Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Točs: Bžezinskis un Goubls

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Svins
S
ir Toča raksts, ir 19 komentāri. reti kurā komentārā ir kaut kas pozitīvs. pārsvarā ķengas par Toču. ķengas, manuprāt, ir pamatotas. pats arī nedaudz paķengājos. bet Točam pie vienas vietas. rīt ienākšu šeit un te atkal būs kārtējais Toča raksts, kuru kārtējo reizi komentētāji būs pamatoti noķengājuši. so it goes.
Svins
S
prinicpā Točs sarunājas pats ar sevi. kārtējo reizi nekādu konkrētu ieteikumu vai pozīcijas. no sērijas - varbūt ir tā, bet varbūt tomēr tā nav? Točs tikai uzdod jautājumus, bet atbilžu vietā sniedz minējumus. un viņam par to vēl maksā?
komenteetaajs
k
no sarunas ar komenteetaajiem Tocs ir atradinaats no taas dienas kad aizbeega no diskusijas, neatbildeejis ne uz vienu jautaajumu ko injam uzdevis. ari labi. vismaz tagad Tocs zina savu meliigaa blogeriisa statusu, vai ne, Toc?
  • 0
  • 0
Autoram
A
Abi kungi no US ir personibas bet tu tikai paprasts radijums no LV
monitors
m
Bet daži cilvēki Latvijā tomēr satraucas, ka Francija Krievijai "Mistrāļus" pārdod. Bet tas gan tiesa, ka jūras desants no rietumiem Latviju neapdraud.
antitocs
a
biedri demagog monitor, rietumos nav Latvijai naidiigu valstu. neviena rietumu valsts neizveersh psihologisko karu pret Latviju, nevienaa rietumu valstii nenotiek uzbrukumi Latvijas veestnieciibaam un netiek izdota nacionaalo naidu kurinosa literatuura. taatad naidiigas rietumu valsts juuras desants Latvijai tiesaam nedraud.
  • 4
  • 0
antitocs
a
Sandriit, beerninj, ienaidnieks, kursh buutu savaldaamas ar kodolierociem, neeksistee jau 20 gadus. Muusdienaas apdraudeejumi var buut ljoti dazaadi un ne vienmeer atklaati, un vairums no tiem taadi, ko ar kodolgalvinjaam nenoveersiisi, pat ja tev kodolgalvinju buutu vesels miljons. Regionaalais diktators, kursh bendee savu tautu un rada beeglju pluudus. Teroristu banda, kas sleepjas aiz civiliedziivotaaju muguraam. Nelojaali politiskie speeki pasas valsts ieksienee. Tie ir dazi muusdienu apdraudeejumi, un NEVIENU no tiem nav iespeejams noveerst ar brunotajiem speekiem, kas gatavoti tresajam pasaules karam peec aukstaa kara laika prieksstatiem.
antitocs
a
Pirmkaart, Sandriit, ne tev kritizeet Bzezinski un Goublu. Pirmais ir prezidenta padomnieks, otrais analiitikjis, bet tu esi viszemaakaas kategorijas dezuureejosais melis Dienas portaalaa. Vairaakkaart iebaazts maisaa no vienkaarsiem komenteetaajiem. Juuti starpiibu? Otrkaart, pat dezuureejosajam Dienas portaala melim nevajadzeetu teelot galiigu nejeegu. Pat Sandris Tocs nevar neko nezinaat par Krievijas karoga vicinaataaju organizeetajiem grautinjiem Vecriigaa, taapat kaa par gandriiz izdevusos Latvijai nelojaalaa "saskanjas centra" meeginaajumu iekljuut valdiibaa un nacbolikju meeginjaaumu ieviest Latvijaa krievu valodu, tas ir, atjaunot PSRS laikaa pastaaveejuso kaartiibu. Sandriit, karo ne tikai ar tankiem un kodollaadinjiem. Gan politiskais spiediens, gan meli un dzeinformaacija (kuraa arii pats piedalies) ir naidiigas darbiibas. Starp citu, tev kaa kaartiigam padomju antifasistam vajadzeetu atcereeties dazus faktinjus iz skolas kursa. Adolfs Aloizovics, vinsh arii Vaacijas fiirers un reihskanclers, 1938. gadaa izdariija politisku spiedienu uz Cehoslovakiju un sabiedrisko domu Eiropaa, aizbildinoties ar "Sudetijas vaaciesu tiesiibaam". Rezultaats bija pilniiga Cehoslovakijas izniicinaasana, lai gan neviens vaacu karaviirs taa arii neizsaava no savas 1898. gada izlaiduma Mauzera karabiines. Specoperaacijas, kuraas, iespeejams, pielicis roku biedrs Naujokss, neskaitaas. Man prieks par Sandri Tocu, kursh dziivo pilniigi ideaalaa pasaulee, kur apdraudeejumi nepastaav un tos vajag izdomaat. Greeciigaa zemiite, par nelaimi, ir citaada.
antitocs
a
piemeeram, sameejais rakstonis komentee Goubla un Bzezinska teikto, neciteejot ko tad Goubls un Bzezinskis taadu teikusi. Meli labaakajaa PSRS propagandistu stilaa.
  • 2
  • 1
antitocs
a
labdzimtiiba, Sandra pienaakumos ir gjenereet meliigus un tuksvaardiigus raksteljus, ko vinsh arii veiksmiigi dara. KRITIZEET noziimee zinaat situaaciju un argumenteeti iebilst, ko Sandris nav speejiigs principaa. Tiesiibas izteikties veel pasas par sevi nenoziimee ka visi izteikumi ir kvalitatiivi un veeraa njemami. Pie savu argumentu kvalitaates ir jaastraadaa katram pasam. Protams, var arii nemitiigi gjenereet tuksvaardiibas un melu pluudus, tas ir vieglaak nekaa argumenteet. Tikai rezultaats attieciigi sliktaaks.
  • 2
  • 2
KaTs
K
ekselence, atljaujoos atzimet, ka "KRITIZĒT", pēc būtības NOZĪMĒ - "IZSVĒRT", izvērtēt UN? tas savukārt ir ne tikai Sandra tiesibās, bet arī tiešais darba pienākums; cilvēks vienkārši strādā
  • 2
  • 1
alberts
a
Tas viss skan ļoti skaisti.BET! Ja viens Latvija ieklīdis žīds spēj sašūpot visu valsti - tad jautājums - KUR mūsu drošība - pat ASV vēstniece izreicās - _ ta ir demokratijas pazīme"! Nu tad fiksi vēl 300 000 Latvijas pilsonību un būs "demokratisks" referendums ne tik par krievu valodu - BET par pievienosanaos Eirāzijai .Un nevajadzēs ne NATO ne EU - VISS būs "demokratiski" ar mūsu "bālelinu" palīdzību un gļēvumu.
KaTs
K
makro: realitāte ir tā, ka jau kādus 100 gadus notiek VARAS DNS fundamentāla maiņa; TAS REĀLI IZPAUŽAS karu un militāras varas kā argumenta spēka un ietekmes samazināšanās tendencē; TOMĒR militāram spēkam arvien vēl ir liela nozīme; 43% pasaules militāra potenciāla ir mūsu sabiedrotā ASV rokās; TOMĒR ir arī citas varas un spēki; piemēram? sk. nākoša rindkopā. Neviens pragmatisks, ietekmīgs, pasaules politiķis 1918. gadā neticēja Latvijas neatkarībai. Tam nebija nekāda militāra pamata. Tas bija neloģiski. Latviešu strēlnieki pierādīja, ka KATRS ir vismaz 10 "statistiski vidējā" Krievijas impērijas strēlnieku vērts. Neviens neticēja un neprognozēja "tādas barikādes" pat pēc Baltijas ceļa. Mūzikas un mākslas laukā Latvijas spēks ir līdzvērtīgs ASV spēkam. Latvijas valsts iekšējās demokrātijas spēks, MANUPRĀT, ir augstāks par ASV iekšējās demokrātijas spēku. (http://www.foreignpolicy.com/articles/2011/12/16/the_big_lies_of_2011 Tikai 9% iedzīvotāju uzticas kongresam (valdībai) : Tas nevar būt patiesība. Nevar būt, ka tik daudz) paskatoties plašāk: NAV NEMAZ TIK ACĪMREDZAMI SKAIDRS CIK NOZĪMĪGS VAI NENOZĪMĪGS partneris NATO ir Latvija paskatoties plašāk ir skaidrs: kari un militārisms ir anahronisms http://www.youtube.com/watch?v=8cJOm72QDDA TOMĒR tie vēl nav galā un vēl arvien tomēr ir viens no argumentiem; Vai ir arī citi argumenti? Jā - nafta http://dgz.livejournal.com/3609912.html Vai ir vēl citi argumenti? Jā - nācijas izglītība, kas izpaužas tās pienesumā tehnoloģiju radīšanā - Somija, ..... TĀTAD bildīte nav nemaz TIK SKAIDRA
antitocs
a
Drosi vien arii agraakos laikos kjeeninjiem un kjeizariem bija dazaadi politikas instrumenti, ne tikai brunjotie speeki. Jau Sun Czi ir teicis, ka vislabaak ir izjaukt ienaidnieka plaanus nesaakot ciinju. Ja neizdodas, tad atstaat ienaidnieku bez sabiedrotajiem. Un tikai ja neizdodas ne pirmais ne otrais, tad jaakaro. Starp citu, muusdienu Krievijas spiediens uz Latviju, ar vieteejo nelojaalo speeku atbalstu, ir ljoti labs piemeers sai Sun Czi atzinjai.
  • 5
  • 0
trusis nejaukais
t
nu tas raksts gan drusku ir ar citu noskaņu, Točs protams atkal visu interpretē pa savam, itkā lasītu no otra gala.. labāk izlasīt pašu oriģinālu, nevis Toča jokainās atklāsmes:
antitocs
a
Iespeejams, Tocs buutu labs arii kaa zurnaalists. Toca nelaime ir taada, ka vinsh ir no zurnaalista kljuvis par politiski angazeetu troksnja gjeneratoru.
  • 7
  • 1
Točs nav
T
jokainā atklāsme - Šlesers nedraudzējās ar jokainajiem,Šlesers nopietns cilvēks...
  • 5
  • 0
cony
c
man jau liekas,ka žurnalists Točs būtu labs,kāda fermas saimniecības vadītājs,nevis valstu attiecību un starptautisko militāro spēku eksperts,analizētājs.
  • 5
  • 2
Biedri Toč,
B
piesaucot savā rakstā pāris ārpolitikas smagsvaru, manuprāt, esat piemirsis vēl vienu ''smagsvaru'', proti, biedru Putinu, kurš nosacīti nesen aicināja viņam (Putinam) nevēlamos ''močit v ssrtire'', kas, ja labi atceros, nav ietverts ne vienā NATO līguma paragrāfā. Vai Jums nešķiet, ka tieši šādi paziņojumi vieš bailes ne tikai par mūsu drošību? Manuprāt, arī beigta ēzeļa ausis, kuras tik vēlīgi mums reiz piedāvāja biedrs Putins, nav minētas NATO līguma ne vienā paragrāfā....
Mavriks Kobzonsons
M
... esat piemirsis vēl vienu ... bet tas(Putins) jau Toča mīlulis,reiz jamajam bija raksts kurā šis bāra visus kuri uzdrošinājās lietas, attiecībā uz Kremli un Putinu, saukt īstajos vārdos Točs mums tāda kā Kremļa lakstīgala ...
  • 3
  • 1
:D
:
Klaunu fīrera kārtējā atklāsme par ļauno NATO un bubuli Bžežinski.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas