Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Truksnis: Vējonis nav detalizēti iepazinies ar reālo situāciju Jūrmalā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hmmm
h
Vējonis vēl nav ne dienu bijis jaunajā amatā, bet jau savlaicīgi paziņo - jūrmalnieki, gatavojiet manu trekno doļu, lai ministrējot neviena zelta stunda netiek velti nosēdēta. Ganu jau lielkungs tiks sagaidīts ar pienācīgu sālsmaizi.....
Arī jūrmalnieks
A
Ar ko Jūrmalas dome patreiz būtiski atšķiras no Rīgas ,bet īpaši citām domēm?Ventspils nav piemērs,bet arī tur lej samazgas uz vadību.
ZZS grib pašeptēt
Z
Tāpēc, ka Liecepures rokaspuiši grib pašeptēt pa Jūrmalu, tiek izdomāti visādi murgi. Piemēram, Vējoņa minētais par apsūdzētā Munkevica celšanu amatos. Es zinu kādu pilsētu, kurā daudz smagākos noziegumos apsūdzēta persona ieņem daudz augstāku amatu. Varbūt tad sāksim ar to?
kurš nākamais?
k
Kaut kas ar to Jūrmalas domi un tās vadītājiem nav īsti kārtībā Kaut kāda krimināllieta bija jau Inkulim, tad Knislis par domes naudu uztaisīja privāto biznesu un apzagās, Alksnim arī bija krimināllieta, Hlevicki ietupināja, Aizstrautai bija neskaidras lietas ar pilsētas attīstības plānu, zemes dalīšanu un būvatļauju izsniegšanu Viestura ielā, Trencis ir krimināli sodīts, Munkevics uz apsūdzēto sola.
PLL pūznis sabijies
P
Nu mūžigi jau tas nevar vilkties -zagļi un blēži nevar palikt nesodīti pie siles.
PLL blēžiem šoks
P
Kas notiek ? Kā tā - normāli taisija savas rebes un te kā ar izkapti pa olām.
Blēži sabijās!!!!!!
B
Re kā PLL blēži pārbijušies ka var pazaudēt siltās un ienesīgās vietiņas Jūrmalā. Protams kao to korupcijas pūzni vajag izkratīt.
šķelda
š
Homkas Knislis izzaga Dubultu šķeldu, izzags arī Jūrmalas siltumu.
lats
l
nu vējonis jau vēl nav iepazinies ar domes sīkajiem naudas plūsmas noslēpumiem un trukšņa alkoholisma lēkmēm
vēlēšanas
v
Kaut kā tie Jūrmalas iedzīvotāji vienmēr pamanās ievēlēt visādus rausējus un tukšgalvjus, kuri pirms vēlēšanām ir lišķīgi pielīdēji, un tikai pēc vēlēšanām parāda savu īsto dabu.
Jūrmalas pamatiedzīvotāji
J
Vējoni! Esi cilvēks. Parunā ar Vilku, lai izbeidz tos Finanšu ministrijas komunistiskos murgus un sakārto nekustamā īpašuma nodokli tā, lai Jūrmalas pamatiedzīvotājiem nav jāpamet senču mājas.
uzbrauciens
u
Vējoņa "uzbrauciens" Jūrmalas domei bija pilnīgi "garām". Pirmkārt, par biežajām vadības maiņām. Jūrmalā kopš demokrātijas atjaunošanas tās ir mainījušās ievērojami mazāk reižu, nekā centrālā valdība. Otrkārt, par Ančāna algas salīdzinājumu ar Saeimas komisiju vadītāju atalgojumu. Izskatās, ka Vējonis nav izpratis nevienu no deputātu un to veidoto institūciju atalgojuma sistēmām un mēģina piemaksu pie pamatalgas salīdzināt ar pilna laika atalgojumu. Tas ir vismaz nekorekti. Treškārt, par sadrumstalotību. Tāda ir bijusi vēlētāju griba. Neraugoties uz korekcijām vēlēšanu likumā (kur tika saj;ūgtas divas diametrāli pretējas sistēmas - Sentlaga modelis un procentu barjera), vēlētāji tomēr ir izvēlējušies tieši šādu deputātu sastāvu (procentu barjeras dēļ tikai viens (ļoti zinošs un spēcīgs kandidāts) palika "aiz borta'). Tā kā varbūt labāk ir skatīt normatīvo bāzi, nevis nepamatoti vērsties pret iedzīvotāju ievēlētu pašvaldību.
demokrātija ir slikta padarī
d
Demokrātiskā sabiedrībā ir noteikts starpvēlēšanu periods un iemesliem, kādēļ tas var tikt saīsināts, ir jābūt ļoti nopietniem, savukārt tiesiskas valsts modelis paredz , ka nosacījumiem ir jābūt likumā iepriekš precīzi noteiktiem. Šobrīd nav izpildījies neviens no likumā paredzētajiem nosacījumiem, lai vispār būtu pamats runāt par Jūrmalas domes atlaišanu. Es nerunāju par deputātu sastāvu. Tas ir tāds, kāds nu ir. Piemēram, dāmas. Viena dāmīte it kā ar smalku aizjūras diplomu kabatā, tomēr pēc intelekta spējām ir apaļa nulle, bet ar izteiktu grābšanas tieksmi. Otra dāmīte arī it kā labi izglītota, tomēr ar patukšu galviņu (vismaz, tā varēja spriest pēc viņas iesnieguma tiesai). Trešā dāma - tiešām jauks cilvēks un labs speciālists, diemžēl viņas roku balsojumos neceļ pašas griba, bet gan viņas naudaskārā civilvīra blēdīgās tieksmes. Ceturtā no vēlētāju puses nav izraudzīta pēc pašas kvalitātēm, bet uzvārda dēļ, jo tas sakrita ar kāda masu medijos debesīs celta iestādes vadītāja - mocekļa uzvārdu. Ar kungiem ir nedaudz labāk, tomēr arī te ir savas problēmas. Tam, kuram ir vislielākās spējas normāli vadīt pašvaldības darbu, šobrīd tas ir liegts, jo ir aizdomas, ka viņš pēc varas tiecies ar neatļautiem līdzekļiem. Cits, tā vietā, lai atsēdētu 4 gadus par vietnieku, un, gandrīz par neko nedarīšanu, saņemtu garantētu algu, saklausījies blēņu stāstus par pirmo ciemā un otro Romā, uzlēca laktā un izčākstēja. Jo pašam jau spēju nebija. Arī augstajos amatos, kuros kādreiz ir bijis iecelts tieši tādēļ, ka bez īpašām spējām un ļoti paklausīgs. Vēl cits ir visnotaļ taisnīgs vīrs, bet ar karstu dabu. Vvēl cits - jauns un dedzīgs, bet ar mazu pieredzi politikas labirintos. Tomēr tas ir pārejoši un jau šobrīd ar savu dedzīgumu viņš sāk iekustināt dažus akmentiņus centrālās varas staignājā. Cits, kurš politikā, kā zivs ūdenī - ar pārāk ekstravagantiem izteicieniem un tieksmi katru jautājumu skatīt no Poncija līdz Pilātam. Tātad kolektīvs raibum-raibais, un tā vien varētu šķist, ka daudzi no viņiem nav īsti savā vietā. Bet viņus ir izvēlējusies Jūrmalas Tauta. Un nevienam bez likumīga pamata nav tiesību teikt, ka Tauta vēlēšanās ir kļūdījusies. Tā ir necieņa pret demokrātiju.
who cares
w
Tuksnis varētu priecāties, varbūt paspēs atlaist domi, kamēr šamējais vēl uz brīvām kājām...
ne tur roc Vējoni!
n
Kāpēc Vējonis prātuļo par Jūrmalas domes atlaišanu? Vai tas šobrīd ir Vides ministrijas kompetencē? Labāk Vējonis būtu paprātojis, kā normalizēt situāciju ar nekustamā īpašuma nodokli.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas