Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

TP rosina atjaunot 81.pantu, JL neatbalsta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mja
m
Nacionāl-patriotisms ir viņu kaps! . Tavā izpratnē mītošais "patriotisms"- tas ir lūzeru un dažādu provokatoru pēdējais patvērums.Grostiņpuikas Nr.2. Tas uz Maskaviju cer,jūs uz tautas stulbumu.
NN
N
Ko vēl neizdomās ????
Šampēteris
Š
Šķēle ar 81. panta palīdzību nodrošināja vēja un ūdens dzirnavu darbību, kuru malums pabaroja pozitīvisma kampaņu. Tautai ļoti trūkst pozitīvisma !!!
dzeris - Daniels
d
Nacionālpopulisms un nacionālmuļķība ir mūsu visu kaps. Un "draugi" - nu, atvaino, popularitāte "draugos" nav nekāds gods.
lno
l
Necel ļipu par augstu, kāds nokodīs:)
Daniels
D
Paskatieties graugiem.lv un jūs ieraudzīsiet Dombura veiktās aptaujas atzītākās partijas: EP vēlēšanās tie ir - 1)Jaunais jaiks, 2)Visu Latvijai! Vietējās vēlēšanās - 1)Visu Latvijai!, 2)Jaunais laiks Partijas "Visu Latvijai!" popularitātes straujais pieaugums tiek slēpts, jo tas ir drauds pastāvošo varas patriju eksistencei vispār... Nacionāl-patriotisms ir viņu kaps!
Troll
T
Tautpartijiistiem atkal prātā kādas žulicības?
Normunds
N
TP vajag atcerēties, ka viņus gaida mazi kambarīši ar vēl mazākiem restotiem lodziņiem, atradušies te vai zin', gribētāji!
Lāsmiņa
L
Zagļu partijas stabulē pūš arī Emsis, laikam ZZS nekādi nespēj atteikties no TP piedāvātajām drupačām no viesību galda. Vienkārši pretīgi.
Zvērs
Z
Riekstiņš ir dzimis komjaunietis un tāds arī paliks. Būtu labāk nojaucis savu klēti.
Berta
B
Kāds vēl 81. pants jeb tā saucamais Tautas partijas pants????!!! Tas beigsies ne ar ko citu kā ar valdības krišanu un saeimas atlaišanu. Tauta nepieļaus 81. panta atgriešanos!
skumji!
s
Nevajag pārmest JL! Divi zēni, kas paši atrodas mafijas ielenkumā, nevar to pieveikt. Diemžēl. Lūdzam Dievu paliigaa! Ejam , tauta, palliigaa!
dzeris
d
Un kopā ar VL pusizglītotiem provokatoriem un infantiliem fanātiķiem mēs obligāti nonāksim tur, kur nonāca kādreizejā Dienvidslāvija.
A.Drozdovs
A
Kopā ar bijušajiem komjaunatnes aktīvistiem - mēs varam nonākt tikai Krievijas apkampienos, bet ne atgūt savas Valsts neatkarību un tautas brīvību.
gatis
g
nu šis jau baigi ož pēc oranžās mafijas plāna vasaras brīvdienās pieņemt "ļoti steidzamus" noteikumus. Tā teikt, kamēr visi pa dārziņiem rosās, klusi sakārtot savas štelles... TP lielākie zagļi Latvijā!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas