Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Trešdaļa iedzīvotāju atzīst, ka dzer vairāk nekā vajadzētu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kiki
K
Nevajag vispārināt - ja dzīvot tādā vidē, tas nenozīmē, ka visi ar to saskaras. Man pat jāsaka gluži pretēji - man lielākā daļa draugu nedzer nemaz un ballītēs pat prātā neienāk, ka jābūt kādai pudelei, un vēl vairāk - šad tad jāizdzer vīna glāze vienai, jo nav neviens, kas pievienotos...
Tāuntā
T
Sorry, ja nepaskaidroju savu domu līdz galam- nekas sliktāks par karojošu un moralizējošu nedzērāju (parasti- izbijušu alkoholiķi) vēl nav izdomāts. Pazīstu dažus tādus- un cenšos ar viņiem nesatikties- jo viņi savas izbijušās problēmas mēģuina reducēt uz mani... kur man problēmu nav vispār- jā, iedzeru kādu vīnu (vai trīs), bet nekad pirms septiņiem vakarā, nekad nebraukšu dzēris, nekad mūzā nav bijusi nepieciešamība lāpīties vai no rīta turpināt... Cik arī nebūtu izdzēris, no rīta šā vai tā, bet būšu uz strīpas (man 52, ja kas, protams, jaunībā veselība, protams, bija labāka)
alias
a
Latvijā dzeršana, vismaz svētkos un ciemos tiek uzskatīta par normu un, ja cilvēks vispār nedzer, tad reizēm līdz baltajām pelītēm viņš tiek tirpināts par to, kāpēc viņš nedzer. Tāpēc daudzi cilvēki, kas patiesībā alkoholam pat nepieskaras, to vienkārši nereklamē. Patiesībā nedzērāju ir krietni daudz un tas priecē.
Tāuntā
T
Tad jau Tev vēl tikai atliek sievietes un pīpēšanu atmest (ja vēl neesi)- un būs kā tajā aņukā- "a nafig ta tu gribi vēl ilgāk dzīvot?"...
anglosaxis
a
Bet Tev jau ir iespēja arī nedzert. To visu laiku cenšos pateikt. Es nelietoju alkoholu jau 29 gadus. Ne pili. Un lieliski jūtos.
kj
k
Vēl 30 procenti to dara, bet neatzīst...
@
@
Saeimai tas izdevīgi, ka tu daudz dzer. Krievijā šo politikas realizācijas iespēju labi sen jau uztaustīja. Lētu desu, šņabi un maizi, plus lētas izpriecas - un mazais cilvēks neko daudz vairāk neprasīs. Tā ir.
anglosaxis
a
Es taču teicu - saimu nost, jo es daudz dzeru. Un nošaut. Un vēl Lrmbrgs, Šķēle un Šlesers vainīgi, ka es dzeru. Arī nošaut. Vai pakārt.
@
@
Tad kāpēc tik daudzi dzer un brauc? Galva taču it kā ir, jūs varbūt pat viņiem algu maksājat paralēlajā dzīvē. Tikmēr tīņiem pakaļ met cigaretes, lai tikai beidzot sāktu visi smēķēt. Tā IR valsts politika, atkal jau paralēlā. Otrajā dzīvē tā cīnās ar sekām. Divkosīgi, ne?
Es arī
E
Es ari, es ari reizem – uhuhuhuuuu :((((
Oskars
O
Bet par ko paņemt MAIZĪTI nav,vienīgā GLĀBĒJA ir JŪRIŅA.
anglosaxis
a
Protams, Saimu nost, TP vainīga, jo es daudz dzeru!
garsija
g
tādā gadījumā Tu neesi redzējis piedzērušus vīriešus no malas.
markes
m
gribi teikt, ka piedzērušies vīrieši izskatās daudz estētiskāk par piedzērušām sievietēm? == jā.
garsija to Haritons
g
āāā, nu forši, vīrieši, redz, drīkst, jo viņi jau nepiedalās bērnu radīšanas procesā, bet sievietes nedrīkst līdz 60 gadu vecumam. gribi teikt, ka piedzērušies vīrieši izskatās daudz estētiskāk par piedzērušām sievietēm?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas