Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Ušakova laipošana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
SOLO
S
Diemžēl mūsu valdošajiem nav vajadzīga saliedēta sabiedrība, jo sašķeltā vidē vieglāk veikt mahinācijas. Un iesāka visu šo jezgu tieši nacionālisti no VL, kas atvēra pandoras lādi, Ušakovs uz to atbildēja, cik veiksmīgi tas jau ir cits jautājums. Pēc šīm vēlēšanām, kas bija divkosības kalngals, no latviskajām partijām, es neredzu vairs iespēju turpmāk piedalīties Saeimas vēlēšanās, kamēr netiks veiktas izmaiņas vēlēšanu sistēma, un ieviesta jauktā sistēma, kur daļa deputātu tiks ievēlēta no vienmandātu apgabaliem. Apsolies arī pats iesaistīties šajā pasākumā iespēju robežās.
Ieva
I
Nav par runa par to, kas ir radikāls, vienkārši krievu valoda nekādi neatbilst minoritāšu valodai ES izpratnē, bet Ušakovs to nav apskatījies. Tāpēc arī gan latviešu gan krievu kopienai ir skaidri jāuzsvar, ka Ušakovs ir zābaks!
Andis
A
Bojār, malacis!
Pelēkais Vilks
P
Kipras valodnieki - [email protected] troļļi sākuši masveidā ķiriļicēt ikvienu latviski rakstošu virtuālo vietni. Ko gan tas varētu nozīmēt? Ieroču žvadzināšanu?
[email protected]
r
Видите, посольство России держит почтовый ящик на латвийском сервере и не боится, что его почту прочтёт Янис Кажоциньш. Потому, что это -- честное посольство.
  • 0
  • 0
Ministry of Truth
M
Nē, tas nozīmē vien to, ka cilvēkam nav nekā sakāma par vietējiem apstākļiem, tāpēc viņš izvelk no demagoģijas pūralādes kaut kur pasaules otrā malā sastopamas situācijas, par kurām mēs faktiski neko nezinām.
  • 2
  • 0
Ministry of Truth
M
Dārgie lasītāji! Kuru jūs mānījāt, lēti ticot tad, kad kāds jums teica - šis ir cits SC, ne tas, ko veido Latvijas Sociālistiskā partija, bijušie PCTVL biedri (Urbanovičs u.c.)? Sevi. Paldies Bojāram par skaidru līnijas novilkšanu: būs jāizvēlas kaķmīlim, kurā pusē dzīvot. Domāju gan, ka Kononova lieta jau bija šī skaidrā robežšķirtne. Ja jūs to ignorējāt, tā ir jūsu acu vai uztveres problēma.
.
.
Кипр, как вы знаете, вообще разделен: в одной части живут греки, а в другой -- турки. Посередине колючая проволока и солдаты с автоматами.
  • 0
  • 2
Apse
A
Ļoti labi rakstīts
.
.
Статья для латышей. Меня, как русского, не убеждает. Лавирование, это и есть политика. Лично и я, и многие русские после этого жеста Ушакова решил, что будет голосовать в следующий раз не за Линдермана, а за Ушакова с котом Леопольдом. А правительство -- зачем нам ваше правительство. Если будет возможность, то поработаем в нем. А нет, так у нас Россия, -- а, значит, и Латвия, потому как вы умом особым не отличаетесь. Ведь Россия, это мозги, это деньги. Если бы вы нас убедили, что у вас хотя есть мозги, раз нет денег, -- то мы бы еще подумали, стоит ли к вам прислушаться. Всё, однако, говорит, что мозгов у вас нет. Статья автора говорит об этом: " Ir pienācis laiks Saskaņas centram skaidri pateikt, vai viņi aizstāv progresīvu krievu kopienas integrēšanos atjaunotās Latvijas vidē." Но ведь ваша интеграция, это фуфел. Мертворожденная схема. Если бы она была живой, у нее были бы хоть какие-то успехи. А у нее нет ни одного.
atceros
a
Atceros, kad 1990 strādāju krievu kolektīvā, tad kāda histērija valdīja - būšot "golod", "holod", oi, oi! Man stāstīja, ka latvieši nevienam Eiropā nav vajadzīgi, ka mēs vispār neesot nācija, ka nekā nevaram, kā tikai latviski runāt, kas arī nevienai tautai neesot vajadzīgs. Esmu jau tos krievu tekstus "atklausījusies". Es nestrīdējos, tikai smīnēju, kas viņus kaitināja vēl vairāk. Nekas no krievu pareģojumiem nepiepildās. Ja mums ir kļūdas, tad paši tiksim ar tām galā, un nelieniet mūsu virtuvē krievi, ja nejūtieties kā savēji - Latvijas patrioti. Bez uzticības jūs mums neesiet vajadzīgi. Ja Latvijā nebūs latviešu valoda un kultūra, tad tā vairs nebūs Latvija, un to mēs nepieļausim, tā kā variet rakstīt savas "basņas" un citus komentārus cik tīk, tie tik un tā ir murgi.
  • 0
  • 0
Zane
Z
Krievijā tevi vislabāk sapratīs. Nav ko līst latviešu avīzē. Tev prātiņš par īsu.
  • 1
  • 0
.
.
Уважаемый предыдущий комментатор, нельзя быть таким националистическим и упертым латышом, иначе государство развалится. У вас же еще 21 год назад не было никого государства. И тогда вы были бы рады, если было бы хоть какое-то. А то вы совсем оборзели за русский счет. Так делать опрометчиво. В истории бывает всякое, вы же знаете. Латвия появлялась, а потом исчезала. Может ведь и опять исчезнуть. Чтобы так не произошло, вам надо идти на компромисс. А то что это за слова: " jāpieņem latviešu noteikumi un valoda, tāpat kā Krievijā krievu noteikumi un valoda" Но ведь вы и Россия, это 1,9 млн. человек и 140 млн. человек. И по уровню жизни Россия выше, читайте gdp per capita. И Россия ядерная страна, с которой считаются США и ЕС, а с вами не считаются. И учтите: в Бельгии, Канаде, ЮАР, Испании, Румынии, Дании, Индии, странах Африки, -- минимум два официальных языка. И ничего. Земля не остановилась. А вам до Бельгии и т.д. стран очень далеко по уровню цивилизованности и честности. И Латвия идет к тому же, к признанию русского языка. Однажды Домбровскис или его преемник выйдет и скажет: "Уважемые граждане Латвии! Требование международных кредиторов, это русский язык как официальный". Латвия очень слабая, простая страна. Будьте же адекватными.
  • 0
  • 3
....
.
Nevienu nevar integrēt, ja pats to negrib. Krieviem nospļauties par latviešiem savā zemē. Te ir Latvija un jebkurai tautībai, kas šeit dzīvo, jāpieņem latviešu noteikumi un valoda, tāpat kā Krievijā krievu noteikumi un valoda. Punkts.
  • 4
  • 0
41
4
Es tikai nesaprotu kāpēc te tāds izbrīns un pēkšņi visi šokā : SC/Ušakovs melojuši, viņi liekuļo ai ai aj ko tagad darīt Hallo Šis ir tas pats SC un tas pats Ušakovs, kas vienmēr ir balsojuši pretēji Latvijas valsts pozīcijai (atceramies kā SC reaģēja uz krievijas iebrukumu Gruzijā,Golovatova neizdošanu Lietuvai, Kononova tiesām utt uttt) SC ir tieši tas pats kas PCTVL, vienīgā atšķirība, ka PCTVL NEMELOJA, bet gan skaidri un gaiši pateica savu nostāju pret Latviju un latviešiem, krievu valodu utt, bet SC MELOJA, MELO un MELOS...Un tieši tāpēc tāds SC Latvijai ir daudz bīstamāks par PCTVL, Lindermaņiem utt SC ir labs ''draugs'' kurš tikai gaida izdevīgāku mirkli lai iedurtu dunci mugurā, jo atklāta cīņa nav viņu līmenis
Pelēkais Vilks
P
40.gadā ķōtuškas bučoja padomju tankus, šodien bučo Išakova rociņu..
  • 5
  • 0
jā gan
j
SC būtu jāaizliedz ar likumu. Kurā valstī vēl atļauj kādai etniskai grupai graut valsts pamatus? Ušakovs ir izgāzies. Glumjš, melīgs tips. Kaut ko zem deguna nomurmulēja par okupāciju un daži dikti priecīgi, ka kaut ko atzinis.Meli, meli, meli. Fui!
  • 7
  • 0
lapsene
l
Bet, kas to visu iesāka? vai tad ne vislatvieši ar parakstu v'\akšanu, kas izgāzās? Vienkārši - atbildes variants!
Pelēkais Vilks
P
To visu iesāka staļinisti/komūnisti, viņu pakaļskrējēji un iesūtītie "speciālisti/oficieri", kolonisti sākot ar pēckara gadiem līdz pat pēdējam "perestroikas" mirklim.. Latvijas pilsoņi 90.gados izlēma paiet pretī, pasniegt roku un izlīgt.. Diemžēl pēdējā gadudesmita laikā, zem Dižās Krievzemes Informācijas Kalpaka dzimušie aizvien vairāk vēlas realizēt savu vecāku vai vecvecāku revanšistiski šovinistiskās tieksmes. Neko darīt - būs vēlreiz jācīnās par savu dzimteni. .
  • 7
  • 0
Vārds
V
Pag, te tev kāds bērnudārzs?? Viņi iesāka, mēs atbildam utt... Cik tev gadu? Vislatviešu parakstu vākšana kā tu saki -izgāzās... Vai tad tas nav signāls krievvalodīgajiem, ka neviens viņu skolas neiztiks?? Es domāju ka daudzi, kas neaizgāja parakstīties tieši pēc šiem Ušakova izlēcieniem atkārtotā gadījumā būtu aizgājuši parakstīties par Vislatviešu ideju.
  • 6
  • 0
Trio
T
Jā, divkosību ilgu nenoslēpsi
glebis
g
wird nicht vereinfachen. Sie ist nicht mein Freund.
glebis
g
чего-то латыши начали дурку из себя строить. с чего это вы ставите в укор Ушакову его признание? он - один из лидеров опозиционной партии (по причине того что вы не пустили ЦС во власть, хотя та с перевесом вас всех шла), высказался как частное лицо (потому что имеет собственное мнение, так же как Дзинтарс и Парадниекс), и теперь он и ЦС всё будут делать, чтобы осложнить жизнь вам (и вы это вполне заслужили, усложняя 20 лет жизнь нам). всё по честному :)
Tieši tā! - Heracleum@glebis
T
"Pat, ja šī akcija gūs panākumus LPSR laikus tu neatgriezīs, drīzāk panāksi tikai to, ka latvieši radikalizēsies un ar tevi runās tikai latviski, jo to neviens nebūs atcēlis." Precīzi! Tas nepielec šīs akcijas atbalstītājiem. Organizatoriem gan tas ir skaidrs, varu derēt. Bet viņiem - jo sliktāk, jo labāk.
  • 0
  • 0
Heracleum@glebis
H
Pēc tava teksta var just, ka neesi īpaši gudrs - pats to negribēdams atzīsti, ka paraksti par krievu valodu tiek vākti nevis dēļ VL! akcijas, bet gan tāpēc, ka tev nabagam 20 gadus tiek apgrūtināta dzīve, jo prasa zināt "suņu valodu". Esi tā pārņemts ar revanšismu, ka nesaproti, ka no atklātas konfrontācijas ieguvēji nebūs ne krievi, ne latvieši. Pat, ja šī akcija gūs panākumus LPSR laikus tu neatgriezīs, drīzāk panāksi tikai to, ka latvieši radikalizēsies un ar tevi runās tikai latviski, jo to neviens nebūs atcēlis.
  • 10
  • 0
zu Nesar...
z
Schreibe ohne Fehler, Elender
  • 0
  • 0
Nesarežģisim!
N
Ich verstehe dich nicht, meine lausigen Freund. Speech Sprache des Landes!
  • 5
  • 0
Nesarežģisim!
N
Labs raksts! Kaa ir un par lietu.
Senais>Guntim
S
Man nākas Jums nepiekrist, jo demokrātiskā valstī, kāda ir(?) Latvija, parakstīties par referenduma, kas noteikti novērstu šaubas un izbeigtu daudzu ambīcijas, sarīkošanu ir loģiski.
bond
b
Nevajag jaukt Usakovu ar parejo Saskaņu Usakova pazinojumi par valodam un okupaciju bija tikai vina pasa viedokli, kas netika atbalstiti Saskanas vidu. Teica Usaks nenozime teica Saskana. Ar saviem pazin'ojumiem vins vareja vienpersoniski solot kur vien gribas, kaut vai pie Zatlera vai Aboltinas. Vareja lidzi pakert savu kardinalu - Urbanovicu un paris stulbo Saeimas deputatu. Bet vai Saskana ari? Skaidrs ka ne. Nekada gadijuma. Usaks vienkarsi sapratis ka vinam un Urbim klasise karsti un vini parsprags tuvojsagf Jongresa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas