Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

TM iebilst Jakāna rotācijai uz citu amatu; Valsts kanceleja tam nesaskata šķēršļus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ciniķis
c
Ir skaidrs, ka notiek politiskā cīņa par amatiem. Tomēr, pat nespeciālistam un ar neapbruņotu aci ir redzams - Repše un viņa vāji izglītoto padomnieku komanda nespēj adekvāti un tiesiski nomainīt amatpersonas valsts iestādēs!!!! Problēma nav likumā, problēma ir tieši šajā prāta trūkumā, kad nespēj normāli piekasīties un normāli atlaist. Tamdēļ nākas sevi pazemot spļaujot virsū tiesiskumam par kuru viņa biedri tā bļāva "lietussargu revolūcijā". Tur nekas nav jātulko - likums ir visiem viens - nevar ar rīkojumu apiet likumu, kā to ir iedomājusies Valsts kanceleja. Likums ir likums. Un pareizais tiesiskais ceļš ir - pieņemt lēmumu disciplinārlietā ( tiesisku), pēc tam atjaunot amatā un tikai tad lemt par kaut kādu rotāciju. Ja cilvēks ir atstādināts - tad no kāda amata tu viņu taisies rotēt?!!! Neloģiskums, tiesiskais nihilisms un divkosība - lūk, kas raksturo Repši un viņa komandu. Viņš grib būt augstāks par likumu - cik var novērot, tad viņš domā, ka viņa griba ir likums, tamdēļ - ja kāds nedomā kā viņš, tad viņš domā "nelikumīgi". Sorry, tas bija redzams Domburšovā - ja disciplinārlietas komisija nedomā kā Repše, tad jāuzsāk disciplinārlieta pret komisiju - jo viņa jurists ar 1 gada pieredzi basketbola savienībā domā savādāk nekā komisija. Tev pašai neliekas smieklīgi?
aloizs
a
Tads ka izmisums jutams no TP puses. Staipa Jakanu ka tadu zarnu klepi. Lai gan var saprast, izredzes tikt ieveletiem nav parak spidosas, tapec vismaz lidz rudenim jacensas pasargat iemitas kontrabandas tacinas. Paskatieties uz to parliecibu Jakana seja. Jakans izskatas pat parliecinataks par pasu meistaru Andri. Lidzigi ka uzpircejs Zveinieka dela, kurs saka: seit jus man visi esat.
aloizs
a
TP lokomotives pirms velesanam- Jakans un Vaskevics.
zane
z
Ļauj pārfrāzēt..... Ja TM vada TP ministrs, tātad ir iespējas tulkot likumu pēc savām spējām un saprašanas..... Vai tad Valsts kancelejā likumu lasa no otra gala, vai arī to lasa juristi, kam divas kreisās kājas! Piedod, likums ir viens... bet, ja to var staipīt kā bikšgumiju, tad kaut kas nav kārtībā ar pašu likumu. Varbūt Tu varētu atgādināt, cik TM-ja Segliņa vadībā ir iesniegusi likumu labojumus, lai likumus nevarētu tulkot un piemērot katram pēc vajadzības. Esi tik labs, Jurist!!!!
dadzis
d
Repše liek koļu uz tiesiskumu! To jau viņš apliecināja arī pensiju lietā, kad viņam norādīja uz ST iepriekšējo lēmumu! Repsim doma - a moš proskočit!
Jurists
J
Diezgan smieklīgi - Tieslietu Ministrija vs Valsts kanceleja. Valsts kancelejas viedoklis ir "autoritatīvāks" tamdēļ, ka vairāk atbilst pie varas esošā grupējuma interesēm vai kā?! Tieši tamdēļ mums ir tāds bardaks - mums viss tiek risināts nevis pēc likuma, bet pēc "autoritatīviem atzinumiem". Es varu derēt, ka ja šādu "autoritatīvu atzinumu" iesniegtu apkopēju savienība - Repše to pilnā nopietnībā izvērtētu un turpmāk obligāt izmantotu kā argumentu diskusiju raidījumos. Viņam ir "augst kvalificēti" juristi ar darba pieredzi - 1 gads basketbola savienības jurista amatā. Būtu smieklīgi, ja nebūtu tik traģiski. Traģiski ir tas, ka šādi "augsti kvalificēti" politiķi un padomnieki pieņem valstiski svarīgus lēmumus. Ne pie kā laba tas novest nevar - tikai pie katastrofas!
zaglers
z
Es vēlos tikai vienu,gladiatoru cīņu !!! Un tikai Ārēna Rīga ! Kakāns pret Kolorādo vaboli ! Esu gatavs maksāt 10 lati,par 12 raundu mūļu dauzīšanu !
tas ir cirks
t
ne TM
Jukums
J
Laikam esat galīgi izdzīvojusi prātu tupēdama zem galda un sniedzot Bilam intīmos pakalpojumus!
Vientulais vilks
V
Tas notiks tad ,kaSudraba nebus tirgus sievas limeni.
Levinska Monika
L
Kapēc valdībā netiek izskatīts jautājums par Repšes rotāciju uz Marsu? Par to jau Valsts kontrole sen norādījusi? Kad tiks izskatīts Sudrabas priekšlikums?
Vientulais vilks
V
Tieslietu ministrija pazino,ka Makontevs Jakanu ir iecelis sveto karta un amats ir pieskirts lidz muza galam ,ar mantosanas tiesibam gimenes locekliem.
AD
A
"...Tieslietu ministrija (TM) iebilst pret .." Lasi: TP pārziņā esoša ministrija iebilst pret....
J.Biotops
J
Nepierādīta hipotēze – neaizskaramais ļāvis kādam apelsīnam saprast, vai arī šis pats apjēdzis, ka var neturēt muti, ja nesaglabās amatu. Diemžēl tāda veida „problēmām” ir arī citi, vēl nepatīkamāki risinājumi.
nelga
n
Latvijā nav neviena Goda cilvēka, jo visi, kuri ir dažādi apšmucējušies pie saviem amatiem turas kā dēles pie dzīvas miesas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas