Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Tiesībsargs vērtēs, vai policija nav pārkāpusi Satversmes 100. pantu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
advokāts
a
Jocīgāko ziņu man nācās šorīt noklausīties no policijas šefa Voina - Nagla pati ir atzinusies, ka tikusies ar Neo, par to nav divu domu - ja procesa virzītājam ir AIZDOMAS, ka pie Naglas varētu atrasties pierādījumi Neo lietā, ir pamats veikt kratīšanu..... Tieši te, manuprāt, slēpjas tas ar kratīšanu saistītā iespējamā likumpārkāpuma cēlonis - ja izmeklētājam ir pamatotas AIZDOMAS... Iznāk, policija savas aizdomas var izmantot kā pietiekošu pierādījumu, lai veiktu kratīšanu un to akceptē gan prokurors, gan tiesnesis ?!? Varbūt tad jebkurš vienpusīgs VIEDOKLIS jebkurā lietā var tikt izmantots, lai ierosinātu lietu, veiktu kratīšanu vai tiesā pieņemtu nolēmumu?!? Tad jau visiem žurnālistiem jāprasa palielināt savus honorārus vai jāpamet darbs (un mums visiem jāmaina dzīves veids), jo katrs no viņiem nepārtraukti tiekas ar potenciāliem likumpārkāpējiem un policija meklējot pierādījumus pie katra no mums var veikt kratīšanu, ja kāds no sastaptajiem nonāks problemātiskā situācijā. Tas ir nonsenss.
the doc
t
If that was the case, you would be silent, instead of spamming here. Your own actions speak against your words, mr. Goebbels.
galvas dakteris
g
Bet komentāra saturs ir muļķīgs. Tāpat kā ir muļķīgi saukties par bezdarbnieci, bet pašai sēdēt kamentos tā vietā lai meklētu darbu. Ir mums tādi bezdarbnieki badā mirēji, kompis par simtiem latu un pieslēgums par desmitiem, bet maizītei nepietiek :D
TanteSidra
T
18:00 LTV1 zinjas Apsitis stastija ka ta verteshana vinjam bus darbs uz 3 meneshiem.
!
!
To quote the Beatles: "You don't know how lucky you are boy, Back in the USSR." Latvia is heading that way. The police arrest anyone for anything just because they can.
KLM
K
Vai bērnībā esat iespiedis galvu durvīs? Komentētājai 22:14 niks ir Bezdarbniece, nevis muļķe....
galvas dakteris
g
Tātad tiesiskā valstī policija neeksistē un aizdomās turētie ir neaizskarami?
KLM
K
Kratīšana ir kaut kas nenormāls. ................................................ ................................................ Tā vis nesakiet - ja veiktu kratīšanu Voina dzīvokļi, tur atrastu vien ģenerāļa uzplečus, bet nebūtu atrodams ne viens likuma krājums, kurā ģenerālis šad tad varētu ielūkoties.....
lauķe
l
Mums tak izrādās ir arī tiesībsardziņš! Nu tik pičiņu pačiņu austiņām un actiņām ......
Bezdarbniece
B
Ir pārkāpusi policija savas pilnvaras.Tiesiskā valstī tas nevarētu notikt.Kratīšana ir kaut kas nenormāls.Latvija kurp tu ej???!!!!
Laukakmens
L
Labs rīts, Apsīša kungs! Vai labi gulējāt?
KLM
K
Tiesībsargs vērtēs..... .............................................. ................................... iesaistīs visus sava biroja darbiniekus, tie strādās 24 stundas diennaktī - vērtēs!!! Vai ekonomiskās krīzes apstākļos, kad naudas trūkst visam, vai nebūtu lētāk, ja tiesībsargs apmeklētu tuvāko bērnu dārzu, tur uzzinot, ka pārkāpts likums.....
hmmmm
h
eu nu izcili...... Tikko redzēju Apsīti Kaksīti TV.... Viņš laikam aizmirsis to ko TV3 Nekā Personīga stāstīja, ka Tiesībsargs Apsītis uzskata, ka drīkstējis pārbaudīt savu darbinieku e-pastu saraksti. Un tagad kaut ko irš par vārda brīvību..... lai pieiet pie spoguļa.
Gribu zinat varonus
G
Kuras partijas parstavis -----pasutija zurnalistes kratisanu un Neo arestesanu????
dzeris
d
Apsītis pamodies no komas, nu brīnumi! Bet, pēc Gulbja lietas un paša tiesībsarga nelikumīgas rīcības attiecībā uz paša darbiniecio, ticība šai institūcijai vispār nav.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas