Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

UR nereģistrē SIA "Valdis Zatlers"; pieteicējs plāno apstrīdēt lēmumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
xox
x
stulbais zatlers paskaties lidz kuram limenim tagad ir latvija...ja latviju parnems kada cita valsts tad zveru ka tu mirsi..
Barons
B
"Uzņēmumu reģistrs (UR) nolēmis nereģistrēt SIA Valdis Zatlers, atliekot dokumentu reģistrāciju, jo nosaukums neatbilst Komerclikuma noteikumiem, proti, nosaukumā ietverta informācija, kas maldina sabiedrību par SIA saistību ar konkrēto personu, informēja UR." ------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ------------------- Nu, protams, neviens Lavijas uzņēmums un pilsonis nav saistīts ar Valdi Zatleru....;)) Nu kas viņš mums tāds? Pilnīgi nekas.
to SCP
t
Štokijs laikam vispār ir nodzēris prātu, ka saviem jauniešiem ļauj kaut ko tādu darīt!
politikā līdējs
p
Māris Onževs savā motivācijas vēstulē, lai kļūtu par Ministru prezidenta A. Kalvīša "ēnu", uzsvēra: "Ēnu dienu uztveru ne tikai kā lielisku iespēju iepazīties ar darbinieku dienas kārtību, pienākumiem un karjeras iespējām, bet arī tieši ar savu iespējamo nākotnes profesiju. Iespēju piedalīties Ēnu dienā esmu izmantojis jau 2 gadus, katru reizi izvēloties amatus, kas ir saistīti ar manu nākotnes profesiju- politiku. Uzzinot par iespēju piedalīties Ēnu dienā un izanalizējot savas intereses un zināšanas, man būtu vēlēšanās kļūt par Ministru prezidenta Aigara Kalvīša "ēnu"."
cui!
c
andrītis iedeva mārītim dažus latiņus un pateica, kas jādara...
Onsovs
O
Plānoju nosaukt sev piederošo prieka māju SIA Pie Māra Onževa. Saistība būs tāda, ka esmu pasūtijis prezervatīvus Onzēva kunga galvas formā.
Piebilde
P
Es gan teiktu, ka Valdis zatlers tad var iesniegt prasību šamaksu viņavārda un uzvārda salikuma lietošanu. Vispār apšaubāma ir peļņas gūšana izmantojot svešus vārdus?
x
x
sia Zaldis Vatlers?
vēlējums
v
Būtu Onzeva kungs nodarbojies ar daudz jēdzīgākām lietām un attaisnojis savas biedrības nosaukumu ar reāliem darbiem un palīdzot cilvēkiem, nevis nodarbojies ar stulbu populismu, tādējādi radot nevajadzīgu rezonansi! Būt piedāvājis konkrētus grozījumus normatīvajos aktos! Tā būtu cita lieta, bet nevis kā bērnam uzvesties! To jau jbkurš var!
Antons
A
Cik var spriest, tad kāds nodarbojas ar idiotismu. Jautājums tikai, vai pēc paša iniciatīvas. Man gan kaut kā vairāk šķiet, ka tas ir apmaksāts politiskais pasūtījums. Mērķis manuprāt visai caurspīdīgs - nomelnot valsts prezidentu.
aa
a
Neesmu Māris Onževs, bet gribu reģistrēt SIA "Māris Onževs". SIA nodarbosies ar Māra Onževa tēla spodrināsanu, izgatavojot krekliņus ar M. Onževa attēlu un publicējot viņa domu graudus. *** Pietiek, ja likumā pasaka, ka sia nosaukums nedrīkst būt maldinošs. Protams, ne visiem dots saprast, kas ir maldinošs, un kas nav.
;)
;
www . rinaldsbuskovs . lv
ZUM
Z
Laika ķēzīšana nevis pievēršana likumu problēmām
Senais
S
Iespējams, ka Latvijā ir vēl kāds Valdis Zatlers. Ja tā, būtu vēlams visiem pieteikties un tad Onževa kungam būtu izvēle uz kuru atsaukties. Tas jau kļūst komiski, tāda piekasīšanās vārdam. Ko tad lai saka kāds ar biežāk lietotu vārdu un uzvārdu, ja kāds vārdabrālis nonāk taisnās tiesas priekšā par smagu noziegumu/
4.atmoda
4
Vajadzēta nodēvēt SIA "Lilita Zatlere un Valdis Z.", un būtu bijis viss kārtībā!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Zatlers pasmaida par vēlmi dibināt SIA "Valdis Zatlers"

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas