Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Tiesu administrācija jau taupības laikā prēmijās izmaksā pusmiljonu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jautrais
j
Pati sistēma ir sapuvusi, kas izdomāja Tiesu administrāciju, tas gribēja savu siltu vietiņu. agrāk tieslietu ministrija pati tika galā bet kāds izdomāja, kā izmantot valsts naudu savās intresēs.
Senais>ABC
S
Nu man negribējās tik tieši, bet ja jau reiz ir atšifrēts, droši vien,. Arāji taču strādā līdumos (meža izcirtumos), kur zeltenes pienes dienišķo riecienu un noteikti zaļā krūzē ko padzerties.
he
h
Zvirbulis,kā vienmēr,atstrādā saimnieklembja grašus. Maizītis tiek pieminēts arī ziņās par ābeļu ziedēšanu un Rīgas maratonu:)))
ABC
A
Vai ar šo Tu gribi teikt, ka rieciena druvu vietā šī zeltene tagad sēž Puzes mežos?
Senais> kas nezin
S
Zvirbulēns patiesībā ir lauku zeltene, ko tas, kas valkā skaisto rieciena vārdu pameta, dodoties Rīgu iekarot, tā vietā lai stingrajās rokās turot arkla, ko velk dūšīgs dunkanbēris, rokturus koptu īstu druvu, tā piepildot dzīvi ar jēgu.
Karamba
K
p.s. un pēdējais laiks ieviest tiesisko atbildību ierēdņiem, ar konkrētām sekām- atmaksāt to kas izpļergāts, vai tupēt ķurķī.
Karamba
K
Tā jau pie mums ir, katram kantorim savs budžets,likumi, autobāze, datu sistēma.. un visādi tur premjēru rīkojumi pie vienas vietas.Tāpēc jau tagad tik grūti veikt struktūrreformas, jo pašās ministrijās nezin kādi kantori kuram pakļaujas, ko dara, un vai vispār dara.Vieglāk būtu visu sākt no viena galda,viena krēsla, pa jaunam būvēt šo valsti.
Berta
B
Tiesu administrācija saņem kukuļus no tiesnešiem, kuri ir nogrēkojušies un kuri paši ir saņēmuši kukuļus. Kaut faktiski Tiesu administrācijai ir tiesības rīkoties saskaņā ar likumu par tiesu varu, kā arī ierosināt disciplinārlietas. Bet laikam ir naivi vēlēties, lai tā banda strādātu, kā nosaka likums, nevis piesegtu mafiju, ne? Tur darbojas sistēma "roka roku mazgā", - sen ir laiks uztaisīt pamatīgu kratīšanu Tiesu administrācijas pieņemtajos lēmumos. Un pie viena sasēdināt, kur vajag.
dzeris - zvirbulēns
d
Neesi uz īso sagājis ar to Maizīti, sapņos vēl nerādās, dzīvot netraucē, varbūt, laiks griezties pie profesionāļa? Ka neaiziet neatgriezeniskā līmenī?
:)
:
nu lūk, vēl viena maza daļiņa no miljarda... un visi brīnās.. kā Latvija ir nonākusi šādā situācijā.. kāpēc jāatlaiž skolotāji un jāslēdz slimnīcas...
zvirbulēns
z
Dzeri, neraudi, Latvijā ir ģenerālprokurors, viņš tās lietas tā neatstās, nauda tiks atgūta, Valsts kase gavilēs, tauta priekā dejos un dies ! :))) A kapēc tu esi tik sarkans savos uzskatos, tu domā, ka komunisms nāks atpakaļ?
zvirbulēns
z
Tu esi prīmā vecis, un sirds tev krūtīs un līdzjūtība tev nav sveša, īsāki sakot, paldies, draugs! :)))
dzeris
d
Tas, protams, "vairos" jau tāpat" lielo" uzticību tiesu sistēmai, jo, varu saderēt, neviens par to neatbilodēs - neaizskaramo kasta, kurai likumi nav rakstīti. Jā, visi, kas tik var, šinī valstī ar valsts naudu mierīgi var rīkoties, kā ar savu, un nekas par to nebūs, droši.
zvirbulēns
z
Nevis jautājums, bet atbilde, atbilde ir primitīva. :)))
ABC
A
Redzu, ka Tevi joprojām moka vecā kaite - idea fix, pavasaros jau visas kaites saasinās. Bēdīgi, izsaku līdzjūtību. Turies, vasarā kļūs labāk

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas