Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Ušakovs drošs, ka pēc referenduma nemazināsies atbalsts SC

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jaclyn
J
to think that even though i live so close to haw par villa, i've only ever been there once when the water slide was still nnnctiouifg. pass by it each time i'm heading over to the s/o's house. it still gives me the creeps each time i pass it.
LATVIJA
L
Usakovs esot dross...nee,!!!Neticu,ka Latviesu tauta vinu cieniitu-vinam nav vietas Latvijå!
atmoda
a
Nost,nost,nost Usakovu....Latvijai un Latviesu tautai vins nav vajadziigs!
opis
o
i neceri Nil, latvieši tevi jau ignorē, bet krievus paņems asāki ''kadri'' - Osipovs tūliņ liks eksāmenu pilsonības iebūšanai, arī pats lielākis mūsdienu varonis lindermn taiās naturalizēties, tā , ka 25% būs labāki par ko balsot. Un pie tam ,Nil, atļāvies pateikt, ka bija okupācija, bet to tie 25% nepiedos.
Latviete
L
Nost,nost,nost Usakovu...vins nekad nav un nebuus Latvijas favoriits!!! Krievu pieliideejs!
RZ
R
Jau Hitlers sākotnēji guva lielu ietekmi spēlējot uz nacionālisma nots Eiropas telpā, sludinādams vācu pārākumu pār citām tautām un valstīm. Acīmredzama sakritība Ušakova teiktajā, jo izspēlētā lielvalstiskā šovinisma kārts un centieni ieviest Latvijā lielvalsts ietekmi, ir pateicīga tēma, lai uzjundītu nacionālisma un šovinisma garu krievu tautības pilsoņos. Acīmredzama sadraudzības partijas ietekme uz Ušakova un Urbanoviča vadīto krievu partiju Latvijā.
K-K
K
... Un kamdel bilde ari Aboltina un Dzintars, bet ne viens vinu viedoklis - ... Tas ir VILTIGS pazemojums !!!! ... Tatad, DISKRIMINACIJA UN PROPOGANDAS masinas 'Dienas' merkis !!! ... Kauns un nepienemama zurnalistika latviskam portalam !!!
alberts
a
Piļņjēģe pjŗjeizje! Šonien nevine krievuška Kauguros pat nevēlejās bodē man atbildet!
:)
:
Patiesībā "par" bija zem 18% balsstiesīgo pilsoņu. Kas ir ļoti neliels skaits. Piemēram ASV statistika liecina, ka 26% iedzīvotaju ir garīgas problēmas. Tas tā, salīdzinājumam.
perle
p
usakovs pareizi parliecinats balsosim par SC ka balsojam valodam nau nozimes valsts ekonomika-stagne latgale-izput darba cilvekiem nav NA nespejiga buvet darba vietas-prata-gan-likvidet visu sie nav saimnieki Latvija kad to sapratis-tauta tad mainisies-latviesi-atgriezisies-no-verdzibas-eiropa izbeigs kapitalistiem pakalas slaucit.......
lux-pakausis
l
Plus vēl apstaigā cietumus, kuru iemītnieki oir SC elektorāta pamats, tad vēl profesionālajiem pabalstu bičotājiem pa piecītim un bilde pamazām sāk iezīmēties. Šiem lumpeniem jau neinteresē, ka šī okupantu un masveida rusifikācijas rezultātā iebraukušo un viņu pēcteču kompānija neko Rīgas attīstības labā nav darījusi. J neskaita sociļās mājas šeit nelikumīgi palikušo virsnieku atraitnēm.
asdasdsad
a
Ļoti labas kartes ar vēlēšanu rezultātu atainojumu. Parādīta gan PAR/PRET attiecība, gan PAR attiecība pret kopējo balsstiesīgo skaitu, kas neuzskata krievu valodu par nepieciešamu. Google: Nobalsošanas kartes — jūridiskā un polītiskā
pakausis
p
SC jau ir tāds elektorāts, ka pat ja Ušakovs tiešajā ēterā zīdaini apēstu - šie tāpat par viņu balsos. Principi, ideoloģija, prāta spējas, taisnīguma izpratne, gods, padarītie darbi, nepadarītie darbi - tas jau to "elektorātu" neinteresē.. piespraud tik pie šlipses zīmīti - "es esmu krievs", pazīmējies pareizajā telekanālā ar tādu šlipsi un pusLatgales balsis garantētas :)
J
Ušakovs maldās, ka latvieši turpinās atbalstīt SC. Uz 2011.g. Saeimas vēlēšanām latvieši balsoja par SC , protestējot pret ekonomisko politiku, ko piekopa valdība, uzliekot nodokļus un samazinot algas. Latviešiem atvērās acis, ka SC vajag tikai varu, tad darīs viskaut ko.
PSRS zagļi cer, ka SC ļaus turpināt
P
....................................................................

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas