Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Urbanovičs: Lietas, par ko šaubās Briselē, Rīgā jau tiek stumtas uz priekšu

Lietas, par ko šaubās Briselē, Rīgā jau tiek stumtas uz priekšu ar lielu joni, šodien pēc apvienības Saskaņas centrs (SC) pārstāvju tikšanās ar Valsts prezidentu Andri Bērziņu žurnālistiem sacīja SC līderis Jānis Urbanovičs.

Pēc Urbanoviča domām, runāt par Saeimā nepieciešamo atbalstu Lisabonas līguma 136.panta ratifikācijai esot pāragri. "Atcerieties klasiku - saule vēl nebija uzlēkusi, vienā zemē jau valdīja neparasta rosība," teica SC līderis.

Urbanovičs bija izvairīgs komentāros par pusotru stundu ilgo sarunu ar valsts pirmo personu. "Nebija tā, ka mēs bijām galvenie runātāji, mums bija interesanti arī klausīties," viņš sacīja.

Urbanovičs norādīja, ka, nonākot pie sociālekonomiskiem jautājumiem, prezidents ar SC bijis vienisprātis, ka "kopdarbs ir mūsu nākotnes panākumu atslēga". "Mēs savukārt demonstrējām izpratni par šāda kopdarba nepieciešamību, iespējamību un veidiem," sacīja SC līderis.

Kā ziņots, Valsts prezidents sācis sarunas ar visiem Saeimā pārstāvētajiem politiskajiem spēkiem "par Latvijas tālākai virzībai svarīgiem jautājumiem". Līdz šim izskanējis, ka Lisabonas līguma grozījumus nepieciešams ratificēt Saeimā ar divu trešdaļu deputātu atbalstu. Pašreizējai koalīcijai balsu tam nepietiek.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas