Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Tiesībsargs: ir nepieciešamība pēc kristīgās mācības licencēšanas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
>
&
tas puisis apmeklēja baznīcu un bija kluss... ----------------------------------- baznīcu apmeklēja, lai noskatītu sev upuri
ateistunoziegumi.lv
a
Viena pensionāre ar tabureti četras(!) reizexs ielauzusi gavaskausu savai nedaudz jaunākai līdzpudeļniecei/
Mācītājs
M
Ziņās bija rakstīts, ka tas puisis apmeklēja baznīcu un bija klus...
ateistiskās audzināšanas au
a
Šokējošā slepkavība kaimiņvalstī Lietuvā, kad kāds 14 gadu vecs pusaudzis pagājušajā nedēļā nogalināja 13 gadu vecu meiteni, nokļuvusi pasaules preses uzmanības lokā.
noch einmal ateists
n
Piektdien pēcpusdienā traģisks negadījums noticis Olainē, kur kails vīrietis uz ielas uzbrucis kādai sievietei, izdarot vairāk nekā 20 durtas un grieztas brūces ķermenī. Sieviete no gūtajām traumām mirusi, bet uzbrucējs aizturēts. Kā aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāve Sigita Pildava, šodien pēc pusdienlaika pa kādas mājas Olainē, Parka ielā, pirmā stāva logu izlēcis kails vīrietis, kurš uzbrucis pirmajam pretimnācējam uz ielas, kas pagadījusies 1955.gadā dzimusi sieviete. Viņa pa Zemgales ielu nākusi no veikala, kas atrodas turpat netālu.
ateistu prāta trulums
a
ateisti ir tie visgudrākie un zina visu, bet tas, ko viņi nezina, tas vispār nepastāv un nevar pastāvēt. Šāda tipa cilvēks pirms 200 g, ja viņam pastāstītu par mūsdienu pasauli, nosauktu stāstītāju par nekaunīgu meli, vājprātīgu, par nelieti, blēdi u.tml. Un dusmās varbūt pat nogalinātu.
acidEist on macitajs
a
............................................................ ............... Viņi lien arī baznīcās.
fakts
f
starp noziedzniekiem ateistu ir 99%
macitajs on acidEist
m
ateistu arsenālā ir citi daudz iedarbīgāki ieroči .................................................... ................................
nu un tad?
n
Ateistes parasti nogalina savus bērnus jau pirms dzimšanas. Tūkstošiem ik dienas.
lūk, sieviete-ateiste
l
Lietuvas Šauļu apgabala tiesa piespriedusi mūža ieslodzījumu Ķelmes rajona Petrališķu ciema iedzīvotājai Almai Jonaitienei, atzīstot viņu par vainīgu divu savu dēlu nogalināšanā. Tas ir pirmais gadījums, kad Lietuvā šāds sods piespriests sievietei. Tiesa atzinusi, ka 34 gadus vecā Jonaitiene pagājušā gada martā savās mājās nogalinājusi divus no saviem pieciem bērniem - astoņus gadus veco Tomu un divpadsmit gadus veco Mantu, pēc tam aizvedusi viņus pie upes un iemetusi ūdenī. Abu brāļu meklēšana toreiz turpinājās trīs diennaktis. Ar pašas mātes palīdzību viņi tika atrasti Kražantes upē, vairāk nekā desmit kilometrus no mājām, un uz kakla zēniem tika konstatētas žņaugšanas pēdas. Bērnu māte tika aizturēta divas dienas pēc viņu bērēm. Izmeklētāju uzmanību pievērsa tikai mediķu konstatējums, ka mātei, kas pirms bērēm un bēru laikā vairākkārt zaudējusi samaņu, asinsspiediens bijis normāls. Šauļu apgabala tiesa pēc prokurora Egidija Kūra prasības izšķīrās par augstāko Lietuvā pieļauto soda mēru, atzīstot, ka Jonaitiene noziegumu plānojusi iepriekš, pēc aizturēšanas nav atzinusies, ir simulējusi psihisku slimību un savu vainu atzinusi tikai pierādījumu spiesta.
lūk, ateists
l
«Facebook» aktīvistiem izdevies identificēt iespējamo nežēlīgo kaķēnu bendi, kas decembrī «Youtube» bija ievietojis cietsirdīgu video, kurā redzams, kā viņš, skanot Džona Lenona dziesmai «Happy Christmas», nogalina divus kaķēnus. Viņš ir geju porno zvaigzne un modelis Luka Magnota (Luka Magnotta), kas esot bēdīgi slavens ar aizraušanos ar narkotikām, trakulīgām ballītēm un sirojumiem pa geju klubiem. Viņa vārds esot labi zināms Kanādā un ASV ziemeļu štatos, kur klīst baumas, ka viņam bijis romāns ar sabiedrības neieredzētu sērijveida slepkavu Karlu Homolku.
zane
z
tiešām, baznīcās viņi nelien ***************************** Viņi lien arī baznīcās. Atcerieties, bija tāds Māris Sants.
murphijs
m
cilvx be religiju kaa zive be velosipedu
ateistu ņirgas
a
tiešām, baznīcās viņi nelien ateistu arsenālā ir citi daudz iedarbīgāki ieroči

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas