Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Točs: No valdības, ar mīlestību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vierry
V
Arvien vairāk pārliecinos, ka īpaši gudr Tu neesi, Sandri!!! Žēl.....
Sandrs Točs
S
ir pieskaitāms,bet grib šantazēt valsti,lai tā grābstās ap mantu,par kuru nav ne viena avota,dokumentu,ka tā mums piederētu.Toč,vai tu mūs pavedini uz zagšanu un mānīšanos.
  • 0
  • 0
>>vierry
&
Tas ir labi, ka nekad neesi centies meklēt kādu dumjāku par sevi. Bezcerīga nodarbe.
  • 0
  • 0
nazis
n
Veel tas Tochs nevar nomierinaaties, taapeec prasiishu to pashu, ko pirms paaris nedeeljaam: Vai Tu, Toch (vai tavi saimnieki "Roulendi"), apmaksaas izdevumus, kas radiisies Latvijas valstij, ja baltkrievi iesuudzees Latviju kaadaa starptautiskaa arbitraazhas tiesaa un Latvija zaudees? Tu maksaasi no savas kabatas, vai par Tavu stulbumu maksaasim visi no Latvijas kases?
anna
a
kas ir roulendi?
  • 0
  • 0
Dhago
D
Tas nozīmē ka vai nu Pūce neko nezin un ir nekompetents, vai nu ka apzināti melo.
Senais
S
Ierasti melo
  • 0
  • 0
japs
j
Vai nu fantastiski nekompetents vai fantastiski melo
  • 1
  • 0
bac
b
Tāpat kā ZZS ir sasieta ar Lembergu, Vienotība ir sasieta ar Ventspils grupējuma otru pusi. Tas taču katram skaidrs un vienmēr ir bijis skaidrs
Andrejs Bubinduss
A
Viens no labākajiem Jūsu rakstiem- vairumā cilvēki ir ar mieru atteukties no visa, kas atrauj no ierastās rutīnas un sagādā pūles vai neērtības, ja rutīna saistīta ar personisko stabilitāti. Tas, ka tālredzības trūkums vadītājiem var būt saistīts ar ne pārāk patīkamām sekām pārējiem, ir sen sena īstenība. Jo, ja šeit vadītāji būtu tālredzīgi, tiktu veidotas valsts uzkrājumu rezerves stratēģiskiem produktiem, arī naftas un pārtikas produktu valsts rezerve. Uzskatot to par nevajadzīgu brīvās ekonomikas un tirgus apstākļos, iedzīvotāji tiek padarīti atkarīgi no "globālās" politiskās konjumktūras krasu risku varbūtībām, kurus pati valsts nevarēs ietekmēt pietiekoši un kuru varbūtība ir skaidri saskatāma un jūtama ( tikai atsķirība- ko katrs jūt). Un trīs saeimu kontrolēšanas laikā tiktu stabilizēts iekšējais tirgus, sakārtojot likumdošanu valsts severenitātes saglabšanai (fui- cik naivi), kā arī stimulēta lauksaimniecība. Jo tad, kad valstī ir stratēģisko produktu krājumu rezerves, tā maksimāli ilglaicīgi notur stabilitāti vispārēja haosa apstākļos. Protams, šādu rezerves produktu izmantošana un aprite arī ir neērtības un pūles, jo šādas lietas nav lietderīgi norakstīt. Bet politiskā vadlīnija, kuru uzspiež valstij, sabiedrībai un katram, ir optimistiska- tas nav iespējams, jo mūsu stabilitāti(?) sargā un sargās savienības un eiro. Par kādu atbildību, jūs, Sandri, rakstāt?
zvirbulēns
z
O, jā! Reiz bija mums tāds tieslietu ministrs Štokenbergs. Šis, kad bija ministrs, esot šo jautājumu pētījis. Pētījis, pētījis un izdomājis - nafig! Un nav neviena, kas tagad papētītu Štokiju no Vienotības, nu kā viņam varēja sanākt tas nafig vajag! Īsāki sakot, 60 0000000 Ls nu nav tā nauda, par kuru Vienotība iespringtu - nafig! Bija laiki, kad par šādu gājienu lika cietumā, bet tas bija tik sen!
Ruperts
R
Ir partijas, kuru darbiniekus knābj ciet, ir partijas, kurām knābis vajadzības gadījumā biznesa izziņas izsniedz - vispirms vajadzēja privatizēt knābi - tad lietas iet no rokas :)
  • 1
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas