Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Traumatoloģijas slimnīcā plāno vairs nesniegt neatliekamo medicīnisko palīdzību; slimnīca iebilst

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Opis
O
Nu bet bija taču viens -pirmais-mūlāps kurš piespēlēja šo ideju,nosauciet viņa vārdu--ja viņš nedzird savas Tautas vaimanas,varbūt sāks domāt ja dabūs no kaimiņa ar sapuvušu olu pa aci!!!
de
d
Tas jau ir bezpriģels!
Liva
L
Likvidēt VM ar tās ierēdņiem! Galīgi aptrakuši.
max
m
Kāda no universitātes slimnīcām? Stradiņi, kuri jau gadiem netiek galā ar pilnīgi neko?
Ieva
I
Un, protams, galvenais ir jautājums par finansējumu: ja visas neatliekamās traumas atdos Universitātes slimnīcām, kā būs ar naudu to ārstēšanai? Lai gan, vai tad kāds šaubās, ka nekā nebūs?
Ieva
I
Tā visa ir tikai ministrijas ierēdņu runāšana, taču, kur, piemēram, ir skaitļi par universitātes slimnīcu operācijas zāļu noslogojumu un speciālistu pieejamību, kur ir statistika par to, cik ir to poli, kam ir cietušas visa veida iekšas, bet cik ir vienkārši tā kārtīgi salauzuši kādu locekli?
Vāvere
V
Vai tik Tev nav bijusi galvaskausa trauma? Zini, tas ir nopietni..
Sasodīts
S
Traumatoloģijas slimnīca ir zīmols un ar to nevajadzētu spēlēties visādiem ļepaušiem. Ir bijis tā, ka gan man, gan maniem paziņām traumās ir iznācis būt ne reizi vien. Traumatoloģija - tā ir specializācija. Arī uzņemšanas nodaļa tur strādā ar labāku tempu kā tie veselības aprūpes monstri - universitātes slimnīcas. Kā padzirdu Muciņa vārdu, iekšas sažņaudzas. Ir cilvēki, kurus droši var sūtīt izpostīt jebkuru nozari. Medicīnā ir viena būtiska lieta - tai jāpalīdz cilvēkiem. Ja nozarē nepieciešams ietaupījums, izsēdiniet Veselības norēķinu centru no biznesa telpām bet neiznīciniet slimnīcas.
t
t
nemuldi kad pašam kas būs vajadzīgs, maksāsi kā mīļais un tad kad sāp, tad pajāt, kas cik maksā un ko apmaksā
t
t
ja muciņš lauzīs locekļus slēpojot, kur viņš meklēs palīdzību????? tie idioti ar galvu vispār domā???
Yox
Y
Sasodītie liberāļi, kaut kaķis viņus apēstu! Grib visus no Latvijas piespiest emigrēt?
ilze
i
Kas var būt vēl muļķīgāks, rajona slimnīcas tak nespēj profesionāli veikt nopietnu lūzumus, neatšķir vai steidzīgi jāoperē vai kaut kā jāieliek ģipšī u tad paiet 10 dienas roka satūkūsi ,zila un tad vienkārši dziedošā balsī ārsts (kaut stipri jāšaubās) atlauzīsim sašusim un tad jau redzēs. Tikai to ,ka roku nevar pacelt, paēst nevar, elementāras sevis apkopšana, apgērbšanas ir pilnīgi neiespējama. Un tikai pateicoties traumas slimnīcas 2.nod. vadītājam vislabākajam ārstam Aigaram Vugulim mana roka tika saglābta.Bet daktera vslielākaais izbrīns viņam bija, ka rokaa bija jāoperē jau tūlīt pē ieviešnas Tukuma slimnīcā, nevis uzlikt ģipsi un gaidīt. Man pēc tam tās bija 3 operācijas un protams izzdevumi(labi, ka bija polise), tāpēc mīļie ļaujiet strādāt augstas klases speciālistiem, kuri zina ko darīt un kā darīt Paldies manam gudrajam un iejūtīgajam dakterim Aigaram Vugulim.
cola
c
Idioti no ministrijas. Tad sanak, ka Traumas bus domatas tikai kadiem 40 hroniskajiem. Un visi kaulu specialisti sedes un garlaikosies, kamer Gailezeraa gastrologs puleesiess salikt kaulus kopaa. Nu mulku "reformistu" bars.
wes
w
speci jau varbut vislabaakie, ja vien tik klaji nepieprasiitu naudu par valsts apmaksaataam operaacijaam
dzeris
d
Lielāku absurdu izdomāt grūti - traumu slimnīca, kur strādā vislabākie speci, nesniegs pirmo palīdzību pie traumām. Ministijā strādā idioti, citu nav ko teikt. Jo tālāk, jo lielāka muļķuzeme.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas