Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Ušakovs: karuseļi iederas arī līdzās vēsturiskiem objektiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zane
z
Kāpēc tad centrālā stacijā to balagānu nevarēja taisīt - tur nu tas vēl pieejamāks, tuvāk autoosta, dzelzsceļa stacija, mikriņi un vēl citi sabiedriskie transporta veidi.
Jonis
J
Eh kā esam nodzīvojušies, visādi ieklīdušie urlakovi izrīkojās pa mūsu Rīgu un vēl atļaujās runāt pretī.
no fermas
n
Viņš teica, ka pilsētas centrs šādām izklaidēm ir piemērots, Es vispār esmu par Ušakovu! Bet šis te viņa viedoklis mani galīgi neapmierina! Lai viņš ved šos karuseļus uz Maskavu un Sarkanajā laukumā uzstāda! Vai tur tas ir iespējams?! Saka, ka daudzās valstīs, vai pilsētās tas ir atļauts un notiek. Bet Mūsu Rīga ir Īpaša un pilsētas centrs, blakus Raiņa piemineklim nav domāts šadiem Balagāniem! Lūdzu Bolderāja. Pēc ši te gadījuma, man Ušakova uzskati nevisai liekas cienoši pret Latviešiem! Jā diemžēl pašā, pašā Rīgas vidū, gandrīz blakus Raiņa piemineklim stāv uzbliezta Pareizticīgā Baznīca! Tas arī nav Pareizi un viņai nebija, nevajadzētu būt Latviešu Valsts Galvaspilsētas pašā centrā! Man ir priekšlikums, šo Baznīcu pārcelt uz Bolderāju! Balsojam, kas par!? Un šajā vietā vajadzēja būt Vērmaņdārza papildinājumam , Vērmaņdārza otrai pusei, Skaistai skatuvei ar deju laukumu priekšā, ar skaistiem Latviešu tautas tērpu ornamentiem, skaistām Latviešu Tautas pasaku varoņu Skulptūrām! Un šī arī būtu Latv. Taut. Dziesmassvētkos, Rīgas sirdī Dziedāšanas un dejošanas estrāde. tas būtu daudz Elegantāk un skaistāk priekš Rīgas, nevis Nahsa Radnaja Pravaslavnaja! Rīgas centrs izskatītos ideālāk! Un ja Ušakovs šādu, manu ideju realizētu, viņam par to vajadzētu piešķirt uzreiz Trīs zvaigžņu ordeni, Pilsonību, ja viņam vēl viņas nav un cieņu, slavu viņam par Latviešu tautas cienīšanu! Cepuri nost viņa priekšā! Vai nav man laba ideja?
Petja
P
Uškova valdība ir Maskavā un tai viņš arī izrāda cieņu.
Zirka
Z
sekojot loģikai, ka nevar pie Esplanādes, kur ir baznīca un Rainis izvietot balagānu, tad pirmais balagāns, kas būtu jāpārvieto, ir Ministru Kabinets,” ------ Kas par traku, tas par traku! Ušakov, es prasu, lai Jūs izrādītu elementāru cieņu pret valdību. Jūs taču neesat te kāda forumu tantiņa, bet amatpersona. Kauns. Nu jau aizejam par tālu.
Edīte Gornova Rasmusena
E
Pretī Puškina piemineklim Kronvalda parkā ir brīvs laukums. Kapēc tur neizvietot popkorna un saulespuķu sēkliņu tirgotavu? Visiem būtu prieks. Par fotografēšanos pie melnā dzejnieka vajadzētu prasīt maksu tad varbūt Rīgas dome parkos varētu atļauties uzcelt kadu tualeti.
Fui
F
Ne jau prieksaa!!
tikai nevajag
t
Ja Tu nevari atšķirt ļoti dažas (bet jāatzits arī gana štruntīgas) atrakcijas no šobrīd Ušakova uzrīkotās grabažu miskastes apkārt Rainim, tad vajag iet pie acu ārsta. Kaut gan pērkamajam komentātoriņam tas nepalīdzēs.
balagans?
b
balagans turpinasies,kamer fashistiskaas un banditiskaas padomju civilokupantu ordas krievijas beidzot savaks pie sevis atpakalj. DDD
Dr. Dz.Tvēriens
D
Kur palicis "Te ir valsts, via kas?"
Lk
L
Hmm jau ntos gadus esplanādē tiek izvietots atrakciju parks un ne reizi nav bijuši pārmetumi:) Kāpēc šoreiz viņi ir? Vienkārši Ušakovs ir Vienotības sīvaikais politiskais konkurents un viņi darīs visu lai viņu noēstu:) Pēdējie piemēri Uzaicināja zemniekus vākt sniegu- uzsūtīja šamiem VIDu
tad jaliek
t
tad jaliek pie pardaugavas psrs cement monstriem
pakausis
p
un kāpēc nevarētu būt jūgentstila karuseļi? Ja no putoplasta var iztēst klauna galvu, kāpēc neiztēst lauvu vai skaistu sievietes siluetu?.. riktīga biznesa ideja uzņēmīgiem ļaudīm! :)
siers
s
ko tad no tāda mudaka vel varēja gaidīt, Ušakova jau arī kontrabandu piesedz, mīļākā jau kontrabandas cigaretes smēķē, laikam jau Ušakovs tās piegādā.
ok
o
Gādajiet par pievilcīgu piedāvajumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas