Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Tiesnešiem milzu parādsaistības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
topo
t
Cik no mums var tikai sapņot par to algu, ko saņem šīs dāmas!!! Laikam jau jābūt īpaši gudram un ar īpašu izglītību un pieredzi lai aizņemtos 1/3 miljona mājas un mašīnas iegādei:))
Jānis Kūla
J
,tiesnesis pēc būtības ir visaugstāk kvalificētā juridiskā specialitāte,kura būtu attiecīgi jānovertē.Ne velti daudzās valstīs par tiesnesi var kļūt tikai nostrādajot dažādos jurista amatos,arī advokatūrā. --------------------------- Un kā jāvērtē tiesnešu NEVAINOJAMĀ REPUTĀCIJA ! Par to gan maz runā . Vai ar to nevajadzētu sākt ?
pmlks
p
ļoti pareizs lēmums ļ. cien. Zakrevskas kundze! Tiesā nav vietas infantīliem indivīdiem, kuri nabadzīgākajā ES valstī Latvija ar valsts ierēdņa "pienācīgiem dzīves apstākļiem" saprot īpašumu par vairāk nekā 300 kEUR! Minētai kundzei ieteiktu mazāk lasīt tā sauktos "stila" žurnālus un mazāk skatīties meksikāņu seriālus par "pienācīgu dzīvi" narkobaronu cienīgās villās
vecais
v
Vai tā ir tiesnešu profesionalitāte, ja tiesneša lēmumu nākošā tiesas instance apstrīd. Es domāju, ka šādiem tiesnešiem algu nekavejoši vajadzētu samazināt un skatīties par viņu atbilstību amatam.
lauķe
l
Savulaik gadījās piedalīties kā prasītājai tajā lielajā "tejāterī", ko pie mums sauc par tiesu......Vēl tagad atceros tiesneses līdz apstulbumam pārsteigto ģīmi, kad pēkšņi uzrādīju kādu tik neapgāžamu dokumentāru pierādījumu, ka viņa neko citu nespēja izdvest kā pasludināt pārtraukumu......Pēc tam sākās nervoza žestikulēšana un skraidelēšana no vienas telpas uz otru....... Un pat ezītim bija skaidrs, ka pretējās puses solītais" kušķis" draudēja aiziet gar degunu......
skaidrs
s
kapec tiesnesi pretojas vienotai algu sistemai. Nekada gadijuma nedrikst viniem but lielaka alga ka citiem valsts iestazu darbiniekiem. To nedrikst pielaut,jo skatoties cik slikti strada tiesu sistema,tad ta vispirms jasakarto un tad vares runat par atalgojumu.
jautrais
j
.. jā Swedbankas parādu piedzinēja juriste.. Ginta Buivide un labi situēta apgabaltiesas tiesnese Skaidrīte Buivide.... interesanta sagadīšanās...
Njā...
N
Stādos priekšā, ko domā tāds trekno gadu tiesnesis: Esmu jūsu Pusdievs, un izšķiru jūsu likteņus un dzīves. Jums nemūžam nesalīdzināt savus nopelnītos grašus ar manu Atlīdzinājumu! Jūs vispār neesiet spējīgi atlīdzināt manu prāta darbībuu, plebeji tādi! Ko jūs uzdrošinaties - apspriest manus ienākumus un manus kredītus??!! UZ CEĻIEM!!!!!
Jānis
J
Daudzās profesijās cilvēki ir mācījušies ne mazāk ,bet vairāk par juristiem.Piemēram ,lai kļūtu par ārstu padomju laikā vajadzēja 7-8 gadus,LR vajag 9-11 gadus ,pretī saņemot visai zemu atalgojumu.Protams ,tiesnesis pēc būtības ir visaugstāk kvalificētā juridiskā specialitāte,kura būtu attiecīgi jānovertē.Ne velti daudzās valstīs par tiesnesi var kļūt tikai nostrādajot dažādos jurista amatos,arī advokatūrā.
!
!
Tad jau top skaidrs, kapec tiesnesiem vajag lielas algas. Jo vini ir dzivojusi ar milzigu verienu. Bez pamata. Un top ari skaidrs, kapec tiesas spriedumi Latvija var nebut taisnigi. Zakrevskai kada ipasa maja un ipass auto bus, ne mazak. 355 000 eiro!
hna
h
oj, bez zakrepskam nu tiesu sistēma tagad sagrūs, šīm 'tiesnesēm' ar puspadomju izglītību nevis jāaiziet, bet viņas jāizsper no tiesu sistēmas, lai mazāk smird
Skaistule
S
Laikam, pats esi tiesnesis!
Sergejam
S
Nu ja, tiesnesim ir mantija, lai zem tās varētu slēpt caurus elkoņus un lāpītus ceļgalus.Tiesneši nedrīkst ņemt kredītu, pirkt mājokli un mašīnu, dzīvot cilvēcīgos apstākļos, jo viņiem tāpat labi. Tiesnesim alga jāpielīdzina ministrijas jurista aldziņai, kurš ātri nokopj darbgaldu- aizver muti un iet uz māju. Tiesnešu kļūdas dzīvi sēž cietumos, bet ārstu, guļ zem baltiem krustiem. Tā, ja...
Skaistule
S
Ņem un ņems kukuļus. Neviens viņus vairs nevar pārtaisīt. Korumpēti līdz ūkai.
Sergejs.
S
Es droši varu teikt, ka tiesneši jau ir pārkāpusi to līniju aiz kuras nav risinājuma. Pat ja valdību un parlamentu viniem izdosies piespiest, rūgtums, mieles un naids pret tiesu sistēmu tautā paliks uz gadiem.Pat līdz šim tiesu sistēma nav sevi parādījusi, ka objektivitates un likuma kalpu. Piemēra pēc, pēdējais tiesas lēmums atbrīvot un uzskatīt par nevainīgiem tos cilvēkus, kas bija apsūdzēti ukrainas biznesmeņa slepkavība Brīvības ielā. Tiesnesis ar savu spriedumu apliecināja, ka policijas un prokurātūras izmeklētētāju grupa, kas arī ir ar juridisko izglītību, izmeklēšanās ir neprofesionāli, stulbi. Tikai tiesnesis vienā personā, ir objektīvs. Par Ogres tiesu, Lido un citiem, kuri vēlas reālizēt savas intereses Ogres tiesā, es nerunāšu. Tiesneši jūsu mundiers ir tik "netīrs", ka to var redzēt pat cilvēks bez juridiskās izglītības. Visam klāt vēl aizņemto kredītu saistības, gan finasiālās, un beidzot varbūt profesionālas, caur spriedumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas