Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Trim augstākajām valsts amatpersonām dienesta auto nodoklis nebūs jāmaksā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
stulbums
s
Tiešām dīvaini kāpēc jahtām nav nodokļu. Ar tām tak līdz Saeimas durvīm aizkuģot nevar un bardaku uztaisīt var tikai Daugavā iepretim Valda logiem, kurš tik pat šajā valstī neko nelemj
Naivais
N
JAUNĀ LAIKA 9.Saeimas vēlēšanām 4000 zīmju programma: „Pazemināsim iedzīvotāju ienākuma nodokli līdz 15%, palielināsim neapliekamo minimumu un algas sabiedriskajā sektorā un dubultosim minimālo algu. Īstenosim ģimenei labvēlīgu politiku. Mūsu prioritāte - dzimstības uzlabošana un valsts atbalsts ģimenei. Mēs noteiksim ienākumu neapliekamo minimumu par katru bērnu 175 latus, kā arī palielināsim bērnu pabalstus. Mēs rūpēsimies par vecāko paaudzi, invalīdiem un citām aizsargājamām sociālām grupām. Mazākā vecuma pensija nedrīkst būt zem iztikas līmeņa. Ieviesīsim neapliekamo minimumu strādājoša pensionāra atalgojumam.”
hm
h
Šīm amatpersonām, lai ko muld visziņi un "skatītāji" no malas, privātās dzīves praktiski nav.
tukša vieta...
t
..nu varēs ''pirmās..otrās ..trešās utt. lēdijas vizināties uz nebēdu'':)))..un deputāteļi taču kā vienmēr brauc ''tikties ar vēlētājiem''!!!..nu bet protams..sievas taču arī ir ''vēlētāji''!!!...tā kā melots nav nu nemaz!!!!:)))))...
Naivais
N
Satversme nosaka-91. Visi cilvēki Latvijā ir vienlīdzīgi likuma un tiesas priekšā. Cilvēka tiesības tiek īstenotas bez jebkādas diskriminācijas. Tātad Satversmes pārkāpums???
Jukums
J
Stulbs lēmums! Solis pilnīgi pretējā virzienā - diemžēl, kārtējais! It īpaši sobrīd, kad tik ļoti svarīgi ir parādīt solidaritāti ar tautu!
bidzho
b
tas ir pamatpricips ka tieshi shiem cilveekiem jebkursh nodoklis ir jaamaksaa pirmkaart!!! arii shis!!!!!!!!!!
dzeris
d
Un trim augstākām amatpersonām nav jāmaksā? Atkal jau Orvels, nesaprotu, kur mēs dzīvojam, demokrātiskā valstī vai kādā Āfrikas va;lstiņā? Kas, bļin, tie par izņēmumiem???
KLM
K
Oslo pastāv divas slēgtās teritorijas, vienā pasniedz prēmijas lauvā (kuri maksā nodokļus), otra teritorija arī slēgta, tajā uzturas dažādi dzīvnieciņi, kuri nekad nemaksā nodokļus (susļiki)
vecais
v
Vo dajoš, mīkla aiz mīklas! :) A kas ir Oslo slēgtā teritorija? Un kāpēc tās īstie iemītnieki Oslo redzēs tikai sapņos? Kaut nosit, bet man nedalec!
nnn2
n
viens likums-viena taisnība visiem.... valsts trīs galvenajiem noziedzniekiem likumu nav
KLM
K
ar susļikiem apzīmēju tos, kuri Oslo redzēs vien sapņos, bet ļauns liktens tiem lēmis dzīvot slēgtā teritorijā kopā ar lauvām, no kuriem viens nesen viesojās Oslo un samaksāja visus nodokļus, kuri, iespējams, aizgāja Oslo slēgtās teritorijas iemītnieku uzturēšanai (īsto iemītnieku)....
Alma
A
Pareizi, pareizi, Mildiņ! Sadod tām pūstošām galvām! Es tikai skaitu šķēlpeizītes un saku paldies Dieviņam, ka mūsu bagātais, skaistais un gudrais Andri Šķēle nav nekāds draudziņš opozīcijas maitām.
aristotelis
a
Skaisti resnais skaidu lācītis ir vienlīdzīgāks par citiem! Pats JL ierosināja šo nodokli, varu saderēt, ja ļaunais laiks būtu šobrīd opozīcijā, tad kliegtu visskaļāk, ka nedrīkst pieļaut nekādus izņēmumus. Atgādinu vēlreiz - tas ir pašu JL iniciēts nodoklis.
Barons
B
Darba laiks? Nu protams, ka tas nav no 9.00-18.00. Pats esmu redzējis, ka ceturtdienā jau pirms pieciem Zatlers ar apsardzi skrien pa mežu Magnētā. Pie kam Zatlera dienesta auto izmanto ne tikai viņš. Arī Lilitiņa un viņu "mazais". Es esmu pārliecināts, ka tas tā arī turpināsies, bet auto nodoklis netiks no viņiem iekasēts. Tāpat kā aplokšņu būšana tā arī nekad netiks pabeigta. Tas, par ko, piemēram Auderu, notiesāja, Zatleram mierīgi tiek atļauts. Šī dubultā morāle ir vienkārši pretīga. Un tā tas turpinās un turpinās... Cik ilgi? Auto nodokļa atlaide šīm personām rāda, ka vēl ļoti ilgi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas