Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Ulmanis skeptisks par ideju ieviest tautas vēlētu Valsts prezidentu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
...' ...(nekas) mainit ... nav nepieciesams ... jo ... (ieprieksejie .....) ar darbibu apliecinajusi ... si institucija pilda savus uzdevumus ... ko tam Satversme paredzejusi ...!!!!! ...Pec kuru ekspertu novertejumiem???? ... Taisni otradi ... Satversme ir tikusi IZVAROTA ar 'ieprieksejo' bezdarbibu vai negativo darbibu - visas iespejmas Saeimas atlaisanas situacijas, valsts drosibas likumu izmainas un Abrenes lietas !!! Pats ari izformeji Specialo uzdevumu bataljonu, pret komandiera publiski, atkalata vestule, izteikto pretestibu un talredzigo bridinajumu par sekam valsts drosibai ... tas tikai ka viens piemers ... gan jau vesture pierakstis visu ... ... Nu deretu pakluset tiem politikaniem, ielikteniem, kuri pielietojot savu toreizejo 'istenibas' izpratni ir novedusi Latviju nelaimigaja Bezabrenes kulturala, politiskaja, ekonomiskaja un demogrfiskaja stavokli !!! Bet japiekrit, valdoso partiju ienemtai etikai un moralei pastavot vel 20 gadus,nebus nekadas izmainas ... un sadiem jau nu nav vajadzigas nekadas izmainas ... var izmantot vienalga kaas ir VP dotas tiesiba un kas vinu ievel, vai iegruz amata ! ... Vispirms, katram meginajumam iespaidot S. izmainas VP lieta, butu jadefine SAVUS izejas pienemumus, pirmkart, par pasreizeji personigi izprastu STAVOKLI valsti un otrkart, par kadam MUSDIENU PRASIBAM tiek runats, pec rakstitaja uzskatiem!!! ... Talak, beigsim argumentet ar nosauktu galejibu palidzibu, 'lielo melu' metodi parliecinat citadi domajosos! Piemeram: '...tad velk uz tadu populistisku ...', ' ... visu reducejam uz veletu Prezidentu ...' ... nu kamdel ta, ja ta nav ne domats, ne rakstits ????? ... Ludzu, kungs U, atstajiet lietas formulesanu konstitucionalo jautajumu ekspertiem !!!
borcinsh
b
...skaidrs ! ...un kad tauta "izveles" kadu prezidentu - pakart ...? ( par nodevibu, protams, vai par sadarboshanu ar kremlju )
Skeptiķis
S
Ja tauta nav spējīga ievēlēt kvalitatīvu Saeimu, kura būtu brīva no dažu labi zināmu interešu grupu izvirzītiem pārstāvjiem, kuriem Latvijas valsts intereses ir svešs jēdziens, tad nav pamata cerēt, ka tautas vēlēts prezidents būs labāks.
nu
n
ieviest var utis, latvāņus...........
alberts
a
Kāpēc tur NAV R.Pauls,I.Kalniņš,Sipeniece un Lindermanis?
tfu-bezfantazijas sīkmaņi &g
t
Būtu pielikuši klāt Šveiku, misteru Bīnu un Boratu - un tad būtu paskatīties, cik kas ko dabū ...
KLM
K
Nelietīgie komentētāji, kā nav kauna apriet Ulmaņa kungu, viņam neapstrīdama taisnība - ja tautai dotu tiesības vēlēt prezidentu, biedram Rumpītim šis gods nu nekādi netiktu...
a13
a
Nestādājošiem pensionāriem vajadzētu neļaut balsot, savādāk saliek ar glītiem uzvārdiem, + ja vēl skaisti dzied, tas tak nevar būt slikts cilvēks.
pilsonis
p
Ulmans sameties kopa ar Godmani un LC un aktivi izlaupija Latvijas valsti, patlaban Ulmanis ir sameties kopa ar citu zaglu bandu Skeles, TP un Slerera LC/PLL mafiju un turpina izlaupit Latvijas valsti un apzagt Latviasj iedzivotajus.
Lava
L
Latvija dazi mulki ir iedomajusies,ka vini ir tie kuri noteiks kartibu,ka vini ir tie, kuri vares darboties tikai savas privatajas intereses ka tas ir bijis 20.gadus pec Latvijas neatkariba atjaunosanas. Ir jamaina politska sitema Latvija kaut katru dekadi, ja ta nekalpo Latviajs valsts interesem, latviesu tautas interesem. Mainas paudzes, mainas tikumu, prasibas, mainas visa pasaule..... Ulmansi vienmer ir bijus aprobezots cilveks, bet nu vins parada sevi ipasi ka aprobezotu un izcili spozi, ja vins var atlauties runat runa par to, ka Latviajs Satversem Latvija esot gandriz 100 gadu darbojusies, no tiem 50 gadus Latvija atradas zem Krievijas okupacijas un Latvijas Satversem nedarbojas....
demokratija
d
Kurs tev mulki kaut ko prasa? Kluse utainais smerdeli.Cieti! Protams, ka, ja Latvija butu demokratiska valsts tad tads kretins ka G.Ulmanis nekad netiktu iestumts prezidenta kresla. Visi Latvijas valsts iedzivotaji redz visus sos 20. pedejos gadus, ka Latvija esosa politska sitema sevi ir izsmelusi, ka valdosias banditiskais, zaglu, korumpantu rezims ir izlaupijis Latvijas valsti, iznicinajis Latvijas tautsaimniecibu, apzagui un nabadziba iegrudusi latviesu tautu, veikusi nezeligu genocidu pret latviesu tautu kadu pat nespeja veikt Krieviajs okupanti 50.gadu laika. Ko sis kretins vispar vel ir iedomajies no sevim?
to
t
Dooooodiet RaimondPaulu par prezidentu, vai par to sasapņojies? Tad būs iespējams pierunāt uz lielākiem podiem nekā kādreiz kultūras ministra postenī.
vetis
v
Oligarhi, kas ir saraustījuši Latviju savās ietekmju zonās, darīs visu, lai krīzes laikā valstij nebūtu viens kapteinis. Tas viņiem - mūsu tautas vampīriem, draud ar varas zaudēšanu. Un viņi izlietos milzu līdzekļus lai to nepieļautu. Par lielu naudu var visu. Nesēž cietumā Lavents, Kargins, Lembis, Godmanis. Un nesēdēs, kamēr nebūs visas tautas vēlēts prezidents. Līdz ar to nebūs progresīvais ienākumu nodoklis. Progresīvais nekustamā īpašuma nodoklis. Progresīvā sodas naudas sistēma. Mažoritārā vēlēšanu sistēma. Vai tiešām Latvijai ir jāpaliek par pelēko baronu cilšu līmeņa valstiņu? Lepnai Latvijas tautai piedāvā kļūt par banānu republiku . Strādīgos latviešus grib padarīt par Latvijas tautas asinsūcēju vergiem. Tautas vairākums grib visu vēlētu prezidentu! Tās ir mūsu likumīgās tiesības.
Buba
B
Prezidentūra Ulmanim jau tālā pagātnē, tā kā skepse jau kā Saeimas deputātam, - neizlaist varu no rokām
Pareizi!
P
Te nu Ulmanim jāpiekrīt. Tauta savā vairākumā vēl nespēj atšķirt graudus no sēnalām, t.i., populistiskiem muldētājiem. To spilgti pierāda Saeimas deputātu sastāvs. Bet ja to 100 cilvēku vidū tomēr ir arī graudi, tad ko darīsim, ja tā vienīgā cilvēka - prezidenta - ievēlēšanā būsim iebalsojuši vai nu populistu vai naudasmaisu saulītē izceltu ielikteni? Nevajag pārsteigties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas