Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Urbanovičs uzskata, ka referenduma iemesls bija Zatlera apskaidrība par savu kļūdu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Diena,jūs lienat manā datorā,neļaujot man rīcības brīvību.Vai tā būtu žurnālistikas inovācija,bloķēt komentu pārskatu?Nepasūtīšu turpmāk Dienu,aicinu citus to darīt,jo te NAV vārda brīvības.Komentārus norauj,cenzē.Kam pieder Diena?
Vārds
V
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  • 1
  • 0
pamela
p
kaut kāds ārprāts,tas mūlis drīz vienkārši pārsprāgs kā pārpūsts balons!Cik var rīt,jo badojoties jau šis tā neuzpampa!
zem SC tupeles?
z
vai šeit nebija jābūt rakstam , kur Urbanovičs runā par vienotību???????????????????? kas tad nu ???????? kur palika ?????????? diena.lv?
veletajs
v
Kā ar vēlētājiem - tiem arī Latvijas vēsture jāaizmirst ?
john
j
Ar viņa seju viņš derētu tikai par gaļas pārstrādes kompānijas "lokomotīvi". To apstiprina arī viņa uzstāšanās masu mēdijos, intervijas. Mums esot jāaizmirst mūsu vēsture un jāpieņem toleranti/bezmugurkaulaina nostāja. Redz vēl plāns tak arī bija - es uz poda sēžot arī visādus plānus varu izdomāt. Pat nelielas aizdomas, ka manējais būtu labāks. Izņemot slidenus un bezjēdzīgus tekstus no viņa neko citu nevar dabūt ārā. Atceros, kā pagājušajā gadā pirms Saeimas vēlēšanām "frukts" debatēs nevienu sakarīgu atbildi nevarēja pateikt, jo ir zābaks. Kaut ko par to par šo - par tēmu nekā. Viņu varētu ieteikt par televiktorīnu vadi'tāju ielikt - lai ekrānā kā samovars varās, kad neviens 5 min. nezvana. Nu tikai jānotievē gan.
j
vēlētāji, neesiet traki - nebalsojiet par šo demagogu Urbanoviču - Latgales mafijas priekšstāvi
urbis
u
pirmais kuru vajadzētu nodrošināt ar slimnīcu un skolu
borcinsh
b
...nevis Zatleram ! ...bet TAUTAI bija kluda atlaut tev-sarkanais ienakt valdibaa ! un savu kludu TAUTA IZLABOS tagad !!!
Oskars
O
Pēc pāris mēnešiem šis BULLIS izvedīs no manas Latvijas PĒDĒJOS BADA NĀVĒ NOLEMTOS LETIŅUS .....
cony
c
Protams,ka Premjēram Dombrovskim jāgatavo jauns brīvs plāns,jo tāda oligarhu un Saskaniešu balsu pārākuma nākošajā Saeimā vēlētāji neatbalstīs un neievēlēs,jau PLL paši pabēga malā,no bildes redzams,ka arī pats Urbanovičs ir nobijies no saviem iepriekšejiem sliktajiem darbiem jeb balsojumioem.Iepriekšejais Dombrovska darbības plāns bija paredzēts darbam,kur oligarhiem,jeb lielzagļiem kopā ar Saskaniešiem bija balsojumos pārākums.
Kāds stratēgisks plāns,
K
neitralizēt attīstītāko valsts pārvaldes kompjūteru,Premjēru Dombrovska kungu,kaunies plānais prātiņ,vislielākā kļūda būtu,ka Latvijā par Premjēru iebalsotu Urbanoviča kungu.Zatlera kungs principā savā darbības laikā pat nelielas kļūdas nav pieļāvis,bet Dombovska nominēšana par Premjēru ir pieskaitāma pie Prezidenta Zatlera veiksmes stāsta.
K-K
K
... URBANOVIC, partalogijas protogan! Si tava turpinosi NEREALA apskaidriba par notikuso ir tikai kadas eksideologijas 'Lielo melu' metodologijas turpinajums - noslept patiesibu VESTURES viltosanai (lidzigi 10 tukstosu parspiletie komjunaku mitinu un referenduma skaitli lATVIJAS OKUPACIJAS LAIKOS ! ) ... NU NENOSTRADAS VAIRS - JAUNATNE IR LABAK INFORMETA UN IZPROT NOTIKUSO ---- NEPIENEMAMAIS SC + OLIGARHU PARTIJU SKELISMA UN SLESERISMA ARBALSTISANA - BALSOJOT PRETVALSTISKI, PRETLIKUMIGI !!!! ... NU NEVARES VAINU UZVELT KAM CITAM !!!
41
4
"politiķiem derētu vienreiz pārstāt izmantot nodrillētos meldiņus par vēsturi, valodu un vēl kaut kādām lietām. Tās ir svarīgas, bet var pagaidīt. Par tām politiķi varētu runāt un strīdēties pēc tam, kad tauta būtu pabarota un nodrošināta ar darbu, slimnīcām un skolām," uzsvēra Urbanovičs. GANDRĪZ APRAUDĀJOS...Nu skaisti! Aizmirsīšu vēsturi, aizmirsīšu latviešu valodu un turpmāk balsošu par SC, kas mani pabaros, nodrošinās ar darbu utt Zelta cilvēks tas Jānis! Tiešām skaisti ka cilvēks kas pirms neilga laika izdeva grāmatu par vēsturi (Kremļa skatījumā) tagad liek visiem paklusēt! Par Urbanoviču, par Kravcovu, par Rubiku!! Lai Latvija zeļ Krievijas Federācijā!
Tvaika iela līmenis,
T
bet ļoti atvainojos,garīgi slimie arī tādus murgojumus neizteiks un tās domas arī ceru nav Saskaniešu,bet konkrēti autors Urbanovičs Jānis vēl pagaidām SC līderis.Es domāju,ka pēc šī vēstījuma,viņam biedri pa Saskaņu palūgs no prezidija galda pārvietoties uz zāli 22 beņķi.
  • 7
  • 0
Ha=ha
H
Cik patiesi! Man apnika Urbanoviča pasakas par vēsturi, par dažādām sabiedrību skarošām lietām, plāni par to, kā "glābt" valsti no depopulācijas, izmiršanas un panīkuma.
cony
c
Ja Saskaņas centra politikas līderim Urbanoviča kungam ir tik prasts ideoloģiski nepareizs vēstījums,tad man ir ļoti žēl,ka tādu samērā lielu blici pragmātiski un ideologiski vada cilvēks ar zemu izpratnes līmeni,sabiedrības mobilizēšanā un motivācijā uz progresīvu attīstību.Jūtu,ka vēstījumā ir taisnošanās un kļudu novelšana uz citām politiskajām grupām.Viņa vadībā,par nožēlu Saskanieši ir nodarbojušies ar valsts pārvaldes stagnēšanas,totalitārās un padomijas varas atražošanu respektīvi lielzagļu ietekmēto balsojumu atbalstīšanu un valsts tiesiskuma apskādēšanu.Kaunies no latgaliešiem,kas Tevi tik dāsni iepriekš atbalstīja.
Aizmirsi Urbanoviča kungam
A
pateikt,ka rietumu kultūras pasaulē,nekādus panākumus nevienā nozarē nevar sasniegt ar melošanu,kombinēšanu,sava labuma meklēšanu un kur nu vēl ar zagšanu,korupciju un iebaidīšanu.
  • 15
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas