Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

TP varētu piekrist lielākiem maksājumiem vērtīgāku mājokļu īpašniekiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cīsiņš
c
Re, Krauklis rāda, cik šim ir maziņš:))
Uz cik cilvēkiem tie 75 T
U
Vai viņi arī pētīs, kurā mājā cik cilvēku dzīvo? Varbūt viens mājā par 20 tīkstošiem dzīvo lepnāk un plašāk, nekā 10 tajā mājā par 76 tūkstošiem
Idioti
I
Tas Kampars tomēr nav cieši gudrs un nu sāk zust ilūzijas arī par Kraukli. Kā viņi to iedomājas - vienam māja 74999 (kā cena veikalā), un tas par visu maksās 0,1%, bet otram 75001 - un tas maksās 0,3%
CIETUMA UZRAUGS
C
Dombrovskis: pie ekonomiskās izaugsmes atgriezīsimies nākamā gada beigās ............ ZELTA VĀRDI , KAD ŠIE DEPUTĀTI KĻŪS PAR BEZDARBNIEKIEM 2010. GADA OKTOBRĪ LATVIJAI IR LIELA IESPĒJA LIKVIDĒT VISUS KAMPĒJCŪKU - ĒZEĻAUŠU BAROTAVAS , SILES UN IESĒDINĀT VISUS KAMPĒJUS CIETUMĀ KONFISCĒJOT PILNĪGI VISU 19 GADOS SAZAGTO !!!!!!!!!
vilis
v
Veikli spēlē TP.Aizstāv biezos un vienlaicigi cīnās par vairākuma balsīm.INašim ivāšim.Diez vai izdosies nosēdēt uz diviem krēsliem.
dzivoklis
d
Nevajag te muldet. Tikko apskatiju sava dzivokla kadastralo vertibu- Riga, 602 serija, 3 istabu. kadastralaa vertiba 17 tukstosi ls. Lidz 75 tukstosu latu k. v. ir loti taalu daudziem Latvijas iedzivotajiem, taa ka netrakojiet! Majas ar 75 t. ir jau loti lielas. Un par tam butu jamaksa 2 % gada vismaz.
Tp
T
TP ir Latvijas vislielāko nelaimju perēklis.un cēlonis. Viltīgais un glumais krauklis varētu labāk tupēt kokā un nevērt vaļā savu muti,jo nekaunīgi ,slīpēti pret tautu vērsti šļupsti jau sen ir noriebušies. Jā mūsu valstī ir deviņgalvains pūķis,tad tā ir TP,kas jauc gaisu Latvijā.,un gatava to ievest vēl dziļākā purvā,ka tik savējiem labi..
KLM
K
Kampars ar Dombrovski un repši nolaida valsti, ka izdomā tautu aptīrošus nodokļus .................................................. ............................................................ ........................................... Patiesi, trūkst vārdu - nelieši tādi - saņemot no Kalvīša septiņu treknu gadu valsti mantojumā, šie necilvēki nolaida valsti ar visiem Slaktera nothing special 7,5 miļjardiem ! Ārprāts !!!!
Imants
I
Yes, yes! I think... so so - okey! You understand me? P.s. - kampara viedoklis
v
v
Kampars ar Dombrovski un repši nolaida valsti, ka izdomā tautu aptīrošus nodokļus
NPPIP Viesturs
N
Izskatās, ka Kamparveidīgie atnes uz parlamentu budžeta portfeli un gaida, kad kādi labāki, stratēģiskāk domājoši vai citi politiķi izlabos tās kļūdas, ko JL vadībā sastrādājusi valdība. Vakar jau pirmās vēsmiņas nāca no TP frakcijas. Pagaidām nezinu nevienu citu politisko spēku, kas nāktu klajā ar konstruktīviem ierosinājumiem. SCP nosaka prioritātes, bet plāna nav, tātad tukša muldēšana. PiS rupors Rīgas domnieks Kristovskis tikai kaut ko pavaimanā par to,. ka viss ir greizi, bet pretī neko neliek. Izdarām secinājumus, kam grūtos laikos ir izkļūšanai no krīzes scenārijs un risinājumi.
Ubele
U
DEBILOIDI procents jau kā tāds ir progresīvs nodoklis, neviens taču Jums neprasa fiksētu maksu par īpašumu. No kā tad ievāks tos 0,3 no tukšo jauno dzīvojamo ēku īpašniekiem kuri jau apsaimniekošanas izdevumus nevar segt, tāda ta kā atriebība ļaunajiem "spekulantiem"
Caca
C
Vai gadījumā Šķēle neīrē Mākoņus? Tad jau uz viņu tas neattiecas.
un
u
Un virs 750 000 Ls - 1% negribat?
riņķī apkārt
r
Kad tad pēdējā laikā oranžie nav piekāpušies? :) Viņiem taču citas izejas nav. Taisa te teātri un duļķo ūdeni pirms vēlēšanām :(

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

VĒRTĒ EKSPERTS:

Progresīvais nodoklis būtu pavērsiens nodokļu sistēmā, ja budžeta ieņēmumu apjoms uz tā rēķina būtu ievērojams, bet aprēķini liecina, ka liela efekta nebūs. Ir jāsaprot, ka kadastra vērtība īpašumiem ir rādītājs pēc kura nodokļa likmes sanāk nelielas. Tā nav īpašuma vērtība. 0,1% no kadastra vērtības nozīmē, ka lielākā daļa no mājsaimniecībām maksātu 5 latus, kas jūtamu pienesumu budžetam nedotu.
Ja valdība paļautos uz to, ka ieviešot progresīvo iedzīvotāji ienākuma nodokli to godprātīgi maksās, tas būtu sociāli taisnīgāks veids, kā iekasēt nodokli ar mazākām sociālām sekām.

Banku augstskolas Biznesa un finanšu pētniecības centra direktors Andris Nātriņš intervijā Latvijas radio


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas