Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Topošās valdības plāni: LR un LTV izdevumi būs jāsamazina vēl vairāk

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Eksperti
E
Visi tādi mediju eksperti, tādi mediju eksperti - zina, cik valstīs sabiedriskie mediji aizliegti ar likumu, zina, kādi katrā valstī sabiedrisko mediju finansēšanas modeļi, zina būtiskākās atšķirības starp komerciālajiem un sabiedriskajiem medijiem - to uzdevumiem, funkcijām utt., zina, cik maksā raidījumu veidošana un cik cilvēku šim darbam jāpiesaista... visu ko zina. Brīnos, kāpēc šie gudrie cilvēki tikai sēž malā, uz visu noskatās un purkšķ, nevis uzsāk aktīvu darbību, lai parādītu, kā īsti vajag un kā īsti var!
sss
s
Interseantākais ir tas,ka summa ko var ieekonomēt atņemot LTV un LR ir mizertabla uz kopējā fonā tā nekādi nevar aizlāpīt caurumu budžetā... tātad nākas secināt, ka kādam ļoti gribas šos medijus apklusināt un atstāt tikai tieši pērkamos... nesen nācās lasīt ''īsteno'' taisnības cīnītāju ''Nekā personīga"" sadarbības piedāvājumu...nebija dārgi nopirkt sev labo slavu! Vēlēšanas nāk un lai nu kā bet sabiedriskie mediji vismaz kauč kādā mērā tieši nebija pērkami - to nu varētu ātri un efektīvi novērst vispārējas ekonomijas vilnī...
batmobiilis
b
smieklliigi jaa JL met kzhokus tik uz otru pusi, tik uz otru pusi... D:D:D smejo veederu tureedama un raudu.
Ligita to vodka
L
To otro komentāru es diemžēl nerakstīju, kāds cits pacenties to izdarīt manā vietā, bet par radio 2 klausītājiem savas domas nemainīšu, un ne es vienīgā tā domāju, ja gribat vēl precīzāk, tad tā jau ir diagnoze tiem, kam zems IQ,
BBC
B
Sabiedriskās raidorganizācijas (pēc būtības, ne nosaukuma) ir garants demokrātijai valstī. Te arī tā atšķirība no komercmedijiem. Tāda izpratne pastāv civilizētajās (jeb demokrātiskajā) Eiropas valstīs. Ja nevajag demokrātiju, tad sabiedriskais TV un radio ir pilnīgi nevajadzīgi.
balelins
b
... Visticamakais ka Kolats to radio nolaidis pa burbuli jo agri vai velu valstij aptruksies nauda finanset radio.. Glabins butu vismaz no sakuma dzivot daleji no valsts dotacijam daleji no klausitaju ziedojumiem, bet tada gadijuma Kolatam naktos atbrivot no darba daudzos partiju ieliktenus un pienemt darba radosus cilvekus kas runatu par krizi korupciju ka iziet no situacijas, par makslu kulturu, par lietam kas cilvekiem interese bet diez vai Kolats to daris.
@
@
Krieviski raidīt sanāks pavisam lēti - ņem tik un retranslē ierakstus.
Ekonom
E
Programmu ražošanas infrastruktūra paliek nemainīga. Jo mazāks pakalpojumu skaits, jo neefektīvāks darbs, jo viena skatītāja uzrunāšanai tērējas vairāk naudas. Par plīti jāmaksā, vienalga vai cepam vienu pīrādziņu vai 1000.
balelins
b
.. Dzintrim Kolatam.. arzemes pastav ari sads Radio un Tv biznesa modelis. Tas skaitas sabiedriskais radio. Radio vai TV raida un laiku pa laikam etera ludz ziedot ja cilvekiem nepatik sis radio vai TV vini neziedo ja patik tad ziedo.. un nekadas korupcijas patiesi sabiedribas radio.
dzeris
d
Kritiskā situācijā, ja tas ir valsts izdzīvošanas jautājums, galu galā var uz laiku atstāt arī vienu radio un vienu TV sabiedrisko kanālu, un it nekas traks nenotiks.
Ieva
I
Tipisks piemērs tam, kā pie mums notiek administratīvās reformas, jo pietiek tik salīdzināt titrus pēc komerctv programmām un pēc sabiedriskās tv- uzreiz nāk prātā tā anektdote, ka valsts pārvaldē, lai ieskrūvētu vienu skrūvīti vajadzīgi pieci cilvēki: viens stāvot uz glada tur spuldzi, bet četri griež to galdu uz riņķi...
Grieta
G
a kaa Kolāts signalizē??? ar kuras puses un krāsas spuldzīti???
balelins> BN
b
.. piemeram ASV, tur nepastav valdibas finanseti rupori kas uzspiez sabiedribai piemeram Obamas viedokli. Privatas raidstacijas TV un avizes atbalsta vai kritize valdibas viedokli. Latvija jau sen cilvekiem vajadzetu iziet ekonomiska analfabetisma kursus jo visa vaina ir ka korupcija un zadzibas zel tiesi valsts uznemumu padomes. Jo atrak valsts uznemumi tiks pardoti (cerams ka ne prihvatizeti) jo atrak sakartosies situacija valsti.
hj
h
lūk tāds labums būs no JL premjerēšanas
BN>balelinjam
B
Ļoti interesanti. Nosauciet, lūdzu, divas-trīs no šīm daudzajām valstīm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas