Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

TP par ministru kandidātiem lems, kad būs vienošanās par deklarāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vai tad kandidāti neveido
V
Vai tad kandidāti neveido deklarāciju? Pati deklarācija neveidosies. Tā ir jāuzraksta.
Tikai
T
Redzēsiet, Dombrovskis piekāpsies. Nav viņam mugurkaula. Šitā muļļāties, kad tauta raud no izmisuma. Dombrovski - ko nevar celt, to nevar nest. Viss bezjēgā...
Berta
B
BET - vai tad Segliņš jau IR izlasījis to valdības deklarāciju? Tak visu laiku teica, ka nav bijis laika!!! Tā ka nevajag muldēt - ne jau kaut kāda deklarācija interesē Tautas partiju, bet gan iespēja tikt pie naudas zagšanas!
aizspogulija
a
Es ceru, ka uzpūtīgā, iedomīgā homofobe Rugāte nekļūs par kultūras ministri...?
lauķe
l
Nu nezinu, nezinu kā ar to SC ņemšanu valdībā .......Ka tik nesanāk kā ielaist vilku aitu kūtī! Savējos"aunus" tak tomēr kaut cik pazīstam....
Ausma
A
Nekavējoties jāuzsāk paralēlas sarunas ar SC par valdības veidošanu. TP ir parādījusi egoistisko un demagoģisko seju bīdot savtīgās intereses. Mēs runājam, ka Zalānam (TP) nedrīkst uzticēt ES fondu sadali. NEDRĪKST! Tai pat laikā tiek pieļauta RAPLM ("brālēnu ekonomika" savējiem), Veselības aizsardzības (slimnīcu nekustamo īpašumu prihvatizācija), tieslietu ministrija Segliņam (KNAB savējā kandidāta izbīdīšana), Kultūras ministrija (pompozā gaismaspils, koncertzāles līgums, J3bandīti). Ļoti smagas sekas var rasties no TP iekļūšanas valdībā principā. TP nav labojusies. Jārunā ar SC un paralēli jāvirza ārkārtas Saeimas vēlēšanas.
Žuks
Ž
Izskatās, ka TPosts ir pa nedēļas nogali shēmojis īpaši centīgi. Bet tas, kas TP izdevās agrāk, tagad izskatās pēc neveikla farsa.
XXL
X
Ka var sastadit valdibas deklaraciju bez ministru jauno kandidatiem kuriem pasiem si deklaracija, principi bus jaievies dzive? Jo tiesi vini ministri, jauna valdiba tacu sastada nakosas valdibas deklaraciju. Izsaktas, ka sos TP idiotus vada skele, berzins no savam cuku fermam..... V.Dombrovskim ir jatsakas no TP dalibas valdib un ir jaicina valdibu veidot ar SC klatbutni.
anele
a
Mes vis redzam, kartejo reizi,ka TP banditi rupejas tikai par savu kabatu, ka TP interes tikai naudas dalisana. JL but japsver iespeja TP nomainit pret Saskanas centru, jo skiet, ka TP banditi ta vai ta daris visu, lai gastu V.Dombrovska valdibu. Jacer, ka Latviajs prezidents V.Zatlers, atkartoti uzticesies V.Dombrovskim veidot valdibu, jo, beidzot vinam ir jaredz latviasj launuma, posta, mera raditaji TP, LC/LPPm, ZZS, kur ir jaizole no valsts varas. Prezidentam ir nekavejosi japasludina arkartas velesanas un ir japank, ka velesanas notiek godigas, ne ta kalidz sim, ka Slesers, Skele, Lembergs ar melei, viltu ieklus Saeima, un dikte savus noteikumus Latvijas iedzivotajiem.
Dita
D
Kā viņi visi jau pieriebušies!Pretīgi tais pašapmierinātajos purnos skatīties.Un vēl vakar tas gudrinieku bars-bijušie premjeri.Viens par otru pretīgāks.Tagad visi gudri,bet kad bija valdīšanā,tad par savu kabatu vien domāja.Visus sasiet buntītē un uz Pitalovu aizsūtīt.
Dainis
D
Amatus, par kuriem TP nevar izlemt, vienkārši jāatdod citām partijām, bet TP lai "pastāv pie ratiem" - lauzīzies te kā jauna meitene - te iešu, tur neiešu, šito gribu, to negribu. Būtu pateicīgi, ka viņus vispār paņēma koalīcijā.
viesis
v
ministrus aicina premjera kandidāts. šādu paziņojumu TP vai nu izsaka vismaz nedēļu agrāk, vai arī neizsaka nemaz. nav jau visi ir tikai balti vai melni, bet nu aiz TP un LPP melnuma pārējos maz var saredzēt. TP pēdējā laikā sākusi mētāties, tā teikt "ņemt uz pārsteiguma".
Nu!
N
Traks var palikt ! Vispār nedomā ko dara ! Valsts totāla bankrota priekšā , bet šamējie tirgojas un laužas kā tādas augstdzimušas jaunavas . Radzēviču par kultūras ministru sagribējušies? Vecais Radzēvičs bīda Dunalkā Zālāna sievas projektu . Sagribējies peldbaseinus ... , lai brauc uz jūrmalu .Cilvēkiem gribas ēst, šie baseinu cels.
jūrmalniece
j
Tautas partijas (TP) valde lems par ministru kandidātu apstiprināšanu ........................................... .......................... Kāda vēl valde, kā partijas īpašnieks liks tā darīs.
Asterix
A
vai tas faktiski noziimee, ka - "vienojamies par ministrijaam un tad mees(TP) liekam ministru taadu, kaadu gribam, neskatoties uz paareejaas valdiibas - deklaraacijas parakstiitaajas - iebildumiem / ieteikumiem"? nez...man tas kaut kaa atgaadina Ilfa un Petrova staastu par kreesliem un par to ieguushanas iipatniibaam....vai nu nauda no riita, bet kreesli vakaraa, vai kreesli no riita, bet nauda vakaraa....:) Nee, deklaraacijaa jaabuut stingri noteiktiem kandidaatiem, kas stradaas nodotajaas ministrijaas. Kaut gan....veel jau vareetu TP izmest opoziicijaa, lai SC pievienojas valsts glaabshanai.... galu galaa sliktaak dziivot shajaa valstii ir un buus ne tikai latvieshiem....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Koalīcija otrdien mēģinās vienoties par valdības deklarāciju un budžeta grozījumiem

TP principiāli svarīgi pārņemt ES fondu vadību

Algas publiskajā sektorā plāno apcirpt par 20%; pensijas neindeksēs

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas