Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Tieslietu ministra amata kandidāta Bordāna prioritāte būs tiesu darba efektivizēšana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kaut kur lasiju ka ASV vestniece Ga
k
ir zidiete, ja tas taisniba tad iznak ka vina tika pamatigi noperta par bralosanos ar Urbanovicu un Maskavas aferista Zatlera laipnu uznemsanu ASV vestnieciba, to vel Latvijas drosibas dienesti parbaudis kapec ASV vstneice bralojas ar Moskaliem, Garbera nevares palielities Klintonei ka ebreju ipasumi atdoti! ha ha ha..
Bet
B
kāpēc NA par ministru liek izbijušo Latvijas Ceļa un Vienotības darboni??? Neatbalstu!!!
x
x
Nezinu vai bija citi zemudes akmeni bet ebreji sanema pelnitu sodu. Pirmkart privatizacija ir beigusies un ipasumu atdosana ir nelikumiga valsts mantas izsaimniekosana, logiski ka NA un Berzins atteicas. Otrkart ko parstav ta ebreju organizacija? tika dibinata ar noluku piesavinaties valsts ipasumus? Treskart ebreji nenorobezojas no tadu naidigu pret Latviju ebreju darbosanos ka Zdanoka Pliners Zuroffs, un mums par to vineim bija jaatdod valsts bagatibas nekustamos ipasumus?
Saulīte Agnesīte(esmu izmisumā)
S
Bāc, kā viņs man patīk, seksīgs, gudrs, smuks, ar labu izglītību, smalki saģērbies, ar prestižu amatu un lielu algu. Kapēc es nekad nevaru dabūt tāda līmeņa džeku? Kur ir problēma? Man vienmēr gadās nabagi, bez izglītības, nošņurkuši, humpalās saģērbušies, palīgstrādnieki, šoferi, galdnieki no Īrijas vai Anglijas. Kampēc man viereiz dzīvē nevarētu sākt veikties, vismaz mīlas un sexa jomā, lai man būtu superīgs un foršs draugs! Es apskaužu tās meitenes ar kurām viņš draudzējas, tās visas gaņjau ir tikapt krutas juristes, kā viņš!
TT
T
Problēma ir "politruka" stila demagoģijā. Puiši - Bērziņš, Bordāns un Ko., klasisiki aizbildinoties ar nacionālo retoriku "bīda ģelas". Cik noprotu, esi ārsts, un tāpēc ar juridiskām lietām neesi saskāries. Latvijā ir ļoti lielā problēma ar tiesiskuma nodrošināšanu tiesās. Tiesneši vienkārši vai neko nedara vai dara tikai tad kad dabuj kādu labumu, arī materiālo., pie tam reti kurš tiesnesis ir pietiekami profesionāli sagatavots. Bērziņš kā jau "praktizējošs jurists" tiesnešus nav aizskāris, rūpējās, lai likuma grozījumi utt. neizjauktu status quo, neierosināja nevienu disc.lietu pret tiesnešiem, apmaiņā saņemot tiesnešu labvēlīgu attieksmi tiesās, kad viņš pārstāvot klientus tur ierodas atstājot ministra amatu ... - un šie saprot viens otru bez vārdiem. Bērziņš, Bordāns, Lūsis ir šis koruptīvas Latvijas tieslietu sistēmas dalībnieki. Ja patiešām nevēlāmies "Centrālo Āziju" Latvijā, tad tomēr ir jāskatās netikai kā cilvēki izskatās un runā, un netikai ko runā, bet arī ko dara - pat ja viņi runā ļoti patriotiskajā garā, bet taisa geschaftu C.Āzijas garā.
Autors
A
Kaut ko nesaprotu - nacionalji ielikusi par ministru arvalstu lielkapitatala emisaru?
Ne nacionāli,
N
vienkārši Dempatriotu vadonis izēda tēvzemiešu vadoni. Amata gribējās,i viss.
  • 4
  • 1
drakons
d
Bordāns ir Microsoft datorprogrammu lobija jurists - sīks darbonis. Nezinu, vai tik profesionāls, kā Ījabs slavē. Šaubos.
Ījabs
Ī
ir politoloģiskā dumuma mērvienība-runā par visu,ko nesaprot,jo mācijies padomju zinātnisko komunismu. Ja ko saka,tad būs pretēji teiktajam.
  • 2
  • 1
TT
T
Skolnieks Bordans ir fotoģesikāks par Fantomasu, dauzd bezkaunīgaks un demagoģiskāks retorikā: tā, piem. savu Nacionālu jautājumu Asamblejas komradu A.Bajinski aplicis Twitterī kā profesionālais politruks, kā arī kā augstas raudzes demagogs: https://twitter.com/Bordans/status/213 370524938682368 Ainārs Bajinskis ‏@AinarsBajinskis @abaskis @JankaPipars @Bordans Latvijas Ceļš un Vienotība kopā ar Bordānu uzvarēka.Ko nedarīja? Nepatīk man apkārtklīstošas blozgas,nepatīk. Jānis ‏@Bordans @AinarsBajinskis @abaskis @JankaPipars bajinski, bajinski :( un es tevi tikko kā aizstāvēju. Varbūt salīdzināsim, kurš vairāk izdarījis? === https://twitter.com/Bordans/status/212 291800696766464 Aldis Greitans ‏@AldisGreitans @Bordans Demogoģiju? Pastāsti, kas uzņēmējdarbības juridiskās vides uzlabošanas jomā tiek darīts? Ar 140 zīmēm būtu jāpietiek :-( Jānis ‏@Bordans @AldisGreitans Demagoģija ir tā, ka tu lieliski atrodi vainīgos- protams latviešu fašisti, kas cits.Protams viņi ir veidojuši visas valdības
zanis
z
izskatās pēc tā Asandža vai kā viņu tur sauca.
zvirbulēns
z
Izskatās slimīgs, kaut kas nopietns, varbūt vēzis, vispār, cik man ar viņu bijusi darīšana, gana sakarīgs!
  • 4
  • 5
zvirbulēns
z
Vai tad ēbreju jautājums par kontrabūcijam jau izlemts? Te tev nu bija, Anniņ, vasarsvētki, VL taisījuši cirku!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas