Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Ulmanis aicina Zatleru nebūt strausam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sandra
S
Negribētos to teikt - bet laikam tomēr būs jāsaka. Kopš Rumpainītis aptraipījis sevi sakaros ar neliešiem, gribētos aicināt viņu nebūt muļķim.
Oma
O
Ir briesmīgi, ka tuvinieki neaptur šo cilvēku, lai tā paglābtu tālāka apsmiekla! Lūdzu apturiet viņu: cilvēkiem ir kauns!
Dace
D
Ulmanis aicina Zatleru nebūt strausam !!! NETAUTAS PARTIJA AR NOTHING SPECIAL PRIEKŠGALĀ , VARĒJA TAK VECO MARASMĀTIĶI SADAKTERĒT PAR 1,3 MILJ. PRIEKŠVĒLĒŠANU NAUDAS , NEVIS IZMEST NAUDU KLOZETA PODĀ .... NU NEATBALSTA TAUTA firmu SIA KAMPĒJCŪKAS & Co
lasiitaaja
l
Ulmanis ir pagaatne--vinjam nav ko sniegt naakotnei!
K-K
K
... Ak, vai manu dienin, izskatas ka Ulmanitim PIEZVANITS ARI, ka komunu slavas Pardaugavas pieminekli tacu japataisa par NEAIZSKARAMU !!! ... Cik tur un kadas sarunas ar ko ir bijusas vina laika ... to jau driz redzesim ... tad spriedisim talak par patiesibu ...!
lauķe
l
Gan jau Krievija atradīs kādu iemeslu, lai Zatlera iecerētā vizīte nenotiktu...... Bet par Ulmani....nu ko tur - vecs un slims cilvēks, kuram pašam diemžēl mazāk smadzeņu kā strausam......
veere
v
ČEKISTS Rumpītis ierunājās
Mikus
M
Teiksu kaiminjvaloda : Kto bi govoril
AD
A
Labāk neizgāzies un neizrādi savu nezināšanu, runājot par Kārli Ulmani.
Jautājums
J
Svarīgi ir dot uzstādījumu, ko mēs gribam ar šo vizīti sasniegt,... -------------------------------------- Kas ir tie MĒS? Guntis, Andris, Ainārs. Vai vēl kāds?
krabis
k
Gunti,nopērc ARIELU baltām drēbēm un iedod līdzi Zatleram,ļoti labi "pabalina". Krievija protot veidot divpusējas attiecības ,bet Gunti tu pareizi atzīmēji,CAR kapiem un Gulagiem. Vai tad PLL vēl nav sapratusi,ka NEDRĪKST ļaut Rumpītim muti vērt vaļā.Nu tīrā trako māja!
mē!
m
Kaut kas traks! Tiešām prātu izkūkojis! Prasītājs atradies! Kur tu biji, kad tev bija iespēja sevi pierādīt? Nekur tu nebiji. Es pat tevi neatceros, vienkārši šodien uzzināju, ka tu tāds vispār esi!
Budapešta vēl atceras 1956..
B
Varbūt Zatlers jau sen zina ko un kā runās, arī bez Ulmaņa padomiņiem! Un es nemaz nebrīnīšos, ja Medvedevs Zatleru uzņems ļoti pieklājīgi, ņemot vērā, ka Zatlers ir ārsts, un pret šādiem cilvēkiem, kas glābj citu dzīvības, izturas ar cieņu. Un Zatleram, starp citu nepiemīt uzpūtība.
Martins1
M
Aicinu Ulmani nebūt strausam, izvilkt galvu no smiltīm un saprast, kad vilciens kurā viņš brauca, ir aizgājis un sen jau vairs nav noķerams. Ar Krieviju vajag sadarboties, bet ar piesardzību, jo Krievijai vienmēr būs slēptās politiskās intereses pēc noklusējuma. Un nevar būt savādāk. Krievijas politiskais kurss nemainās, mainās tikai izkārtnes un visur pasaulē tā ved slēpto karu un Latvija nav izņēmums.
:):):
:
atgādina Valdi,kas arī nezināja kas viņš ir un ko šeit dara,bet garlaicīgi gan nav,tad jau labāk pameiģini spēkus parodij šovos

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas