Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

TP reitingam Šķēle vēl nepalīdz

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
beta
b
Palasiet Citadienā interviju ar Liepnieku. Interesanti! Tur arī godīgais Sķēļuks piesaukts...
Terorists
T
Nu vēl jau nav sācies Lielā Andra ruporu laiks.Tas kas notiek tagad ir tikai vāji bērna puksti pirms lielā brēciena ēdamreizei pie mātes Latvijas krūts.Un kad Andris jau savus pakaišus ir instruktējis par to šaubu nav.To parādīja viņa ,,grandiozā atgriešanās uz lielās,politiskās skatuves''no kuras nekad nebija aizgājis,bet raustīja savus ampelmaņus kā gribēja.
Jukums
J
Labāk jau lai sēž pēc nopelniem. Nepiekritīšu nekādiem viltīgiem argumentiem, ka viņu vēlreiz jālaiž varas tuvumā.!
Cēsinieks
C
To jau arī es saku! Lai nāk un savāc tos mēslus. Nevis sabotēt Dombrovski un uz viņu visu vainu novelt!
KLM
K
tehniska kļūda .... turpinu - jau sen izmest šo treknuma solītāju no Šķēles dibinātās partijas, nevis konstatēt , ka šis treknums salaidis grīstē valsts ekanomiku...
KLM
K
..lai sakārto to ko Kalvītis un co ir savārijuši ............................................... ............................................................ ............. iespējams, Jūs pēdējos 10 gadus atpūtaties Fidži salās, palaižot garām, ka Kalvītis ir no Tautas partijas, un Šķēlam, tās pašas partijas biedram, vajadzēja jau sen izmest šo treknumu solītāju no
Cēsinieks
C
Lai Šķēle gāž Dombrovski un sāk strādāt jau tagad, lai sakārto to ko Kalvītis un co ir savārījuši.
Jukums
J
Var būt paskaidro, ko tad Soross Tev īsti ir nodarījis? Kādi tad konkrēti ir viņa grēki? Cik zinu - nevienam nepatīk tie geju un lesbiešu gājieni un tos jau mums nav jāpārņem - lai brauc tur, kur viņi nevienam netraucē un ālējas veseli. Bet savādāk nevaru iedomāties nevienu nepieņemamu lietu - ar Sorosa fonda palīdzību ir ,piemēram, iekārtotas datorklases skolās un absolūti nekas nav prasīts pretī - vai tas ir slikti? Bet kas tad ir izdarīts ar TP atbalstu? Vienīgi slimu bērnu apzagšana nāk prātā! Jā, arī jūrmalgeita, podu lieta, digitalizācijas lieta, AVE LAT afēra, šķēles vekselis, Latvijas Balzāms un ļoti daudzas līdzīgas lietas. Un absolūti nekas nav dots pretī - ja nu vienīgi TP "hitlerjugenda" vajadzībām iemaksāts lai te paslavētu lielāko kretīnu.
Arturs M
A
Nost,un pie sienas!
filozofs
f
"Labāk izvēlies zaudējumu nekā negodīgu ieguvumu, jo zaudējums tikai vienreiz rada sirdēstus, bet negodīgs ieguvums - mūžīgi."
TV
T
Šķēle nav nekas vairāk kā plīvurs. Vidējs darbonis kādreizējā lauksaimniecības ministrijā, kuru nespēdams īsti pārvaldīt izdomāja visādas shēmas kā to izkampt no Latvijas. Lai visu to nostiprinātu, izdomāja un izveidoja Tautas partiju, kurā ielika labus cilvēkus, lai tie nobalsotu par par Šķēles izdomātiem caurumiem budžetā, kuri viņu padarīja jau par ,, likumīgu kampēju,,. Vairāk kā postu Šķēle Latvijai nav devis, jo neko vairāk nav spējīgs darīt. Visas,,ekonomiskās domas,, ir ģimnāzijas ekonomikas pulciņa pamatmācības līmenī un var ap'zilbināt cilvēkus, kuri tiešām neiedziļinās ekonomikā. Vienīgais, kā atbrīvot Latviju no pseidovadītājiem ir par viņiem nebalsot un es domāju, ka to mēs pieredzēsim pēc gada.
!
!
Kas ir tas cilvēks uzvalkā, ar dzērāja izskatu? Kāds, kas jāpazīst?
frk
f
TP going down!
KLM
K
Slakteris un Kalvītis noiets etaps, bet arī tas pieder pie tā sauktās ''partijas tīrīšanas'' ............................................. ............................................................ ............................................................ . Nu skaisti, oranžais Saulvedis, dzīvodams mākoņos, kā ūdeni mutē ieņēmis klusē, redzot kā valsts tiek vesta uz postu, kā ''noietais etaps'' grauj visu, kas vēl nav sagrauts, Saulvedis klusē, lai tagad, kad valsts visdziļākajā bedrē, paziņotu - jātiek vaļā no ''noietiem etapiem, jāveic partijas tīrīšana !! Vai nešķiet Jums, dzintras kundze, ka te ož pēc diversijas, ja Saulvedis,kuram nu uzradušies labie plāni kā izvest valsti no krīzes, pats šo krīzi pieļāva ?
bizness
b
Andris gatavojas pārdod Tautas partiju valstij par diviem latiem?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

dd

Novembris

SC - 14,8%

ZZS - 6,6%

Jaunais laiks - 5,4%

PS - 4%

LPP/LC - 2,9%

TP - 2,7%

SCP - 2,6%

PVTVL - 2,6%

TB/LNNK - 2,4%

Avots: Latvijas fakti

UZZINI VAIRĀK

Latvijas Faktu partiju reitingi septembrī, oktobrī un novembrī

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas