Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Tiesnese: naidīgo komentētāju IP adrešu izprasīšana tiesām būs papildu slogs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Orvelam taisnība?
O
Ļoti slikti, ja tu nekrietnību no godīguma nespēj atsķirt un tāpēc centies te savu "nokausēšanas un visa, līdz apsurdam novešanas" "mehānismu" ieslēgt. Atbildes uz tiem jautājumiem prasi (kāpēc tev viņi nav iemācījuši un nav spējuši iemācīt) saviem vecākiem. Tava "pieķeršanas" manam komentam ir protams tavas zemapziņas palīgāsauciens tavam prātam, bet ta jau ir cita tēma. Diskusijas ar tevi nebūs, nepieņemu tavus "spēles noteikumus", dzīvoju citās (spriezot pec taviem komentiem - tev nesaprotamās) kategorijās. Visu gaišu un lai sieva nepieķer, ja nav pieķerts, tad nekas slikts nav darīts (tā tu laikam dzīvi saproti, spriežot pēc taviem komentiem?)...:)
Ministry of Truth
M
Kuri meli tad tev pašam ir saprotami - sīkie, vidējie vai lielie? Tie mēdz būt visādi. Tev tāda universāla olekts, kas visu ļauj izmērīt. Vai ļausi to patentēt? Zini, melu detektors uz tās fona ir bērnu spēļmantiņa. Zagšanai ar rupju valodu nav nekāda sakara. Un rupjai valodai nav nekāda sakara ar godu vai sirdsapziņu. Tu acīmredzot neko neesi lasījis par tādas valodas lietojumu pasaulē, iemesliem utt. Iesaku pameklēt visu par to pieejamo divās valstīs: Austrālijā un Krievijā. Būs interesanti!
hvz
h
un ko darīs ja komentārs būs no hidemyass vai tamlīdzīga servisa? arī ies konfiscēt datorus?
Orvelam taisnība?
O
Vai tu esi biorobots, vai citplanētietis ar iestrādātu "likumu grāmatu", ja tev cilvēku pasaules kategorijas, piem. - sirdsapziņa, godīgums, gods, morāle, nekrietnība, meli, zagšana, nav saprotamas?
vai būtu
v
jāmīl Ogres tiesa?????????????? Ak vētruki, nu nu
vai būtu
v
jāmīl tie, kas radīja krīzi valstī?????????????????????????????????????????????Varbūt lešcinski vakag mīlēt un izvarotājus...............?????????????????
Ministry of Truth
M
Vai tu vari nocitēt kādu likuma pantu, kurā terminā minēta "nekrietnība"? Krietns ir (saistībā ar saimniekošanu), bet nekrietns? Tā visa ir morāla spriedelēšana par ētiku, kas katram var būt un ir atšķirīgā latiņas augstumā. Kamēr Rīgas domē kaut viens pucēs vaļā bogdanovas, tikmēr mazo gariņu gaiņāšana, tērējot tiesu laiku, izskatīties pēc mušu noturēšanas par gaļu.
Senais
S
IP adrese nav pierādījums pret konkrētu personu. Tas ir pierādījums, ka smerdelība ir palaista klajā no konkrēta datora, ko sodīt ir visai grūti. Katru datoru var lietot cik tik uziet interesentu, kam patīk pazākāties.
Orvelam taisnība?
O
Naidīgums pret nekrietnību ir sodāms? Ir iestājies demokrātiskais fašisms? Vai pār Eiropu valda zaļais, zilais un demokrātiskais fašisms?
qwerty
q
Niks Pumpainais Kārlis var iesūdzēt tiesā niku Bezdvēseles Galvgalis par virtuālās person-āža cīņas un gaudu aizskāršanu, ka žļerkst ----------------------- Pilnīgas muļķības.
Ministry of Truth
M
Vēsu prātu domājot, garanti Lembergs un Kalvītis Dienā varētu izcelt tik daudz zaķu, ka ne saskaitīt. Bet to jau neviens negrib, va' ne? Kas vēl? Niks Pumpainais Kārlis var iesūdzēt tiesā niku Bezdvēseles Galvgalis par virtuālās person-āža cīņas un gaudu aizskāršanu, ka žļerkst. Kas vēl? Totalitāras domāšanas ievirze un visiem, arī nīkulīgākajiem juristiem garantēta maize. Bizness amerikāņu gaumē - visi sitas ar visiem, tikai naudas slaucēji apveļas. Vecais labais kautiņa iemesls "Tu uz mani ne tā paskatījies" pilnveidojas acu priekšā! Tas jau saprotams, PSRS sistēma kā nekā kopīga kā man, tā Zatleram un tiesnešiem. Starp citu, vai esat kādreiz ieskatījušies Draugiem sadaļā Parunāsim? Mīlīši, tā, kā dragā tur, neraksta nekur citur. Vārds un uzvārds nav šķērslis, lai dragātu tā, ka māte neatpazītu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas