Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Tikai 17% iedzīvotāju atbalstītu Bērziņu Valsts prezidenta amatā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
es
e
ES PRET
klausi tautu
k
Vecais glupais opis!. Lai tak sēž pie savas "maloļetkas' un nedara kaunu Latvijai!
9.maijs
9
Mans kaķis skaļāk pirž.Iedomājieties to stostekli kāda saietā ar citu valstu augstākām personām,kauns pa visu ģīmi.Viņš takn parunāt knapi var! vai tad tā ir prezidenta balss???
Jukums
J
Ja teiktu, ka 1,7% tas būtu normāli, bet 17% liecina, ka ar mums, vēlētājiem kaut kas nav kārtībā.
paziņa
p
Nu uz Andra Bērziņa godaprātu variet necerēt nevienā lietā. Par viņa finansu afērām jau ir rakstīts un priekštats ir tāds ,ka "maz neliekas". Personīgā dzīve nav labāka
oyo
o
Godavīri laukos zemi ar ,šite tādu nav.
pilsonis
p
Vecais žuļiks sev pežuļījis kārtīgu kāpostu un tēlo panaivu aitiņu! Noņemt to 4900 Ls pensiju, jo soc. iemaksu jau pārtērējis pāris gados. Ja ir godīgs, tad pats atteiktos no sablēdītās pensijas, kuru tagad saņem uz nepaēdušu tantiņu rēķina. KAUNS!
so
s
berzin, atkapies, ja esi goda virs
drak
d
Выберите меня в президенты - я тоже умею красиво улыбаться и читать с бумажки))))
Pensionāre
P
Tikko noklausījos abus Prezidenta kandidātus Krustpunktā. Tas cilvēks - Bērziņš taču nevar nevienu vienkāršu paplašinātu teikumu pateikt !!! Viņam jau arī nav ko teikt, tāpēc nespēj atbildēt ne uz vienu jautājumu. KAM VAJADZĪGS TĀDS PREZIDENTS ? Es tādu negribu.
kangars
k
ir ne tikai zaglis, bet bezkauņa, kas tantei atņēma zemi!
Cik ir pulkstenis ?
C
J: Bērziņa kungs, vai jūs varētu pateikt, - cik ir pulkstenis ? A: Vāa,vēe,vēe,vāa - es? J: Jā, jūs. Pasakiet, lūdzu, cik ir pulkstenis. A: Ja jūs man tagad paprasītu, es, ēe, es, jūs nedomājiet. Jūs nedomājiet, ka es te tā no malas vien esmu. Tur man tā pieredze ir, ē,e un es zinu iekšējās procedūras... J: Mēs to tā arī nedomājam. Jautājums ir vienkāršs: Pasakiet, lūdzu, cik ir pulkstenis? A: Vaa, vēe, labi. Es jums pateikšu tā: ja man šo jautājumu uzdod, tad tur jāskatās no abām pusēm. J: Jautājums ir vienkāršs: sakiet lūdzu vai jums ir pulkstenis ? A: Ēe, es jums saku, es nesaprotu. Ja es būtu bijis klāt, kā es visu to saprotu. J: Tātad jums nav pulksteņa ? A: Es to tā nē-nea,nā ne- neteicu. Jūs nepārprotiet lūdzu mani. J: Labi, tad sakiet lūdzu - vai jums ir pulkstenis? A: Es jums saku, tur jāskatās no āa, ē, bēe no abām busēm, bet šis jautājums! ,, tur tā viennozīmīgi nevar pateikt. K,k, ko, kā, - kā to saprast? Protams tur ir morāle apakšā, tapēc tur tā viennozīmīgi nevar pateikt. J: Jūs netaisnojieties, mums interesē tikai vienkāršs jautājums, - cik ir pulkstenis? A: Es nemaz neattaisnojos, jūs jau nedomājiet. Man ir pieredze šajos jautājumos. J: Mēs to tā arī nedomājam. Jautājums ir vienkāršs: Pasakiet, lūdzu, cik ir pulkstenis? A: Man liekas tas viss ir joocīigi, - to jau neviens nēvar pateikt, ja cilvēki pasaka spēles sākumā es darīšu tā, lai gan zinot, ka tur, pašlaik ir 2 kandidāti, - es nezinu cik būs vakarā, to jau neviens nevar pateikt. J: Labi, tad sakiet lūdzu - jums ir pulkstenis? A: Es nepiedalos, tas, tas viss ir jocīgi, es nevaru pateikt. J: Labi, paldies un lai jums veicas..
es
e
uz citu rēķina iedzīvojies vecs pakalpiņš, vai tāds mēsls vajadzīgs Latvijai?
Ministry of Truth
M
Pietiek.com sadabūtais materiāls par "dāču" Vosa stilā un "lodi ribās no apsarga" ir ļoti daiļrunīgs, tas parāda virtuvi.
liela kļūda
l
Kādi 17! Oranžās lnt propoganda! Varbūt 1,7 ,arī par daudz!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas