Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +5 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Tralmaks aicina papildināt "Dienas" vērtību paleti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
who cares
w
Labs :)
xZ
x
Principā, ja būtu jāizvēlas, vai izvēlēties par biznesa partneri Norbergu, vai tomēr ieguldīt naudu Auseklītī, tad pēdējais būtu krietni drošāk.
xZ
x
Nu, ja strādātu Dienā, tad šāds teksts nevis mani nomierinātu, bet uztrauktu. "Man nebija iespējas pašā sākumā informēt par visām darījuma detaļām, un es saprotu, ka tas radījis aizdomas. Biznesa iespēja, uz kuru es biju mērķtiecīgi gājis, radās, un man tā bija jāizmanto. Tajā brīdī, kad Luksemburgā pilnībā tiks izveidots mediju ieguldījumu fonds, ikvienam būs iespēja redzēt visus, kas man uzticējušies un ieguldījuši, ticot manam uzņēmējdarbības potenciālam" ---------------------------------------------- ------ ja es kaut ko godīgā veidā nopērku, tad man arī nav ne vismazāko problēmu pateikt, kur, kad, no kā un kāpēc. Šis zēns, savuārt, kā atver muti, tā iebrauc vēl lielākās auzās. Patiesībā jebkurš igaunis pastāstīs, ka cilvēks, kurš tasa biznesu ar Kalli Nobergu, nedraudzējas ar galvu.
Žanete
Ž
Laikraksts DIENA ir kā izplūdusi vecmeita bez ģimenes, bez bērniem, bez vienas dzīvē. Tās skaistums un šarms dzīvo vien viņas pašas, un vēl pāris pielūdzēju atmiņas jeb ilūzijas. Interneta versija, piedodiet, ir tizla un nepārskatāma. Ne velti no 9 mēdijiem tā ir 10.vietā. AS Diena žurnāli gan ir feini, īpaši Veselība, Vēsture, Zinātne, Una reizēm arī Sestdiena. Bet tos jau laikam arī izdod pavisam cita redakcija?
Kristaps
K
"Latviešiem jāpārstāj meklēt saimnieki citur, lai tie būtu mūsu pašu veiksmīgas darbības un redakcionālā mugurkaula garanti," uzskata A. Tralmaks. Viss skaidrs Šķēle,Šlesers,Lembergs
Ekonomists
E
Tu paanalizē pats ko esi uzrakstījis. ---- Saki lūdzu, ko minētajiem Dienas rakstītājiem pozitīvu varēja rakstīt "treknajos" gados? Vai viņiem vajadzēja rakstīt - tā kungi tikai turpiniet, viss kārtībā, gazējiet vēl vairāk grīdā? Atbildi lūdzu - tas nav jautājums par viņiem, tas ir jautājums par pensionāriem, mediķiem, skolotājiem, kuriem tika burtiski nozagta nauda, ja Diena nebūtu skaļi kritizējusi, tad būtu zagts vēl vairāk. Padomā par to. ---- Vai tik nebija gluži otrādi. Diena nemitīgi prasīja no Kalvīša, lai tik dod vēl visiem un bez jebkāda sāta. Dreidēja ar referendumiem, Saeimas atlaišanu, ja tikai kādam nedos. Un par to nozagšanu arī tev iestāstīja. Tu taču nevari nosaukt nevienu, uzsveru, nevienu konkrētu nozagšanas faktu, tikai kā Orvela dzīvnieku fermā atkārto - divas kājas slikti, četras labi. Vienkārši apbrīnojama ir tava aprobežotība.
Ēriks
Ē
Daļēji piekrītu.Kaut gan zināšanas tomēr meklēju galvenokārt ārpus avīzēm.Pie tam neredzu būtisku atšķirību starp avīzē publicēto informāciju un "informācijas apkopojumu". Par analītiskās žurnālistikas vērtību un nepieciešamību šaubu nav.Tikai kāds tam sakars ar DIENU ? Ja par Lembergu un Šleseru drīkst rakstīt tikai sliktu,bet Šķēle gadrīz desmit gadus Ēlertei bija svētā gove - kāda tur var būt analīze!?!? Vienīgi Pēterim Strautiņam dažreiz izdevās daudzmaz godīgi izlaipot starp Ēlertes simpātijām un antipātijām. Visā pasaulē tomēr laikrakstu reputācija galvenokārt balstās uz ticamību un principiem. Taču negribas atkārtoties.Plašāk savas domas un pretenzijas par DIENU izteicu Ločmeles pēdējā blogā.Turpat arī viņas reakcija.
man patīk
m
Te nāk atmiņā Klintona spārnotais izteiciens: "viss atkarīgs not tā, kāda nozīme ir vārdam ir," kad prokurors viņam norādīja, ka orālais sekss IR sekss.
man patīk
m
man patīk readakcionālās neatkarības formulējums kunga Tralmaka skatījumā: "Redakcionālā neatkarība [...] nav diskutējams un ir pašsaprotams temats, jo tā ir higiēnas faktors un sekmīguma pamatakmens." "Redakcionālā neatkarība [...] ir higiēnas faktors." Šo vien varētu pieteikt gada spārnotajai frāzei. Vai arī vēl šo - "temats nav diskutējams un ir pašsaprotams." TEMATS NAV UN IR! Te nāk atmiņā Klintona spārnotais izteiciens: "viss atkarīgs no tā, kāda nozīme ir vārdam ir."
air
a
Lasu šeit atkal minējumus, ka tipa krievi atkal visu paņem utt. Bet patiesība jau ir tur, ka latvieši kā kopums ir diezgan lieli muļķi, kas principā ir pakāsuši savu valsti. Un vairumā komentāru skaudība un nenovīdība lien laukā pa visām malām. Vainīgi ir visi citi izņemot mani pašu.
gm
g
Saki lūdzu, ko minētajiem Dienas rakstītājiem pozitīvu varēja rakstīt "treknajos" gados? Vai viņiem vajadzēja rakstīt - tā kungi tikai turpiniet, viss kārtībā, gazējiet vēl vairāk grīdā? Atbildi lūdzu - tas nav jautājums par viņiem, tas ir jautājums par pensionāriem, mediķiem, skolotājiem, kuriem tika burtiski nozagta nauda, ja Diena nebūtu skaļi kritizējusi, tad būtu zagts vēl vairāk. Padomā par to.
Vilis
V
Jēdzieniem "panākumi", "iniciatīva" un "sekmīgums" Dienā vietas nebūs tik ilgi, kamēr tur paliks ar Ēlerti saistītie profesionālie visa pozitīvā nomelnotāji Ozoliņš, Pakalniņa, Sloga, Rulle un viņiem līdzīgie, kuriem vārds "pozitīvs" ir visstiprākais lamuvārds. Par panākumiem un sekmēm viņi fizioloģiski nav spējīgi rajkstīt.. Un ko tad savos komentāros un blogos rakstīs Dienas ārštata korospondenti dzeris. Ērglis, Sestdienis?
zvirbulēns
z
"Dienai" jāatmet politika, i skaties, visas vērtības nostāsies savā vietā, a tā izsmiekls, ne brīvā prese!
Huies
H
Galvenais Dienas ideologu uzdevumu paudējs Ozoliņš ir Dienas analītiķu galvenā vērtība, nekāda nomelnošana godīgā spalvascivēka izpildījumā nenotiek ! :)
janisbanis
j
Es nesmu parliecinaats par "maksaa par informaciju" biznesa modela ilgdzivotspeeju. Sajaa biznesa segmentaa ir jauni un loti specigi speleetaaji, kam ir prieksrociibas salidzinajumaa ar aviizi. Personoogi es nepasuutu Dienu deel informaacijas, es pielauju, ka plika informacija pie manis nonaak vienlaiciigi ar Dienas zurnalistu, dazreiz par atraak. Es maksaaju par - informacijas apkopojumu (pievienoto vertiibu) - informacijas analizi (pievienoto vertiibu) kas varetu buut zinasanas - izklaides iespeeju ko sniedz avizes lasisana papira formaa (pievienoto vertiibu) Visa pasaule virzaas no informacijas uz zinasanaam, bet Jus te kaut ko pa informaciju....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


A. Tralmaka atklātā vēstule "Dienas" darbiniekiem un lasītājiem

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas