Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Trīs padomi Dombrovskim

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mēdijam
M
"Diena"vairs nav tautas mēdijs,jo pēc tiem rakstiem,ko Bojārs drukā ,skaidri redzams ,ka šis medijs strādā tikai iztopot augstākai varas elitei šajā valstī .Bojāram liekas ,ka viņš ir tas gudrākais par visiem,un zin kā viss būtu jādara,bet spriežot pēc viņa raksteļiem,patiesībā tie ir egoistiska ,censoņas un sevis pozicionēšanas pilni .Ko viņš grib pateikt ,ka tas kā viņš to dara,ir tautai pieņemami,tad viņš smagi kļūdās.Viņš izraisa tikai nicinājumu pret sevi.Viņš cenšas naidot tautu, nostatot jaunos pret vecajiem,gan otrādi,krievus pret latviešiem un t.t.
Latvijas
L
Ko jūs esat iedomājušies,ka atņemsiet pensionāriem tos nabaga grašus ,kuri jau tā pat dzīvo zem iztikas minimuma,un iedosiet jaunajiem,kuri dzemdēs bērnus, un kuri aizbrauks dzīvot uz ārzemēm,jo šeit tā pat viņiem nebūs ko darīt,jo par darba vietām te neviens nedomā.Nekas šajā valstī netiek attīstīts, nekādas ražotnes šeit neveido,un kur tad tie sadzemdētie bērni paaugušies strādās? Tie pensionāri kuri dzīvo vieni,jau tā nezin kā savilkt galus kopā. Nodokļi ,cenas pārtikai ceļas,bet pensijas taču lielākas nekļūst. Vai jūs ziniet ko pensionārs var atļauties paēst?Vai jūs gribat ,lai tie ,kas visu mūžu ir godīgi strādājuši ,maksājuši valstij nodokļus,tagad vairs nemaksā rēķinus par dzīvokli,gāzi,elektrību ,vai arī dzīvo badā.Vecumdienās arī zāles ir jāpērk vairāk,jo pie tik nepilnvērtīga uztura ko varam atļauties,veselības arī vairs nav.Nu tad vediet tos vecīšus uz mežu,ja jums liekas ,ka viņiem nekā vairs nevajag.Kauns un negods Latvijas valstij un tās vadītājiem,kuri nolaiduši valstī visu tā,ka cilvēkiem drīz nebūs ko ēst,kaut gan paši sev ceļ algas,kuras tāpat ir lielākas par tūkstoti.
Ievērojiet!
I
Vecos cilvēkus un bērnus aiztikt nedrīkst,tam ir jābūt likumam ,un punkts.Vecie ir mūsu saknes,bet bērni ir mūsu sirds. Neaizmirstiet,ka pats Dievs uz šīm divām lietām skatās ļoti nopietni,un ja viena no šīm lietām tiek aizskarta,tad neizbēgams sods sagaida tos ,kas to ignorē.Veci cilvēki un un bērni ir svēta lieta. Viens no Dieva galvenajiem baušļiem,mīliet un klausiet savus vecākus,lai jūs ilgi dzīvotu ,un lai jums labi klātos.
Janina
J
Par vecisiem nezinu,bet vecenites gan labprat apmekletu muzejus,izstades,koncertus un seviski jau teatrus.Pati par sevi ta ir laba un apsveicama ideja.Maksla dziede dveseli,nav ko tikai par miesu domat.Vispar nesaprotu,kapes Riga nav brivo muzeja apmeklejuma dienu ka citas normalas Eiropas valstis.
absurds
a
Kaut kāds ārprāts! Sen neskatījos - kas notiek. paskatījos un gandrīz aizrijos. Cik tas ir absurdi - taisīt visādas padomes, lai kautko uzlabotu. Nevis mainīt pirmsākumu, bet cīnīties ar sekām. plus vēl apcirpt viena maznodrošinātai grupai, lai palīdzētu citai. Tas ir tāpat kā mūsdienu medicīnā. neskatīt organismu kopumā, bet zāles pret sāpēm. Kā var būt tād aklums
Ojārs
O
"... pensionāriem .... bieži vien Latvijas nākotne rūp vairāk nekā viņus aizstāvošajiem politiķiem" - tas gan ir tiesa!
Oga
O
Aizejiet uz izrādi "ČĪKSTOŠAIS KLUSUMS" Nacionālajā teātri :) Par šo tēmu
Memory
M
Cīņa ar 'zaļo pūķi' bij' grandioza - es to laiku labi atceros, jo studēju LU (LVU). Mazāka alkohola lietošana/ pieejamība - vērā ņems faktors lielākam dzimstības pieauguma izskaidrojumam 1987.- 1988.g. visā Padomijā.Taču jāņem vērā, ka Padomijas TV sex nebija.... p.s. Starp citu, rīt viens graķītis 50 gr. par Gorby jāiedzer - un tosts lielā demokrāta-reformatora 80-ai jubilejai par godu jāuzsauc. 'Skaista bij' jaunība....'
gudrīte
g
Ko līdz taisīt bērnus, ja viņiem visiem jāaizbrauc? Jo šeit darba nav!
R.J.
R
Bezmaksas muzeju biļetes, ja pensionāram ziemā pēc komunālo nomaksas ēšanai un zālēm paliek 25 lati, ir absolūti nekaunīga ņirgāšanās no Dienas galvenā redaktora puses. Tieši tāpēc es vairs neesmu ne Dienas pircējs, ne abonētājs.
zintniece...
z
Dombrovski, beidz graizīt jau līdz kaulam apgraizīto astes galiņu!!! Ir taukos apvēlies augšgals ar tevi pašu priekšgalā! Tālāk - nevajadzīgais karš Afganistānā, visas morāles jēgu zaudējušās tiesnešu algas, visas valdības padones un padomnieki - lūk paņemiet pa simtiņam no šitā gala un nevajadzēs snaikstīties pēc vecīšu santīmiem!!!
Kārlis
K
Kopumā piekrītu. Vienīgi ir zināmas cerības, ka Medveģevs (kopā ar Puķinu) pēc 2-3 gadiem var arī nebūt šaisaulē. Pēc Lībijas scenārija. Tas var uzlabot mikroklimatu arī Latvijā.
Alma
A
Ai, Kārlīt, pats taču zini ka neko nevarēs sadalīt tikai pilsoņiem. Atbrauks Meģveģevs, nostādīs mūsējos ierindā un pateiks, ka "Latvijā hroniski tiek pārkāptas nacionālo minoritāšu tiesības".
Pans Volodijevskis
P
Trīs padomi Bojāram un Dombrovskim - ejiet trīs reiz kaut kur citur maizi pelnīt!
borjuris
b
cik asinskāri - vai tad iesi vietā un sāksi burt?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas