Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Titavs: Izskatās, ka Dombrovska valdība labprāt beigtu savu darbību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Populists
P
Vai Tu tiešām domā, ka Hūte un krievi ir vainīgi, ka latvieši bēg uz ārzemēm, valsts ekonomika ir bezdibeņa priekšā ? Mani nevar nosaukt par krievu piekritēju (savā laikā vadīju LNNK frakciju Pilsoņu Kongresā) bet, ja nav pietiekami daudz tanku (vagonus vēl varētu atrast) lai nodrošinātu krievu dabūšanu pāri robežai, tad tukša ļerināšana nav vietā !
Populists
P
VALSTS ZAGĻUS - noziedzniekus vajag tiesāt par noziegumiem pret tautu ....kāda tur promiešana ! Protams, nogurums .... zagšana nav viegla lieta un nabago lāsti arī dara savu ! Un vēl,- neko nedarīšanu viņi sauc par RESTRUKTURIZĀCIJU .... :)
Līga
L
Man rodas iespaids, ka jau kādu mēnesi visos mēdijos u.c. publiskajā telpā metodiski tiek kultivēta doma, ka Dombrovskis nekam neder un valdībai jākrīt. Acīmredzot Hūte, krievi un lielākie kretīni ir vienojušies par politisko kārtību, bet to nu nedrīkst pieļaut.
Tas i gan gudrs
T
Tas Titavs ir gandrīz tik pat gudrs kā tas mazais Šķēles preses sekretārs.
latgalietis » Līdumnieks 13:49 Tavi vārdi ir zelta vērti. Taču Dombrovskis ir "vājš" premjers un ar plaukstošu Latviju viņam nav nekas kopīgs., tāpēc kritika ir pelnīta. Cita lieta ,ka mēs neesam gatavi varošai un stiprai valdībai, tad jau lai laba miera labad turpina "strādāt". Nogurt viņš nevarēja, jo darīts ir gaužām maz. ================= А мне показалось, не "даритс", а -- "дайктс"!
sile
s
Nu ko, Dan, gribas atpakaļ pie siles?
Čičiolina
Č
Zelta vārdi!
kad ir daudz darīts
k
Ko tad tu gribēji - lai viņš tādus idiotus kā tevi, lai nošauj - vai tad būtu DAUDZ darīts?
kaut aiztītos tītavas
k
Vēl labāk būtu, ja TĪTAVS beigtu savas gaitas.., būtu mazāk tādu, kas maisa gaisu bez vajadzības...
stingrā mamma
s
Ja premjers Dombrovskis un finašu ministers Vilks ir patrioti un vēlas risināt demogrāfijas un ekopnomikas problēmas Latvijā, kādēļ šie neierosina bezbērnu nodokļa ieviešanu? Un arī Daina Robežniece no FM pa logu neskatās uz savu ,ministru kā savulaik skatījās pa logu uz dienesta auto, kamēr nodokli izdomāja.
latgalietis
l
Tavi vārdi ir zelta vērti. Taču Dombrovskis ir "vājš" premjers un ar plaukstošu Latviju viņam nav nekas kopīgs., tāpēc kritika ir pelnīta. Cita lieta ,ka mēs neesam gatavi varošai un stiprai valdībai, tad jau lai laba miera labad turpina "strādāt". Nogurt viņš nevarēja, jo darīts ir gaužām maz.
pilnīgs sviests un vīzija
p
Nākotne mūsu valstī pieder mums visiem, ja pratīsim vienoties izlīgumā pēc klopes. Bet kamēr jēlie kampēji pret oranžajiem kampējiem karos, cilvēkus šķels un kūdīs, mēs būsim tikai marionetes svešu lielvaru rokās un iesim uz iznīcību. Krīze ir mūsu galvās un sirdīs. Arī dzimstības kritums turpat! Ne jau ekonomika to nosaka. Latviešiem vēl uz katru iedzīvotāju ir tik daudz zemes, ka pabarot var 10 bērnu ģimenes. Ir tikai jābūt ticībai, cerībai un mīlestībai.
Sirmais
S
Ļoti gribētos tam ticēt, ĻOTI !
Sirmais
S
Nav vērts šiem sviestiem, ne ko skaidrot, ne ar viņiem strīdēties. Visas valdības, viņu izpratnē, ir sliktas un katra nākošā sliktāka.
Vecis
V
Titavs ir gudrs vecis! Visu pareizi pateica. Tikai vienmēr aizmirst piebilst, ka nākotne šajā valstī pieder patriotiem Visu Latvijai!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas