Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Ulbrokas mūzikas un mākslas skolai nepieciešami 25 molberti

Ulbrokas mūzikas un mākslas skolas atbalsta biedrība Labiedarbi.lv projektu konkursā ir pieteikusi projektu, kura mērķis ir sagādāt 25 molbertus skolas mākslas nodaļas audzēkņiem.

Molberti ļautu bērniem strādāt pie augumam piemērotām virsmām un zīmējot ļautu precīzāk novērtēt zīmējamā objekta proporcijas un krāsu.

Projekta pieteikumā Anita Vilerte rakstīja: "Lai varētu pilnvērtīgi un profesionāli apgūt kādas prasmes svarīga ir gan labā griba, ieinteresētība, gan pozitīvi sasniegumi izvēlētajā jomā. Tikpat svarīga ir piemērota vide, kvalitatīvi materiāli un darba rīki."

Projekta īstenošanai ir nepieciešams 750 latu liels finansējums. Palīdzēt to iegūt var ikviens idejas atbalstītājs, bez maksas balsojot portālā Labiedarbi.lv.

Aprīļa projektu konkursa kopējais finansējuma fonds ir 7115 lati. Tas, cik daudz projektu iegūs finansiālu atbalstu, ir atkarīgs no tā, cik liels finansējums nepieciešams, lai realizētu projektus ar augstāko balsu skaitu.

Labiedarbi.lv ir SMScredit.lv un Draugiem.lv sadarbības rezultāts - labdarības projekts ar mērķi finansiāli un mantiski atbalstīt Latvijas iedzīvotāju personīgās attīstības un profesionālās izaugsmes iespējas. Tā ideja ir nodrošināt iespēju talantīgiem, apdāvinātiem, ideju bagātiem, apņēmīgiem un uz izaugsmi orientētiem Latvijas iedzīvotājiem viegli un ātri saņemt finansiālu atbalstu viņu individuālo mērķu sasniegšanā.

Kopējais konkursa ikmēneša finansējuma fonds ir mainīgs, to veido īstermiņa aizdevumu tirgus līdera SMScredit.lv ikmēneša ziedojums 0.50 latu apmērā no katra uzņēmuma izsniegtā aizdevuma iepriekšējā mēnesī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas