Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Ušakovs: ja pārdēvē Dudajeva ielu, nosaukumam jābūt neitrālam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KLM
K
Katiņas čeloveku iela ( kuri šāva poļu virsniekiem pakausī)
b2
b
.. ja tiesam! 16 MARTA IELA! loti efektigi, ja tiesam tik loti gribas to nosaukuma mainu.. varetu ari par legionaru gatvi, jo varonus kas cinijas pret sarkano meri ari vajag kaut ka atcereties un godinat!
Mensch
M
es nekad ienaidniekus neesmu miileejis ( krieviem Dudajevs ir ienaidnieks , latvietis fašists ) , ja nepatiik Dudajeva vaards , var paarkristiit par 16 . marta ielu...
KLM
K
Manuprāt, vislabākais nosaukums - 50 000 jaunu darba vietu bulvāris.
interese
i
Ušakovam tiešām nav ko darīt, kā tikais dzenāt savas sarkano ašistu ambīcijas.
Rukmanis
R
Biedri Ušakov, ja nav nekā svarīgāka ko darīt, tad varbūt paskatieties savas senču saknes... Laiks atgriezties Krievijas plašumos!!! Ko kurini nacionālo naidu dēļ vienas ielas?
jaunis
j
etot čelovek nikakoi krievs a nastojaščaja putra bez mozgis
cinītis>Человеk
c
Tad mācieties, mācieties, "čelovek" - "učeņje - svet". Vismaz to Jums vajadzētu zināt. Un šaut uz nekombatantiem (paskaidroju svešvārdu - neapbruņotiem cilvēkiem) ir zemiskuma kalngals. Tāpat, kā negodināt noslepkavoto (kaut arī tie būtu mazie zaļie cilvēciņi no Centaura Alfas! - manos komentos nav ne lāsītes nacionālisma - es pat nepieminēju, ka 21. janvārī tika noslaktēti galvenokārt latvieši, jo uzmanību veltīju paradoksam: krievs, izrādās, ne tikai nesēro par nogalinātajiem tautasbrāļiem, bet pat cenšas iznīdēt tā cilvēka piemiņu, kura varonībai pateicoties, 91. gada janvārī nelija vēl vairāk - iespējams, arī slāvu - asiņu).
Человек
Ч
Точнее говоря, от рук своих в перестрелке погиб полковник Калпакс и трое его офицеров. Но сути дела это не меняет. Насчет Бриедиса точно не знаю.
Человек
Ч
Вы просто не любите русских, вот вы и злитесь. А знаете ли вы, что полковника Бриедиса - "вашего" - именем которого назван бульвар, убили "ваши" же? Такое бывает везде, где стреляют. Так что ваш пафос надо слить в унитаз.
mazais
m
kautkas te iestājās pret vēstures falsifikacijām:) tad šinī gadījuma tā ir tiktiešām mūsu nesenā vēsture,patīk tas kādam vai nē!
cinītis>Человеk
c
Jūsu komentā nekā jauna: par Konoņenko zināms pat vairāk, nekā Jūs rakstāt. Taču šajā gadījumā nav runa par politikso orientāciju, bet par cilvēku dzīvībām, kas tika varmācīgi izdzēstas. Vēl jo ļaunāk, stulbāk (sinonīmu izvēle - Jūsu ziņā), ja "naši" slepkavo "našus": pat zvēri tā nedara. Un, ja Ušakovs un viņam līdzīgie nožēlo, ka tāda pati asinspirts (nešķirojot "savējos" no "pretiniekiem", nav notikusi Tallinā, tad viņš ir ... (esmu politkorekts, tāpēc vārdu, kādā dēvēt šo mēri, atstāju Jūsu ziņā).
Человек
Ч
Этим человеком мог быть тот же Айзвер Мути Ингмарс Лидака.
Bij. Rīgas Domes deputāts
B
To priekšlikumu par Dudajeva gatvi ierosināja viens padumjš puņķu tapa - enerģisks, mazizglītots jauneklis, kas uzvedās tāpat kā tagad Rinalds Buškovs (ar troksni, bet bez jēgas). No sākuma visi deputātu noraidīja, bet tad negaidīti par šī priekšlikuma īstenošanu iestājās tēvzemieši ar tukšo bļauri Dobeli priekšgalā. Pozitīvais lēmums tika izmocīts ar pāris balsu pārsvaru.
Человек
Ч
А при чем здесь Гомонович и Кононенко? Между прочим, Кононенко не был энтузиастом латвийской независимости. И это еще мягко говоря. Ему нравился Интерфронт. Гомонович же был к идее независимости безразличен. Он просто выполнял свой долг и обходил этажи МВД, будучи караульным, нарвавшись на шальную пулю. Такую же пулю получил и Кононенко, когда бежал к зданию МВД на выстрелы, отдыхая до того в кафе "Луна" на бульваре Падомью. И похоронен Кононенко - в Белоруссии.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas