Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

TP: Zatleram nav morālu tiesību prasīt uzticību Saeimai prezidenta vēlēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
juris
j
kur bija 4 gadus par vēlu bikses pilnas Pareks banku glāba ??? savu naudu ar Godmani glāba!!! ko taisniba nepatik
juris
j
kur bija 4 gadus par vēlu bikses pilnas Pareks banku glāba ??? savu naudu ar Godmani glāba!!!
draud aināra liktenis?
d
Pret Valsts prezidentu Valdi Zatleru jebkurā brīdī tuvāko astoņu gadu laikā var celt apsūdzību kukuļņemšanā, aģentūrai LETA sacīja Ventspils domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs ("Latvijai un Ventspilij"), atgādinot, ka viens no lielākajiem pārmetumiem, Zatleram stājoties amatā, bija ārsta "pateicību" pieņemšana. "Pirms četriem gadiem Zatlers atzinās, ka, būdams slimnīcas vadītājs, ilglaicīgi un lielā apmērā ņēmis kukuļus. Noilgums ir 12 gadi. Pagājuši ir tikai četri gadi," sacīja Lembergs, piebilstot, ka Zatlera darbība esot jāvērtē, skatoties caur šādu prizmu.
Buba
B
Uzjautrināja Zalāna viedoklis par valdību; " Cik ātri mēs iebraucām bedrē, tikpat ātri Vienotībai jātiek ārā!"
de
d
Zatleram varbūt arī nav morālu tiesību prasīt uzticību atlaistai Saeimai, bet ejot pret Zatleru jūs faktiski ejat pret absolūto tautas vairākumu, kas nekādi nesaskan ar to, kāpēc jūs vispār atrodaties Saeimā!
Virtulis
V
Vai tad prezidents Zatlers ir atlaidis Saeimu? Taču nē! Viņš ir ierosinājis neuzticību Saeimai, kas ir jāizšķir tautas nobalsošanā! Ne jau Zatleram nav morālu tiesību balotēties uz atkārtotu ievēlēšanu, bet daudzi Saeimas deputāti grib vienkārši atriebties un pasniedz to tik vīzdegunīgi, it kā Zatleram, bezmaz, nebija nekādu tiesību!!! Tu mums tā, mēs tev šitā!
???
?
Bet tad vēl vairāk var jautāt, kādas tiesibas kandidēt ir Andrim Bērziņam . Cilvēkam ar apšaubāmu pagātni 90tajos gados, amorālu personīgo dzivi , ar krāpnieciskām darbībām savas personīgās villas celtniecībai, iegūstot naudu no Eiropas fondu naudas, u.t.t Tas viss jau te bezgala daudz aprakstīts. Vai TĀDS būs jūsu kandidāts?!
esHA,HA
e
NĒ, nevajag apvārtīt, ne graut. vajag PĀRTRAUKT valsts izsaimniekošanu un apzagšanu!!!!!!!!!! izskatās, ka te viens otrs labi dzīvo, pietuvināts mafijai, saņemot labu algu, kamēr skolotāji pelna ubaga grašus un ģimenes nevar pabarot bērnus. NOST AR ZAGŠANU! es negribu maksāt nodokļus mahinatoriem un negodīgiem kampējiem.
esHA,HA
e
TP - ĪSTIE LĒMĒJI UN TAUTAS LABDARI, SMIEKLI NĀK. ZATLER, TURIES! TAUTAI 2.JŪNIJĀ JĀIET PIE SAEIMAS NAMA UN JĀATBALSTA ZATLERS. NEĻAUSIM VIŅU NOKOST!!!
ezītis
e
ZZ - kauns, V - kauns, Labāk būtu bījusi valdība Visu latvijai , saskaņas Centrs un Tautas partija, vai nu Visu Latvijai un TP
ezītis
e
Vienotība ar savu konsolidāciju, ier izģērbusi, par prezidentu tad Labāk Vairu Vīķi
ezītis
e
Redz Vienotība pacēla nodokļus , apgrieza pensijas, bet cilvēki nesaprot, un saka, Tautas partija ir vainīga. Tauta pat neiedziļinās, kas to dara, bet uzreiz vainīga tikai Tautas partija. Jums cilvēki ir slima domāšana. Tautas partija nav vainīga par to: ka nodokļi 2 reizes tika pacelti pensijas bija apgrieztas, ko tiesa acēla, tagad pensijas, paternitātes, slimības pabalstu grieztus grib iesaldēt. un kurš vainīgs? es atbildēšu: Vainīga ir vienotība un ZZ, kas to lēmumu pieņēma, jo viņi ir valdība .Kāpēc , ja es saņemu Algu uz rokas 500 Ls, jo es ar savu galvu pelnu to naudu, kāpēc man slimības pabalstu ir jāsaņem augstākais 350 Ls, jo redz valdība noteica griestus, tad jautājums , kāpēc man vajag maksāt nodokli??? Tad labāk es saņemu konvertā to naudu un no minimālās maksāju nodokļus
K-K
K
.... NEKAUNIGA HIPOKRATIJA no TP !!!!! .... Un sie tipi, LELIEKULI, sacu caurkrituso ekonomikas moralitati nekaunas PARDEVET par savas etikas PAREIZO IZVIRDUMU !!!!! ... 'LIELIE KOMPARTIJAS METODIKAS MELI' - VAIRS NEPIELEC, BIEDR I !!!!
ezītis
e
Nē , Tautas partija, domā par cilvēkiem
ezītis
e
izteikdams to paziņojumu, viņš skatījās tuvredzīgi. Nedomāja par sekām. Ko tas novedīs. Man nekas nav pret Zatlera kungu, bet šis lēmums bija nelaikā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas