Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Tradicionālās konfesijas masu pasākumā cer piesaistīt jaunas avis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vilks aitaas
v
Nepatiik kristieshi? Dabuusiet sektas un muslimus!
ausha
a
..kaut kas jokains ar to ziņģēšanu kristīgā garā ir...krīzes laikā, tieši otrādi, ticībai baznīcai pieaugusi, tāpēc tan skaidrs, kāpēc šāds piegājiens, ņo otras puses - reputācija pabojāta gan katoļiem (pedofīlija), gan luterāniem (finansēs), tāpēc meklē ceļus harizmātiskajās kustībās.....bet varbūt nekādas sazvērestības nav...kādam ienāca prātā kādu ārzemnieku uzaicināt uz Rīgu un reklāmas nolūkā der arī pāris problēmu rakstiņi presē;) p.s raksta autors jau vismaz varēja painteresēties ar par katoļu skaitu Latvijā, neba jau tas tik grūti, bet svarīgi gan.
Es
E
Nu tad beidzot atkal štata bļāvēji var izliet žulti. Apnicis jau lamāt Šķēli, Šleseru un Lembergu. Baznīca daudz garšīģāks kumosiņš. Pats interesantākais, ka izklausās, ka lielākā daļa rējēju baznīcā vispar nav bijuši un nezina, kas tur notiek. ---------------------------------------------------- ----------------------------------------------------- Varu atbildēt: baznīcā notiek muļķīšu cirpšana. Ko tad tajā baznīcā būtu jāmeklē,ko?Uz baznīcām un pie psihiatriem iet cilvēciņi,kuri netiek paši ar sevi galā,un cer,ka problēmas sakārtos kāds spēks no malas.Pasākums līdzīgs aitu cirpšanai, jēga tāda pati,kā spēļu zālei- cilvēciņš pats atdod naudiņas. Vispār bezkaunības kalngals,jo uz baznīcu iet pārsvarā ne sevišķi turīgi ļaudis un viņiem izmāna jau tā trūcīgās naudiņas. Ja nu briesmīgi gribas ticēt kaut kam pārdabiskam,tad labāk ticēt NLO,jo tie neprasa ziedojumus.
Nu jā...
N
Cirpēju skaits aug, bet aitu - sarūk... Bēdīgi ir, bet gan jau dievs gādās... :D
Terorists
T
Tevi jau laikam ir tik daudz mērcējuši kad baznīcēna smadzenes ir galīgi izmērcētas.
procedura
p
atejistus jāārstē, tos mērcējot klozetpodā!
Meditācija
M
Bezmaksas meditācijas kursi Internetā. Jūsu dzīve izmainīsies uz labo pusi jau tūlīt, atmodinot savus iekšējos spēkus ! sahadza weebly com.
Munks
M
Vienmēr ir jautājums, vai šīs masveida sapulces ir īstais veids, kā pārliecināt par kristīgajām vērtībām. Dažas līdzīgas starptautiskās organizācijas ir uz robežas ar sektantismu, bet BGEA ir vislabākā reputācija, viņu programma ir izstrādāta līdz pēdējai vīlītei, un viņi ļoti uzmana, lai tā lieta nepaliek vulgāra," atzinis LU Teoloģijas fakultātes asociētais profesors Juris Cālītis.
???
?
Grāmatu dedzināšana arī ir iekļauta programmā?
Ducal
D
Ja vanaga meita nodejos striptizu (ka uz jahtas Daugavaa) - tad ieshu uz to konci.
anglosaxis
a
Nu tad beidzot atkal štata bļāvēji var izliet žulti. Apnicis jau lamāt Šķēli, Šleseru un Lembergu. Baznīca daudz garšīģāks kumosiņš. Pats interesantākais, ka izklausās, ka lielākā daļa rējēju baznīcā vispar nav bijuši un nezina, kas tur notiek.
Aita
A
Sancta simplicitas !!!! Luteriskās baznīcas finanses irst pa vīlēm, katoļi droši vien turas tikai uz Latgali un ārzemju dotācijām, bet Tu par evaņģēlija sludināšanu. Skaidroju - evaņģēlijs šajā gadījumā ir tikai insttruments, lai no aitām cirptu vilnu, kam ar ticību Dievam nav nekāda sakara.
Gatis
G
Kāds sakars ar vēlēšanām? Pasākums notiks novembrī. Bet kaut ko stulbu uzrakstīt tā niezēja nagi.
...
.
Varbūt šādā pasākumā kāds meklē kā nopelnīt, bet vai kāds ir padomājis par to, ka lai uztaisītu, piemēram, zupas virtuvi tiem, kam nav ko ēst, tas maksā vismaz 50 lati dienā. Ja jūs redzētu tos nelaimīgos cilvēkus kuri uz tām nāk, diez vai jūs būtu tik kategoriski. Aizejiet un palīdziet tiem cilvēkiem kas ziedo savu laiku un līdzekļus, lai šādā veidā kalpotu Dievam un līdz ar to arī cilvēkiem. Nesējiet negācijas publiskajā telpā, bet palīdziet. Protams, ka vieglāk ir pārnākt vakarā mājās iemest kādu aliņu un uzrakstīt kādu komentāru pilnu ar žulti. Pasākuma būtība nav meklēt sponsorus, bet gan sludināt Evaņģēliju. Ja mēs ikviens pazītu Dievu un būtu piedzīvojuši Viņa klātbūtni, mums nebūtu nepieciešams šeit sēt negācijas.
Don Basilio
D
Vispār jau Cālītis nav asociētais profesors, bet docents.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas