Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Trimdas latvieši sašutuši, ka viņiem turpina atņemt Latvijas pilsonību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
[email protected]
v
Emsmu dzimis Latvijá 1 Julijá 1941 gadá, izbraucu trimdá 1944 gadá, iebraucu Argentiná 2 Oktobri 1948 gadá, neesmu argentinas pavalstniecibu pieñemis, mani berni un mazberni ira dzimushi Argentiná.- Mana argentinas dokumentá skaitos ká latvietis.- Ka es prieksh Latvijas valdes skaitos? Latvietis jeb Argentinietis?
VIENTULAIS VILKS
V
KATRS LATVIETIS IR VERTIBA,LAI KADA VALSTI MITNEATKARIGI KADA VALSTI MIT UN KATRS LATVIETIS IR VERTIBA ,LAI ARI KUR MIT TO MUSU IEREDNIEM AR PALIGSKOLAS IZPALIGU KLASESAPSOLVENTIEM JAAPZINAS
E.K.
E
Latvietis latvietim vilks
Usman
U
Un kāds no tā tiek labums Itālijai, Francijai un Spānijai, ka viņu pilsoņi ir kaut kādā valstī otrā pasaules malā?
Argentīna
A
Aregentīna ir pilna ar Itālijas, Francijas un Sapnijas dubultpilsoņiem. Es arī nesaprotu, kā Latvijā ir iespējama šāda likuma norma???!!!!
Usman
U
No šī apraksta gan nav saprotams, kas tur īsti noticis. Tieši kurā gadā vecāki ieguva to ASV pilsonību? Ja pēc 1995.gada, kad dubultpilsonības gribētājiem bija jāizņem Latvijas pase, tad nu sorry - nost ņem pamatoti, jo līdz tam datumam bija jātiek skaidrībā par nākotni - nevar vairs pēkšņi izdomāt, ka vajag divas pilsonības. Ja pirms tam - tad bija jāreģistrējas un var dzīvot ar abām divām, kāpēc ģimene to izdarījusi un viņš nē? Vai arī tas ir laika jautājums, līdz arī pārējai ģimenei noņems pilsonības. Raksts gan atstāj tādu iespaidu, ka cilvēkam īsti nav saprašanas par to, kas vispār ir pilsonība. Jauc kopā nezin kādus murgus par dzimtenes atņemšanu un vēl sazin ko. Pilsonim ir jāpiedalās valsts dzīvē, jāmaksā nodokļi utt. Ko no tā visa darīs dubultpilsonības fani, kas Latvijā labi ja reizi pa gadiem parādās un puse noteikti pat latviski vairs nemācēs. Lai atbrauktu paciemoties senču dzimtenē, pase nav vajadzīga.
haha
h
"Kas liedz atteikties no ASV pilsonības un atgriesties Dzimtenē?" Grūtības ar uztveri? Tādi pat prātiņā apdalītie VIŅAM PILSONĪBU ATŅĒMA. No vienīgās palikušās pilsonības NAV iespējams atteikties.
sumo
s
nee, nu bet tiesaam, kaadaa veidaa Naturalizācijas pārvalde to dubultpilsoniibu atklaaja??
Vetis
V
Jā ,starp citu. Kaimiņa bērni ir Latvijas pilsoņi. Pienācis laiks domāt. Pieņemt mātes pilsonību vai atstāt Latvijas pilsonību. Latvijā ir bezdarbs. Vienīgā cerība,ja būs dubultpilsonība,tad varētu atgriezties atpakaļ. Un kaimiņa bērniem jau savi bērni. Protams Eiropas valsts pilsoņi. Imigrācijas pārvaldes Tukuma nodaļas bijušās vadītājas Ančevskas dēļ, Latvija ir zaudējusi 5 latviešus,kas varēja kalpot lLtvijai.Tāds ir tikai viens piemērs.
mja
m
Nezināju, ka ASV atrodas kaimiņos. Dubultpilsonība nav nekas jauns - tā darbojas jau kopš grieķu pilsētvalstu laikiem. Šis jautājums ir aizgājis sviestā, jo šim pilsonības likumam ir nežēlīgi daudz izņēmumu, ja cilvēki ir bagāti un ar sakariem pie uzņēmējierēdņiem, bet pret lumpeņiem šis likums tiek īstenots ar vislielāko likuma bardzību(neaizmirstot noplēst soda naudas), īpaši atgādinot, ka: VIENS LIKUMS - VIENA TAISNĪBA VISIEM! :/ Neko tālu neesam tikuši no vācu baznīckungu "klausieties manos vārdos, bet neskatieties uz maniem darbiem"... Absurds ir tas, ka Latvijā ir tik daudz krievu, kas iegūst Krievijas pilsonību un dzīvo Latvijā bez jebkādām investīcijām. P.S. Īpaši smieklīgi ir lasīt "Spriedumā teikts, ka Naturalizācijas pārvalde veikusi pārbaudi un atklājusi"... ja pats nepasaka, tad NP neko nevar ne atklāt, ne arī veikt pārbaudi, jo ne jau nu ASV tā dos datus, kas kur ir reģistrēts...
Vetis
V
Naturalizācijas pārvalde un tās rajona pakalpini vienmer ir darījuši visu, lai Latvijai lojāli cilvēki tiktu pazemoti un būtu spiesti pamest Latviju. Mans kaimiņs latvietis bija spiests aizbraukt no Latvijas, jo sievai kas bija nodzīvojusi Latvijā 20 gadus un dāvinājusi Latvijai divus bērnus-Latvijas pilsoņus, pilsonību nedeva. Līdz ar to saudēja darbu,pabalstus Sieva aizbrauca ar bērniem prom uz Eiropas valsti un pieņēma savas dzimtenes pavalstniecību. Tukuma izdzimtene Ančevska tikai priecājās,ka sagrāvusi ģimeni. Lai viņa ir nolādēta līdz trešajai paaydzei,saka kaimiņš. Es viņam pievienojos. Lai tie maitas Naturalizācijas pārvaldē būtu nīsti uz visiem laikiem!
Norveegjis
N
Varbuut tomeer ir pienaacis laiks atljaut dubultpilsoniibu ar Latvijai draudziigajaam valstiim visiem etniskajiem latvieshiem un liiviem?
Jonis
J
Nolādētie komuņakas un čekisti uzdarbojās, ceņšoties sarīdīt latviešus savā starpā. Tās ir deokupācijas neveikšanas sekas.
reptilis
r
Essssssssssssssssssss......no aizkulisēm....
teiāters
t
WTF???

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas