Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Ušakovs Mamikina apgalvojumus sauc par fantāzijām

Rīgas mērs Nils Ušakovs (Saskaņa) Eiropas Parlamenta deputāta Andreja Mamikina apgalvojumus par to, ka lūdzis darbā Briselē iekārtot viņa bijušo sievu Jeļenu, sauc par fantāzijām.

"Vienīgais, ko šajā lietā par sievām varu komentēt: mūsu partijas biedriem bija daudz jautājumu, kad Andrejs Mamikins iekārtoja savu sievu darbā pie Eiroparlamenta deputātes Ivetas Grigules, bet viņa savukārt - savu meitu pie Mamikina," aģentūrai LETA sacīja Ušakovs.

"Diemžēl, kā izrādījies, Mamikina kungam ir visai sarežģītas attiecības ar patiesību. Dažādas interpretācijas, fantāzijas un melus es nekomentēšu," sacīja Rīgas mērs.

TV3 raidījums Nekā personīga vēstīja, ka Rīgas mērs Mamikinam esot prasījis iekārtot darbā Briselē savu bijušo sievu Jeļenu.

Mamikins atklājis, ka runa bijusi par Jeļenas iekārtošanu darbā par akreditētu parlamenta asistenti. Mamikins tam neesot piekritis, jo neesot bijis brīvas vietas.

Viņš norāda, ka ir tāds stils visām partijām Latvijā, arī Saskaņai - iekārtot amatos savus cilvēkus. Tas notiekot pašvaldībās, valsts struktūrās. Kaut kas līdzīgs esot arī Vācijā un Francijā. Bet Mamikinam šķietot, ka Latvijā tas notiekot lielākā apmērā.

 

Top komentāri

Onslow
O
divi kremlini sakaskejusies....
NEBALSOTĀJS
N
Ne jau ka tas notiek PPLV "lielākā" apmērā, bet LIELOS APMĒROS. Laiks laist Ušakovu salmus grauzt.
Neslāvs
N
Kašķis tīri PR kompānija. Neonacistu krievu savienībai taču vajag >5% balsu. Pretvalstiskā saSSkaņa savukārt piezvejos jaukteņu un padlatviešu balsis. Kopā ~ 9-10 papildus deputāti no okupantu vides.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas