Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Truksni gāž no Jūrmalas mēra amata

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
smiekliņš
s
Vakar pastniece atnesa baltu aploksni bez adresāta un bez nosūtītāja. Iekšā bija aicinājums uzlīmēt uz savas pastkastītes, lai nemet iekšā politisko reklāmu, bet apakšā - www.jautadzenim... Ha-ha-ha! Skaidrs, Dzenītis atkal lien no ādas ārā, nu tak nevar un nevar tikt līdz tam mēra krēslam...
Rīta koks
R
Var jau runāt par sazvērestībām, bet tas, ka NEVIENS deputāts nebija pret mēra gāšanu, daudz ko nozīmē. Parasti gāž ar 1-2 balss pārsvaru. Ja neviens, pat paša partijas biedri, nemetās aizstāvēt Truksni, ir ko padomāt. Tātad bija par ko.
Rullē
R
Tā sile , mīļie ir tik liela, ka pārrīties varēs dažos mēnešos, bet jūrmalnieki savā spožumā, greznībā , lepnībā( čigāns, lai sačakarētu, saka- kaut tu lepns paliktu) aizmiglojušās acis.. jūrmalniekiem samazināja zemes nodokli.un acis aizmiglojas. Krievi rullē. Drīz varēs tikai mutes atvērt un turēt vaļā! Rullē!
  • 0
  • 1
Žēl
Ž
Labāks par Rīgas Āmuriku bija. Truksnis ir inteliģents.
uz štatiem uz štatiem
u
Visockim meita Amerikā,citi ar lai seko! Uz štatiem uz štatiem,tut russkije
Traģiski
T
Divus mēnešus pirms vēlēšanām ierosinājums par Trukšņa atbrīvošanu nav gudra rīcība.Tā ir sabiedrību frustrējoša rīcība. Vara arī Jūrmalā tiek atdota Saskaņas centram.Vienotībai prozit! Saeimā kopā ar saskaņas centru , Jūrmalā kopā ar saskaņas centru un pirms tam Rīgā JL rīcības dēļ Rīga tika atdota saskaņas centram. Cik vēl latviešu aizbrauks, līdz Jūrmala būs brīva no latviešiem. Pēc Trukšņa izcīnītā NĪ samazinājuma - senie jūrmalnieki uzelpojām.
Rullē
R
Gāšanas galvenais iemesls lielā nauda par ipšumiem Krievijas krieviem Larisa virsotnē. Loskutovs, bijušais knabists. ies kā smērēts
zebra
z
Truksnis ir vienīgais, kurš beidzot kaut ko sāka darīt cilvēku un pilsētas labā. Ko teikt - zagļi rullē.
poļaks
p
Truksnis tiek nomests ar lielu Troksni.
SKDS Pētījums
S
Vai zinājāt, ka SKDS pētījumā, par kuru tik lepns ir Truksnis, piedalījās 600 (seši simti) respondentu, no kuriem 62% atbalsta viņu, tas ir 367 cilvēki!!!!! Ar tādu atbalstu viņš par deputātu netiks, kur nu vēl par mēru! Un pētījums šķiet izmaksāja 30 000 Ls!!! Cilvēki mīļie neuzraujaties uz Lohatronu!!!
Mooz
M
Kas tagad notiks ar zelta ķēdi?
bum
b
vēlreiz saku ka nevajadzēja ar to plinti pīāroties !
Daži vārdi par atbildību
D
Nu atbildīgi mums deputāti: tiesiskuma korifeji Visockis, Blaua, domes atpūtnieks Starks, intrigants Dzenītis, godīguma sludinātāja Hirša,spunde visiem gadījumiem Ančāns, kas tur vēl palika.... vajag vēl sabīdīt savas rebes pirms vēlēšanām.
spunde
s
Ancāns cilvēknīdējs kā vienmēr ir visur klāt.Tfū...galīgi noriebies.
kruto
k
horošo horošo i kruto i budjet krutoj
Jedinaja maja
J
Jedinaja kopā ar Sc jau arī Jūrmalā. Saeimā Solvita balso par Satiksmes ministru kopā ar promaskavisko saskaņas centru, to pašu turpina Jūrmalā. Vienīgā cerība latviešiem zemnieki un Visu latvijai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas