Laika ziņas
Šodien
Migla
Rīgā 0 °C
Migla
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

TP, JL un TB/LNNK par iesaistīšanos Godmaņa valdībā lems nākamnedēļ

Tautas partija un "Jaunais laiks" par iesaistīšanos Ivara Godmaņa veidotajā valdībā lems nākamās nedēļas sākumā. Par šo jautājumu pirmdien lems gan TP frakcija, gan partijas valde. Vēl gan nav zināms, kad TP aicinās I.Godmani uz tikšanos, aģentūrai BNS teicis TP Saeimas frakcijas vadītājs Māris Kučinskis.

Savukārt JL Saeimas frakcijas vadītājs Dzintars Zaķis teicis, ka tikšanās ar I.Godmani notikšot pēc iespējas ātrāk. Visticamāk, tas notiks pirmdien. JL vēlas ar I.Godmani vēlreiz pārrunāt partijas jau iepriekš izvirzītos jautājumus, kas galvenokārt saistīti ar tiesiskuma nostiprināšanu valstī. Pārrunātas tiks arī ekonomikas problēmas un JL vēlēsies uzzināt I.Godmaņa redzējumu šo problēmu risinājumiem.

Ar I.Godmani pirmdien tiksies arī TB/LNNK Saeimas frakcija, lai pārrunātu jaunās valdības veidošanas iespējas. TB/LNNK Saeimas frakcijas vadītājs Māris Grīnblats aģentūrai BNS prognozēja, ka gaidāma "intensīva saruna" un tai esot rezervētas divas stundas. Pēc tam notiks TB/LNNK valdes sēde, bet dažas dienas vēlāk plānota domes sēde, kad arī pieņems galīgo lēmumu par I.Godmaņa atbalstu valdības vadītāja amatā.

Jau vēstīts, ka Valsts prezidents Valdis Zatlers piektdien oficiāli izvirzīja I.Godmani premjerministra amatam. I.Godmanim valdība jāizveido līdz Ziemassvētkiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas