversmes tiesas tiesnesis. Kādas šausmas!!!
80 gadiigs
8
es arii neietu prom no kreesla,kur veel redzeet taadu algu,jaunas meitenes padotiibas kaartiibaa var izriikot,meeginaashu veel atkarot savu lielo pensiju atpakalj.
zinātājs
z
Vietējam: Vajadzētu vispirms noskaidrot arī Tev, vai tika Apsītim pausts neapmierinājums un tikai pēc tam tādu apgalvojumu likt komentāros. Ar Apsīti tika runāts un skaidrots,jautāts un argumentēts jau gada garumā. Arodbiedrība tika dibināta, jo visas rezerves tika izsmeltas. Kompromisa meklēšanai (kad sarunāmjau vairs nebija nozīmes un nebija atbilžu) tika nodibināta arodbiedrība un jūnija vidu tika iesniegts rakstisks pieprasījums Apsītim, lai saņemtu beidzot atbildi par darba uzlabojumiem un darbinieku attiecībām darbā. Apsītis arī uz to nereaģēja. Un vēl vairāk -pāris stundas pirms darba dienas beigām un tieši pēdējā dienā pirms atvaļinājuma atstādināja no amata darbiniekus. Tas ir GODAVĪRA vai BAIĻUVĪRA (lasi- Slaidiņas) cienīgs gājiens.
Kas var būt labāks...
K
ātri likvidēt šo klaču katori
Karamba
K
Jājautā, vai tiešām nav neviena tuva cilvēka, kurš tomēr jau cienījamu gadu vīram pateiktu- varbūt pietiek, atpūties... Citādi, vienīgais ko atliek domāt par šo spītību, ir padomjlaikos notikušais kā šantažas rīks, un ir kādi tipāži kas to, iespējams, izmanto spiežot viņu palikt amatā par katru cenu. Jo kopumā,.. ja runa par tiesībsarga darbību līdz šim, manuprāt,sabiedriskā, iecerētā labuma ir tikpat daudz kā no pieņemsim kurmju migrācijas monitorēšanas.Jeb apaļa nulle.
L.
L
Nu, protams, protams! Spirināsies kaut līdz kapa malai.
sss
s
likvid'et to liek'e'zu kantori

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas