Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Urbanovičs: Valsts prezidents ar lēmumu par pensiju likumu ierobežo sabiedrības iespējas uzzināt politiķu un ierēdņu ieceres

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Matty
M
This article is a home run, pure and sipmle!
Kalea
K
It's spooky how celevr some ppl are. Thanks!
aaa
a
Daži joprojām spītīgi un bezkaunīgi nevēlas saprast, ka viņi ir ATLAISTI !!!
tomēr
t
Urbanoviča kungs , beidz gvelzt suņa murgus! Jūs esat Saeimā jau neskaitāmus sasaukumus, bet jēgas nav nekādas. Esi aizsēdējies, labāk noej no politiskās skatuves, jo esi pārdevies Krievijai un brauc uz matušku Krieviju, laizīt Putinam zābakus.
K-K
K
+ ...atcelot 34. panta paredzeto kartibu.
K-K
K
... Es ieteiktu VP sasaukt Arkarteju Saeimas sedi, liekot Dienas kartiba, ka pirmo: Saeimas Parex komisijas zinojumu,atcelot 34. panta (paredzeto slepenibu), par: 4. nodalas - 'Ministru kabinets' - 59., 61., un 62. panta; ka ari, 5. nodalas - 'Likumdosana' - 64. panta (likumdosanas tiesibas) - un 66.panta - (gada budzets) parkapumu noilgojuso izvertejumu, sakara ar pedejiem notikumiem kuros ir iesaistitas bijusas un esosas PAREX personalijas ,un, atcelot 34. panta paredzeto.
duudalja
d
Es domāju, ka diskusija ir par pensijas likuma grozījumiem, lai tantes un onkas varētu aiziet priekšlaicīgā pensijā..., bet palasot komentus - viena vienīga zākāšanās. Tas, ka nepatīk ne Urbanovičs, ne Lembergs ( arī es viņiem krauju virsū) nenozīmē, ka grozījumi nav vajadzīgi ( ja ne jums, tad tiem kuriem tuvojas 60 ), jo šeit neiet runa par indeksāciju. Vispirms izlasiet tekstu un tad rakstiet komentus.
Oskars
O
Urbanovičs gatavo ievest RĪGĀ 10 desanta ARMIJU .
tantuks-kopija
t
Pensijas ir tadas adas katrs ir nopelnijis un indekset slaistiem pensijas ir tikai enu ekonomikas stimulesana,Ja indekse ,tad visiem pensionariem par nostradatiem gadiem,neviss summu,ja maza tad lai uztur berni,vai uz nabagmaju, Ari ta trucigo slavinasanas un pabalstu prakse reiz jaizbeidz. Vecene strada tirgu,nemaksa nodoklus uzcel sev pili Marupe,pensija maza un vinai vajag piemaksu tikai tapec,ka kandidati grib Saeima but. Pati sistema sen prasa sakartotibu,kuru nav laika un velesanas nevienam darit. Pensija 45 gados,utt.Kas mekles 1 miljardu,kas iegrusts Pareksa? Normali butu, ja parreikinatu visiem pensijas atkariba no iziesanas gada pensija,jo videja alga 1995 gada bija 100 lati,bet 2005 500 lati.Luk kur ir netaisniba.
IQ
I
Ir citas iespējas: Noteikt pazemināto PVN likmi pārtikai! Sāksim ar tautas iniciatīvu , kam sekos Saeimas balsojums, mainot likumu "Par pievienotās vērtības nodokli". Latvija, Igaunija un Dānija ir vienīgās ES valstis, kurās PVN likmes pārtikai nav samazinātas. Ņemot vērā, ka Latvijā lielai daļai iedzīvotāju tēriņi par pārtiku sastāda trešdaļu no ienākumiem, kas ir ievērojami vairāk nekā citās ES valstīs, piedāvāju noteikt pazemināto PVN likmi pārtikai. Kā liecina Eiropas Komisijas dati, PVN maksājumos ES valstīs ir daudzas variācijas pazemināto likmju piemērošanā. ES atļauj zemāku likmi piemērot pārtikas produktiem, medikamentiem, medicīnas iekārtām invalīdiem, periodiskajiem izdevumiem, teātru, muzeju biļetēm un vēl virknei preču un pakalpojumu, piemēram, pasažieru un viņu bagāžas pārvadājumiem. Ir arī iespēja piemērot īpaši pazeminātās likmes (zem 5%). Šajā gadījumā ES mūs neierobežo. Liksim deputātiem lemt tautas labā. Kurš par pazeminātās PVN likmes piemērošanu pārtikai? Balsojam! Balsojam par PAZEMINĀTO PVN likumi PĀRTIKAI!
Ministry of Truth
M
Kārtējais tēlota sašutuma pilnais uzvedums no aktiera Urbanoviča, kurš pats nav diez ko runātīgs ne par vienu valstiski svarīgu lietu. Ir jābūt īpatnim, lai noticētu.
duudalja
d
Vai tiešām ir grūti saprast, ka ir cilvēki ap gadiem 60, kuriem darba nav un vienīgā iepēja izdzīvot ir - PRIEKŠLAICĪGA PENSIONĒŠANĀS. Jūs jau esiet nojūgušies un katrā normālā priekšlikumā redziet sarkanu karogu vai Lembergu...
Urbi?
U
Kā tā ir iespējams uzbaroties? :)
Bet
B
Urbanovičs taču pats ar SC un ZZS ievēlēja prezidentu.
Aivars
A
Toties visiem ir skaidrs, ka Ļurbanovičš gatavo otru Biškeku.
Skaidrs arī visiem,
S
ja balsojam par ZZS,tad balsojam arī par SC,tad balsojam arī par Krievijas tipa demokrātijas stiprināšanu Latvijā.
  • 3
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas